Bosch MUM52120 Keukenmachine - 700W - 3.9L - Zwart/RVS/Wit - Keukenmachines
Mooie machine! Lust voor het oog op iedere aanrecht.Vrij veel hulpstukken waardoor je hem veelzijdig kunt gebruiken.1 keer door de handleiding heenlezen is absoluut toereikend om ermee aan de slag te gaan.Apparaat en accessoires voelen degelijk aan al zal dat zich nog moeten bewijzen naarmate ik hem langer heb. Op dit moment een zeer tevreden gebruiker!
Mogelijkheden: Alles in één apparaat. Tot nu toe hebben wij de blender en de mixer gebruikt. Blender voor heerlijke smoothies en ijskoffie. IJsblokjes verpulvert hij prima.
Gebruiksvriendelijkheid: Super! Dochter van 14 vindt dat er goed is nagedacht over het ontwerp van het apparaat en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.
Degelijkheid: Gemaakt van duurzaam materiaal dus wij gaan er nog lang van genieten.
Wat een heerlijke machine, handig in gebruik en echt een plaatje op mijn aanrecht. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop.
Enige wat van mij nog verbeterd zou kunnen is het aantal Watt, want af en toe ben ik iets te enthousiast in hetgeen ik allemaal tegelijk wil mengen.
Geweldig apparaat met veel mogelijkheden. Maakt super mooi deeg en in een mum van tijd en een heerlijke shake of pesto in de blender. Groente zeer makkelijk bereidt met de snij en rasp schijven. Ik zeg; TOP!
Zeer gebruiksvriendelijke Keukenmachine
Heel veel mogelijkheden en geluid is zeker acceptabel
te noemen
daarom prijs kwaliteit een echte aanrader
ik vind mijn apparaat heel handig en praktisch hij komt goed van pas, ik kan nu mijn eten nu perfect maken alles smaakt nu veel beter nu ik mijn bosch apparaat gebruik.
dus in andere woorden bedankt bosch hoor uw heerlijke apparaat.
Een superhandig apparaat. Goed degelijk materiaal.
Makkelijk schoon te maken. Ook handig en eenvoudig in gebruik. Zoveel mogelijkheden op 1 apparaat. Geweldig.
Ik ben zeer blij met deze veelzijdige keukenmachine. Hij is vrij compact, staat netjes op het aanrecht en is van alle gemakken voorzien. Er zitten veel handige tools bij!
Apparaat werkt prima.Gemakkelijke bediening.Weinig geluid. Trilt niet bij zwaar kneedwerk.Vriendelijke prijs.Prima aankoop!!!
Zeer handig en eenvoudig in gebruik. De materialen zien er degelijk uit. Het apparaat produceert een bescheiden geluid.
Alle meest voorkomende mogelijkheden van een keukenmachine zijn aanwezig. Voor de andere zijn accessoires aanwezig. Constructief steviger dan mijn vorige uit 1970. Minder plastic meer metaal.
Fijn, veelzijdig en compact apparaat. Makkelijk te bedienen en bijna alles kan in de vaatwasser. Gisteren ons eerste brooddeeg mee bereid... perfect!
Heel erg tevreden. Een mooie keukenmachine, mooi ontwerp en klein in gebruik. Het geluid is een stuk minder dan onze vorige keukenmachine en er zitten ontzettend veel mogelijkheden op.
Na korte bestudering van het informatieboekje konden we al snel aan de slag. Aangezien de scoutclub van onze dochter met een appeltaartactie bezig is, was het nieuwe keukenapparaat een uitkomst om direct hulp te bieden met de vele werkzaamheden.
Schoonmaken en opbergen was voor ons appeltje-eitje.
Nog niet heel veel gebruikt, maar wat het apparaat moet doen, doet'ie goed!Het apparaat is veelzijdiger dan ik aanvankelijk dacht, al was de gebruiksaanwijzing hier en daar wel even nodig.Fijn dat alles vaatwasser bestendig is!
Gebruiksgemak is geweldig! Meerdere mogelijkheden ook met de extra accessoires die beschikbaar zijn! degelijkheid lijkt mij meer dan prima in orde. kortom een apparaat waar we nog jaren plezier van gaan hebben. De bijgeleverde DVD met recepten is ook zeker het bekijken en proberen waard ;-)
Fantastisch apparaat. Dit is de tweede die we kopen (kado voor mijn dochter). Zeer gebruikersvriendelijk en eigenlijk zonder handleiding direct te gebruiken.
Tevens makkelijk in onderhoud en reiniging. Sterke geluidloze moter doet prima zijn werk, zelfs bij zwaar beslag.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Geschikt voor zowel beginnend gebruiker als gevorderde hobby kok!
Wat een prachtig apparaat, de mogenlijkheiden zijn eindloos en hij is super makkelijk in gebruik,
De prijs is ook heel aantrekkelijk. De bijgeleverde extra's maken dit apparaat onmisbaar voor in d'r keuken.
Al heb ik dit apparaat nog niet zo lang, en kan dus de degelijkheid nog moeilijk beoordelen, ben ik zeer tevreden tot nu toe. Het is gebruiksvriendelijk, zit slim in elkaar en voor een dergelijk apparaat met al deze functies niet idioot groot en licht in gewicht. Staat stevig dankzij de zuignapjes. Doet wat het moet doen. Tot nu toe: heel blij en een goede prijs/kwaliteitverhouding.
Een geweldig apparaat, zowel functioneel als een heel mooi design. Verder wil ik nog kwijt dat alles op de machine heel goed op elkaar afgestemd is. Er gaat nu ook een wereld voor ons open wat betreft nieuwe recepten die we met heel veel gemak op de machine kunnen voorbereiden. Ook zijn alle onderdelen gemakkelijk te reinigen wat toch ook wel erg prettig is. Kortom, we zijn er heel blij mee en hopen er nog heel lang van te genieten
Ik ben echt blij met deze machine.
Daar ik veel pijn in mijn handen heb kon ik de mixer niet lang vast houden . Maar nu kan ik weer lekker bakken enz . Ik vind dit apparaat geweldig , een echte aanrader.
Mooie en makkelijk te bedienen machine met veel accessoires en daardoor heel veel mogelijkheden.
Prijs / kwaliteit is goed
erg handig apparaat en makkelijk te bedienen. tot nu toe erg tevreden. alles kan in de vaatwasser. aanrader.!!
Wij hebben deze keukenmachine met kerst gekregen en hij is superfijn! Hij is heel gebruiksvriendelijke en makkelijk te hanteren. Wij maken er van alles mee en ben nu de hapjes voor onze dochter erin aan het maken.
Super fijne machine!
Wat een fijn hulpmiddel in je keuken! Hij is makkelijk in en uit elkaar te halen, mixt fijn, raspt fijn en we zijn met dank aan de blender aan de smoothies. Hij neemt weinig ruimte in in mijn keuken. Een praktisch apparaat waar goed over is nagedacht. Top!
Het enige wat ik mis is een hak functie, maar ook daar is een accesoire voor aan te schaffen, dus wie weet.