Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit - Keukenmachines
Nu al zeer te spreken over de machine, erg handig, veel mogelijkheden en niet al te zwaar van gewicht. We hopen er jaren plezier van te hebben!
Het apparaat een paar dagen in bezit maar het maakt het koken/bakken zo makkelijk. Geen vieze handen meer van kneden. Multifunctioneel. Lekker deeg maken of uien snipperen of verse smoothies maken, alles is mogelijk met dit apparaat.
eenvoudig te bedienen, dus ook voor beginners een mooi apparaat om lekker me te intspannen in de keuken!
Het is een prima en gebruiksvriendelijk apparaat. Handig om één compact apparaat in mijn kleine keuken te hebben waarmee ik zowel alle deeg en kneed en snij bewerkingen (mooie RVS kom)kan uitvoeren en ook een mengbeker( voor b.v. sappen en mixen en een citruspers heb . Het apparaat bevalt uitstekend
Het apparaat ziet er anders dan anders uit qua ontwerp van een keukenmachine. Als men ziet waarom dit is, wordt duidelijk dat het ontwerp zeer slim is gekozen, en waarschijnlijk niet voor niets een ontwerpprijs heeft ontvangen: via drie richtingen/ manieren is de 700W sterke motor in te zetten. Daarbij zijn talloze hulpstukken bij te bestellen (terwijl er ook al een aantal bij het apparaat zelf inbegrepen is). De prijs ten slotte is heel wat interessanter dan de (qua vermogen en mogelijkheden zwakkere) bekende merken die we vaak op TV zien. Tot dusverre zeer tevreden.
het materiaal van de blender is zeer matig. bij de eerste keer plaatsen braak er aan de onderkant al een stukje plastic af. is ook niet goed schoon te maken in de afwasmachine.
eerste indruk: de machine maakt de verwachtingen waar, degelijk, veelzijdig en makkelijk te bedienen!
mooi, compact apparaat met vele mogelijkheden. Meer als alleen kneden!het kan uitgebreid worden met vele accessoires.
Het is eenvoudig in gebruik en je hebt je handen vrij tijdens het roeren, kneden.
Eenvoudig in gebruik en een degelijke machine. Mooie vormgeving. Erg prettig door de "pootjes" onder de machine dat deze goed op mijn keukenblad vast blijft staan.
Erg handig apparaat, multifunctioneel!!
Andere dingen doen, terwijl de machine draait/mixt!
Wil ook nog de andere accesoires aanschaffen en ik zal het apparaat zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen.
Het is echt een super apparaat. We hebben meteen een aantal andere apparaten de deur uit gegooid want deze machine had het allemaal blender, mixer, zelfs een walnotenmaal stuk!!
Alles is gemakkelijk af te halen en te wassen. In de kom je kan je ook kleine hoeveelheden mixen (bij sommige apparaten kan dit niet).
Zeker de moeite waar het apparaat!!
Vervangt verschillende apparaten die we tot nu toe los van elkaar gebruikten. Het geheel maakt een degelijke indruk. De vormgeving vind ik mooi.
Prima machine, veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen. De machine is licht, staat erg stevig door de zuignapvoetjes en is eenvoudig schoon te maken.
Super mooie vormgeving, makkelijk in gebruik en ontzettend compleet voor een heel aantrekkelijke prijs
apparaat net in gebruik genomen.
al deeg bereid, en dat gaat heel goed.
apparaat is heel makkelijk in gebruik.
en super handig om je accesoires in weg te bergen.
Veel mogelijkheden op het apparaat, gebruiksvriendelijke en makkelijk op te bergen. Neemt wel wat ruimte in beslag in een keukenkastje maar dan heb je wel een apparaat wat alles kan.
Heb wel het gevoel dat de blender snel "oververhit" raakt.
Alle andere onderdelen werken perfect.
Ben er meteen mee aan de slag gegaan. Wat meteen opvalt: Goed nagedacht over de onderdelen, de gebruiksaanwijzing is duidelijk, daardoor is het makkelijk om alle onderdelen op de juiste manier op de machine te zetten. Verder Komt de klopper overal in de kom, op de plek waar hij niet kan komen zit een soort van bolling in de kom, mengt goed, fijn de 4 snelheden en de pulse mogelijkheid. Milkshake gemaakt, ging prima.
Ik heb hem gelijk uitgeprobeerd geweldig wat een apparaat. Nooit meer mixen met de hand. Lekker blenden ipv met de hand in een stenen kom. Kook en bak gemak ten top nu nog de ijs accessoire bestellen en alles is perfect
deze keukenmachine is heel degelijk en ziet er super mooi uit. Ik heb hem als cadeau voor mijn vrouw gekocht maar met de vele mogelijkheden zal ik hem ook zeker zelf gaan gebruiken. wel vind ik hem wat zwaar als je hem vaak moet verplaatsen.
Net een week in huis en een zeer fijne machine om mee te werken. De mogelijkheden met de meegeleverde accessoires zijn simpel in gebruik en het apparaat weegt niet veel en neemt niet teveel ruimte in beslag. Kortom een goede machine voor een goede prijs.
Zeer uitgebreide machine, heel handig in gebruik.
Solide en eenvoudig schoon te maken. Erg tevreden.
Er zijn talloze mogelijkheden met deze machine vergeleken met andere machines. De afscherming over de kom voorkomt het stoffen van bloem, etc terwijl er nog wel ingrediënten bijgevoegd kunnen worden.
Jammer is het dat er verschillende accessoires erbij gekocht moeten worden. mooier was geweest als alles compleet was. Wat ook weer een nadeel kan zijn, ivm de prijs.
De gebruiksvriendelijkheid is erg goed te noemen, er zijn weinig handelingen nodig om de machine te bedienen, erg simpel 1 grote knop om alles aan/uit en verschillende standen te zetten. De kop verdraaien wordt erg vergemakkelijkt. door het indrukken van een grote knop. Door de 2 grote knoppen is het voor senioren ook goed te bedienen.
De machine zit goed degelijk in elkaar. Door zijn gewicht en de zuignappen is het niet mogelijk dat de machine van de tafel/aanrecht af trilt.
het voordeel van deze machine is dat ik nu alles op een machine kan doen en ook geen losse mixer in de hand heb
eenmaal gekocht thuis gauw de vele mogelijkheden met dit apparaat uitgeprobeerd. Alles werkt perfect, is simpel in gebruik en makkelijk schoon te maken.
Mooi vormgegeven apparaat. Sieraad in de keuken. Lekker compact. Veelzijdig. Degelijk. Duidelijke gebruiksinformatie.
Een gebruiksvriendelijk apparaat met veel mogelijkheden. Makkelijk schoon te maken. Ik ben tot nog toe erg tevreden.