Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit - Keukenmachines
Heel handig in gebruik. Kneed boterkoekdeeg heel goed
kan er veel mee doen goede kwaliteit prijs verhouding
Ziet er leuk uit
Machine is gemakkelijk in gebruik , alleen als je kaas raspt blijft er een soort plakje over dat dan vrrvolgens weer op propt langs de randen en onder het mes. Fijne grote meng kom. Vind de blender iets minder degelijk , rammelt erg als je ijs blokjes er in doet. Makkelijk schoon te houden , sopje er over en klaar.
De mum 52120 van Bosch is een fantastische keukenmachine. Een schitterend design en eenmaal op het aanrechtblad staat deze machine zo vast als een huis. De machine is stil en doet z'n werk voortreffelijk. De blender is geweldig fijn en verwerkt echt alle ingrediënten snel en efficiënt. De deegkom heeft een mooie grote inhoud en is makkelijk vast te zetten en te verwijderen. Het is fijn dat vele hulpstukken bij te bestellen zijn. Wij bevelen deze machine graag aan.
Mooie uitvoering met talrijke uitbreidingsmogelijkheden. Apparaat doet zijn werk, handen vrij voor andere kookhandelingen. Zeer gebruikersvriendelijk.
nog maar enkele malen gebruikt zodoende kunnen wij nog geen exacte beoordeling geven.
Het lijkt ons voor huishoudelijk gebruik een degelijke machine.
Ik ben zeer tevreden of mijn keukenmachine mixen doet hij met gemak en blenderen ook, zou niet meer zonder hem kunnen. En zo veel variatie met accessoires. Ik ga hem zeker weten verder uitbereiden. Heb er al meerdere dingen mee gemaakt toppie apparaat blijf het zeggen. En dan nog maar niet te spreken over het design, zo gestroomlijnd hij staat hier standaard op het aanrecht. Niet meer weg te denken uit mijn keuken.
Meer dan dertig jaar heb ik met een keukenmachine gewerkt, door een ongelukje was ik toe aan wat nieuws. Ons oog viel op de Bosch MUM52120, in de aanbieding bij de Macro in Vianen. De keukenmachine ziet er degelijk en goed uit. Het was even puzzelen om uit te zoeken hoe alles werkt, maar het is gelukt. Helaas heb ik er nog niet mee gewerkt, maar heb er alle vertrouwen in, dat het goed komt.
Vriendelijke groeten, B. Fopma-Beeksma
Wat een prettig apparaat om mee te werken! Helaas nog niet in het bezit van alle accessoires, maar deze zal waarschijnlijk nog wel wat accessoires erbij kopen. Heerlijke en super snelle smoothies zijn zo gemaakt. De beslagkom is stevig en daarom erg gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk schoon te maken. Ik ben zeer tevreden.
Geweldig apparaat alles in 1 wat een hoop ruimte scheeld in de keuken kastjes.het apparaat zelf is ook niet te groot staat bij mij gewoon op een plank in de kast.
Voor mijn gevoel echt het apparaat voor huishoudens die niet al te veel keuken ruimte hebben.
Het apparaat is zeer gebruiks vriendelijk Ben er gelijk de eerste dag al mee aan de gang gegaan met deeg voor mijn pizza's en door de bijgeleverde deksel geen meel explosie in mijn keuken.
Het deeg was goed gemengd en geen klontjes.
Aangezien ik het apparaat pas enkele dagen heb heb ik de overige mogelijkheden nog niet uit kunnen proberen maar ik heb er volle vertrouwen in.
Uitstekend apparaat, veelzijdig en mooie vormgeving.
Gebruiksvriendelijk en in een hand om draai de heerlijkste dingen gemaakt!