Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit - Keukenmachines
Een geweldig apparaat, hij doet alles wat hij moet doen. Heel gebruiksvriendelijk en heel makkelijk te gebruiken. Wat ook erg handig is dat je alle spullen in een bijgeleverd tasje kan opbergen. Al met al een goed product en waar voor zijn geld.
Heb deze net een dag en weet nu al dat ik deze machine vaak zal gebruiken.
Ik had deze eerder moeten aanschaffen.
Wat een fijn apparaat.
Had deze via een vriendin aanbevolen gekregen en bij haar al uitgeprobeerd.
Prima apparaat voor de prijs. Volledig en incl assecoires is dit een handige keukenhulp voor alle klusjes in huis, waaronder bakken en het maken van lekkere gerechten.
Nu een nieuwe hobby te hebben gevonden is dit een super apparaat, echt super tevreden en wat mij opviel was de veiligheid, vergeten een kapje er terug op te zetten en het hele app. werkt niet meer dus echt top. duurde wel ff tot we erachter waren waar het aan lag. liever iets langer tobben dan mijn vingers eraf
Stevig en mooi apparaat. Kan fijn veel in en accessoires, garde etc. draaien mooi door de bak zodat alles homogeen wordt gemengd. Gemakkelijk schoon te maken. Snij gedeelte nog niet geprobeerd maar daar had ik deze machine ook niet voor gekocht. Wel goeie smootie gemixt. Aanwinst in de keuken, mooi stuk :)
Gisteren gekocht en meteen uitgeprobeerd. Effe een appeltaartje en 4 broodjes gebakken (alles was natuurlijk zo op met 5 personen) maar wat ging dit mega super goed. Ik ben zo blij met me MUM!! Hier ga ik echt mega mega veel plezier aan beleven!!
Nog niet voldoende uitgetest voor een goede beoordeling,
de keukenmachine is wel een aanwinst in onze keuken.
Degelijk apparaat, goed schoon te maken, voldoende uitbreidingsmogelijkheden en vriendelijk in gebruik
Prima machine, makkelijk te reinigen, compact formaat, wordt dagelijks gebruikt voor het huishoudelijke werk
Degelijk apparaat met veel mogelijkheden en accessoires. Design en ontwerp is modern en gebruiksvriendelijk.
Mooie machine, ook van vorm en gebruiks gemak. Daarom word deze bijna dagelijks gebruikt. Ook de mogelijkheden zijn supper en een prima kwaliteit.
Veel gebruik voor taarten maken, en klopt beslag luchtig
veelzijdige apparaat in een bespaart ruimtes en makelijk op bergbaar
prima apparaat voor in de keuken
Prima machine die gemakkelijk te bedienen is. Een rvs mengkom is makkelijk schoon te maken. Wisselen van de hulpstukken gaat gemakkelijk.
Een degelijke machine die werkelijk alles kan! Zeer gebruikersvriendelijk en vaatwasbestendig. Een aanrader voor iedereen die graag bakt en kookt!
Perfect ogende machine met genoeg mogelijkheden.
Vandaag pasta deeg gemaakt en dit ging boven verwachting.
De machine moet wel werken maar daar is hij ook voor gemaakt.
Als de machine pasta deeg kan maken zijn de andere deegsoorten geen probleem aangezien pasta deeg 1 van de hardste/taaiste degen is.
Ik ben er zeer blij mee.
Het apparaat is zeer solide en voelt zéér degelijk aan. Duidelijke klik klak en de accessoire zit vast. makkelijk schoon te houden door de deksel op de mengkom, de machine blijft dus vrijwel schoon. Aan de onderkant zitten zuignapjes zodat hij stevig staat.
Super apparaat!
Bij deeg maken neemt hij alles mee.
De mogelijkheden zijn enorm, met name door aale losse accesoires en messen.
Aanrader!
Heb deze machine inmiddels een paar keer gebruikt. Het apparaat is makkelijk in gebruik en mengt alles goed. Enige nadeel tot nog toe is dat koude boter in de garde blijft hangen en er niet meer af wil... Verder een prima apparaat en makkelijk schoon te maken!
Makkelijk in gebruik, klik, klak en de gewenste machine is klaar.
In zoveel standen te gebruiken dat dit een allround keukenmachine is.
Hij staat stevig, is compact en wiebelt weinig, ook op de hoogste snelheid
slechts een paar dagen in bezit maar nu al elke dag gebruikt. Het maken van een shake gaat zeer makkelijk en ook appels in kleine partjes voor de kinderen is in een handomdraai gemaakt. De eerste cake staat nu in de oven!
zeer tevreden!
Prima prijs-kwaliteit.
Mooie RVS mengkom, komplete uitrusting, geheel heeft moderne uitstraling. Makkelijk schoon te maken.
Makkelijk in gebruik en schoon te maken.
Neemt geen overdreven ruimte in op zowel aanrecht als in de kast.
Ziet er goed uit.
Na veel apparaten te hebben vergeleken uiteindelijk gekozen voor de Bosch MUM52120. Dit apparaat biedt de meeste mogelijkheden en is daarmee breed toe te passen in de keuken. Mixen kneden snijden persen malen en ga zo maar door! Kortom een heel uitgebreid apparaat voor een goede prijs!
Prachtig apparaat, doordacht ontwerp, met veel mogelijkheden. De eerste smoothies zijn al gemaakt. Gaan we veel plezier aan beleven!
Robuust, zeer makkelijk in de bediening. Makkelijk schoon te houden. De verschillende 'beveiligingen' bevallen me bijzonder goed; er kunnen geen fouten worden gemaakt of gevaarlijke situaties ontstaan.
Design is strak, modern en netjes. Extra pluspunten zijn de opbergzak en electra snoer wegwerker.