Silk'n FaceTite - Reviews

8,3 Lees 11 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Gezichtstoepassing
bovenlip, kin, wang, kaak, nek
Meegeleverde accessoires
gebruiksaanwijzing
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harma1966 03-03-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb al eerder een review gedaan. Hier een update van het gebruik. Heb de FaceTite nu een aantal maand. Ik ben zeer tevreden, mijn huid voelt zachter en steviger, er zijn minder rimpels sommige rimpels zelfs weg, gezonde huidskleur.Het apparaat doet wat het zegt. Heerlijk tijd voor mezelf en als ik niet genoeg tijd heb gebruik ik het minder lang. En dat gaat heel goed. Het gebruik met de gel vind ik meevallen. Het is echt een aanrader, zelf voelen welke stand je plezier vind qua warmte,is ook een pluspunt. Ik heb een gevoelige huid met sproeten is geen probleem. Hoop dat jullie net zoveel plezier ermee beleven als ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
UM 03-03-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Ik ben 52 jaar en heb een druk leven dat z'n sporen heeft nagelaten. De eerste keer dat ik het apparaat gebruikte had ik tijdens de behandeling niet het idee dat het veel meer deed als een heerlijk warm gevoel afgeven. Niets is echter minder waar! Nu ik het apparaat 2 maanden gebruikt heb zijn mijn rimpels zichtbaar minder geworden! De frons rimpel is een zacht lijntje geworden, de rimpels rond mijn mond nagenoeg verdwenen. Daarnaast heb ik het idee dat mijn huid ook strakker geworden is, vooral naast mijn ogen. Nadeel vind ik wel dat de behandeling vrij lang duurt per gebied. Per zone ben je een kwartier per keer bezig, dus als je je hele gezicht doet, zit je al snel een uur. Maar het is gelijk ook een rustmoment,met daarna een heerlijk maskertje en mijn avond kan niet meer stuk. Wat mij betreft dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ria 28-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Prima product.
De lijntjes vervagen zichtbaar na 6 weken gebruik.
Behandeling is makkelijk vol te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Saskia 28-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Ik gebruik het apparaat nu 10 weken. Zie wel enig verschil. De huid is wat steviger. Wel veel gel gebruiken. Maar met de gel op je huid is het prima te doen. Het mooiste zou zijn als je na 10 weken het nog maar 1 x per week hoeft te gebruiken om het bij te houden. Rinpels zijn ook wat minder/fijner dan voorheen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
jackie 24-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,0
Ik ben een vrouw van 58 jaar. Ik gebruik de face tite vanwege een verslapte wang en kaaklijn en wil er gewoon wat frisser uitzien. De face tite is gemakkelijk te bedienen, de beschrijving die erbij zit is duidelijk en je kunt ook altijd nog op youtube.com naar een instructievideo kijken. Tijdens de behandeling van een zone moet je wel een paar keer de gel opnieuw aanbrengen. Ik heb ook best wel veel gel nodig valt me op. Zakdoekjes bij de hand houden tijdens het gebruik. Je voelt vanzelf welke warmte je goed kunt verdragen en welke niet. Per zone kan dat verschillend zijn. Als je alle zones wilt behandelen ben je wel erg veel tijd kwijt bij elkaar. Je moet het behandelschema echt plannen heb ik gemerkt, anders vergeet je het. Maar het is gemakkelijk vol te houden, gewoon tijdens het televisie kijken doen. Je huid gloeit lekker na, als de behandeling klaar is. Na anderhalve maand gebruik zie ik nog weinig verschil, maar dat kan nog veranderen. Wellicht duurt het bij mij wat langer voor er resultaat te zien is.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
hanrho 06-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,0
De FaceTite heeft een mooi strak design. Het gewicht is perfect, niet te zwaar en niet te licht zodat je zelf maar een lichte druk hoeft te gebruiken. In het begin is het erg wennen aan de warmte. Tot mijn verbazing kon ik de warmte al snel opvoeren. Na 1 maand staat de warmte nu op de meeste gebieden op nummer 4. Rond de ogen o nummer 3 omdat de huid daar dunner is. De bijgeleverde gel is geurloos en voelt prima aan, geen last van irritaties. Je hebt wel veel gel nodig dus een tube is snel op. Waar je dan makkelijk een nieuwe tube kan kopen staat niet aangegeven. Je moet hem wel consequent gebruiken anders vervaagt het resultaat snel. Het is ook wel tijdrovend maar er is zeker resultaat te zien. Rimpels verminderen echt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Hennie2410 01-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Ik ben een vrouw van 59.jaar .ik hoopte dat hij wat van mijn rimpels zal verzachten...nu 4 week gebruikt zie ik nog geen verschil.
De gel plakt en stand 4 is erg warm..voelde als verbanden.ik.ben nog niet zo enthousiast..maar maak de kuur af..Wie weet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
UM 26-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Vijf weken geleden begon ik met de Silk'n FaceTite. Het is een zeer eenvoudig te bedienen apparaat. . Na een eerste testsessie hoeveel warmte ik kan verdragen kon ik gelijk aan de slag. Je moet wel flink van de aangename gel op waterbasis opsmeren ( anders doet hij het niet) maar dat is aangenaam verkoelend. Daarna 2x per week een kwartier rot een half uur aan de gang. Het is een prettig rustmoment in de drukke tijden.
Ik ben 52 en dat laat z'n sporen na. Soms is het onprettig als je in drukke tijden er dan ook gelijk zo moe uitziet.
Nu, dus vijf weken later zijn er onmiskenbaar de eerste echt merkbare resultaten. Een aantal diepe rimpels zijn een stuk milder, de kleine maar onplezierige rimpels rond de mond bijna weg. Dat geeft een frisser uiterlijk waardoor ik me ook beter voel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harma1966 25-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Ik gebruik de FaceTite nu 5 weken. Het resultaat is verbluffend nu al. Ik ben 50 jaar rimpels/lijntjes zie je steeds meer komen. Doordat ik de FaceTite ben gaan gebruiken worden de rimpels en lijntjes steeds minder. De FaceTite gebruik je met gel op waterbasis word er overigens bij geleverd. De behandeling bestaat uit meerdere delen van gezichtt en hals. De FaceTite word warm, echt een heerlijk gevoel. Ik doe dit 2 maal in de week daarna heerlijk nog even een masker. Neem nu ook lekker tijd voor mezelf. Mijn huid voelt steviger en zacht aan, de rimpels worden minder en sommige lijntjes zijn al weg. Ik had dit niet verwacht en zeker niet na 5 weken. Ben erg enthousiast en raad de FaceTite echt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Saskia 24-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Ik ben een vrouw van 52 jaar en gebruik dit apparaat om een stevigere huid te krijgen. 2 keer per week 20 min per zone is te doen. Gewoon lekker voor de tv. Ik zie nu na 5 weken gebruik wel een kleine verbetering van de stevigheid van mijn huid. Ik ben nog niet boven stand 3 geweest, aangezien dat al erg warm aanvoelt. Ook moet je de gel meerdere keren aanbrengen tijdens de behandeling, maar dat is geen probleem. Het verkoelt de huid goed tijdens gebruik.
Tot zover (nog 5 weken te gaan voor je echt verschil ziet) bevalt dit apparaat prima. Op deze manier hou ik de 5 weken nog wel vol.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Ria 24-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Het behandelingsschema is makkelijk vol te houden
Het apparaat is eenvoudig in gebruik.
Wel de gel erbij gebruiken anders werkt het apparaat niet.
Na 4 weken lijkt het wel of de lijntjes op mijn gezicht minder worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed