Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB675GBS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ali 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens blijft siemens!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

8,0
Na veel research zijn we toch bij deze product uitgekomen omdat wij van veel koken houden. Het gemak van het keuze menu en instellen en ook het eind wens na gebruik ook laat zien dat we een juiste keuze hebben gemaakt. Ook voor niet ervaren kokers is dit product optimaal de voorgeprogrammeerde keuze menu geeft de uitspraak kind kan de was doen op zijn plaats.

Pluspunten

  • Makelijk in omgang
  • Digitaal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jordi 08-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top oven van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Super fijne oven. Je ziet wanneer de gewenste temperatuur is bereikt en wanneer die helemaal afgekoeld is.

Pluspunten

  • Display
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t*******@h********** 19-02-2022
  • Product gekocht

Een hele goede oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Een hele fijne oven. Voldoet helemaal aan onze verwachting.
Makkelijke bediening.
Wordt snel warm.
Bakt erg goed.
Ik weet geen verbeterpunten te bedenken.
Prijs-kwaliteitsverhouding is goed.

Reageer

d******@z******** 13-01-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Het is een fijn en goed apparaat dat gemakkelijk te bedienen is! Echt en aanrader voor een apparaat met de juiste prijs/kwaliteit verhouding!

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celik 30-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wij zijn erg tevreden en genieten van onze eten.

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Zeer gebruikelijke menu en een strakke design. Wij zijn er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijke menu
  • Strakke design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 16-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide mogelijheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Naast een mooie vormgeving een veelzijdige oven met een hoger vermogen dan bij de meeste ovens. BV zelf pizza's maken op een temp hoger dan 200C is geen probleem en een vereiste bij onze keuze net zoals een pyrolyse stand. Warmt in 9 minuten op naar 200C!

Pluspunten

  • pyrolyse
  • hoog vermogen
  • uitgebreid
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Çakir 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
We hebben deze oven pas een maand, hij bevalt ons prima doet zijn werk perfect mooie design en heeft ook een zelfreinigende functie al met al een prima aanwinst, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Digitaal menu&Timer
  • Zelfreinigende functie
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Metin 27-04-2019
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Groter dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Bij het aanschaffen van dit product dacht ik dat ik niet veel mee kon doen. Ik zat helemaal mis. Alle soorten schalen en bakvormen passen erin en het reinigt zichzelf ook.

Pluspunten

  • Groot
  • Zelfreinigend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drost 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriedelijk in gebruik prisma apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Ik heb alle functies gebruik allemaal gemakkelijk in te stellen en er zitten al vele voorgeprogemeerde functies op heel handig

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Handig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 16-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Top Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Fijne oven makkelijk in te bouwen,stil,snel op temperatuur en ziet er stijlvol uit, helemaal happy mee

Pluspunten

  • stil
  • stijlvol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hester 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

7,0
Apparaat is snel voorverwarmd, mooie grote oven. Minder prettig is de onduidelijkheid tussen de wekker "tijd" en de duur "tijd". Deze moeten beide worden ingesteld, als deze niet goed zijn ingesteld, bakt het de oven niet. Hetgeen erg vervelend is.

Pluspunten

  • groot
  • snel voorverwarmd

Minpunten

  • wekker/ duur "tijd"

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Marcel 24-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Stille Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Deze mooie stille Oven heeft de juiste programma's voor mij en meer. En heel handig is de schoonmaak functie die de oven beschikt.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoonmaakfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ZEYZEY 03-07-2016
  • Product afgelopen week in bezit

Super Oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Dit is echt de oven waar ik van droomde.
Staat mooi in mijn keuken,en is makkelijk te bedienen.
En de barkresultaten zijn uitstekend.
Wat duurzaamheid betreft verwacht ik ook geen problemen. In een woord suuuuuupergoed,dank u wel Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HOZAN05 09-06-2015
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Ik heb heel erg tevreden.ik heb heel erg lekkere broodjes gemaakt.mooie grood ovens tot nu ik heb.ik advieser mijn alle familie en vriendenen ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreK68 27-05-2015
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
We hebben reeds enkele malen de oven gebruikt met zeer goede resultaten. De vormgeving is zeer goed met een mooie uitstraling en het vlees komt en goed uit en smaakt lekker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer