Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KellyV 06-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Ik heb reeds enkele epilators gebruikt en deze is toch verreweg de beste Ik ben vooral onder de indruk van de heel flexibele kop en mijn benen lijken ook heel wat zachter. Een grote plus is voor mij het mooie en handige opbergetui, dat nog eens stijlvol is ook!

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Felxibele kop
  • Stijlvol etui

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien VH 03-06-2020
  • Product getest

Geweldige epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Dit is de eerste keer dat ik een epilator gebruik en ik ben er ondertussen een fan van. De eerste keren waren pijnlijk, hierbij was het een enorm voordeel dat de epilator waterbestendig is want onder de douche was het minder pijnlijk. Ook heeft hij een druksensor, waarbij er een lichtje gaat branden als je teveel druk uitoefent, wat ook een handig hulpmiddel was.
De flex-kop vond ik ook een pluspunt & de batterij gaat erg lang mee.
Er zijn nog handige extra tools zoals een scrubborstel en een scheerhoofd, maar deze heb ik nog niet uitgeprobeerd.
Het is wennen (overschakelen van nat scheren) maar eens je de epilator gewoon bent, kan je hem niet meer missen en is het veel handiger en blijven de haartjes langer weg dan bij een gewoon scheermesje.

Pluspunten

  • Flex-kop
  • Waterbestendig
  • Batterijduur

Minpunten

  • Pijnlijk in het begin
  • Kostprijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Katrien Vleurinck 01-06-2020
  • Product getest

Verwenmomentje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Nu ik de Braun Silk-épil 9010 3D Flex in mijn bezit heb is epileren geen vervelende klus meer maar eerder een verwenmomentje! Het epileren gaat veel pijnlozer dan ik dacht, je hebt twee standen (langzaam & snel) dus je kunt kiezen wat je zelf prettig vindt. Ook kun je onder de douche epileren, waardoor het nog pijnlozer is (& efficiënt!). De scrubborstel die je enkele dagen voor het epileren kan gebruiken om ingegroeide haartjes los te maken is heel aangenaam en voelt aan als een massage.

Groot voordeel: je haartjes blijven écht langer weg. Na opladen kan het apparaat bovendien lang mee! Het is niet zo dat je na iedere epileerbeurt opnieuw moet opladen.

Kortom; een aanrader!

Pluspunten

  • Pijnloos
  • Massageborstel
  • Snel en efficiënt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Audrey 19-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Gladde benen met deze Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

10,0
Door zijn beweegbare kop kan je gemakkelijk de aan te pakken zones onder handen nemen.
Je benen zijn zijdezacht.
Geen draad door dit oplaadbare toestel.
Ligt tevens zeer gemakkelijk in de hand

Pluspunten

  • gladde benen
  • licht in gebruik
  • draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IlonaTr 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Multifunctioneel, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

10,0
Ik heb deze epilator getest en was verbaasd over hoe makkelijk hij in gebruik was. Je kan deze epilator ook onze de douche gebruiken zodat de haartjes en je huid wat flexibelder zijn en je dus minder pijn ervaart. Verder heeft deze epilator ook en exfolieer borstel waardoor het toestel enorm multifunctioneel is. Wanneer ik heb gebruikt had, was ik enkele weken haartjes vrij en dat is toch wat men van zulk toestel verwacht. Ik was enorm aangenaam verrast!

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • goede batterij
  • efficient
  • makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle V. 14-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel handig door verschillende accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

10,0
Dit is een erg handig toestel, door de vele extra mogelijkheden die er zijn. Je kan je huid eerst exfoliëren, voor je aan het epileren begint. Je kan het apparaat ook gebruiken onder de douche, wat maakt dat het minder pijn doet. En het bespaart ook tijd. Door de verschillende koppen kan je de moeilijkste plaatsen bereiken, zoals je bikinilijn of wenkbrauwen. Door de flexibele kop gaat hij ook mee met de rondingen van je knieën. De accu gaat ook ontzettend lang mee.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • flexibele kop
  • lange accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 12-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Ik vind het een prima epilator die makkelijk in gebruik is. De epilator is niet te groot en ligt makkelijk in de hand. Het trimmeropzetstuk vind ik persoonlijk niet zo handig in gebruik, maar voor de rest heb ik er niks op aan te merken. Het grootste pluspunt vind ik dat het apparaat volledig waterbestendig is waardoor je het makkelijk kan gebruiken in bad of onder de douche. Er zit ook een scheerkop bij die volledig pijnloos is, voor moest je het epileren niet zo aangenaam vinden. Het enige minpunt vind ik wel dat de flexibele kop enkel te gebruiken is in combinatie met de epilator, en dus niet gebruikt kan worden samen met de scheerkop. Ik zou dit product zeker en vast aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jokevh 11-05-2020
  • Product getest

Handig maar wel pijnlijk

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

6,0
Ik gebruikte de Braun silk 9010 5 weken geleden voor het eerst. Ik had nooit eerder een epilator gebruikt en vond het product aangenaam qua gebruik, maar het deed wel pijn bij het epileren. Maar ik denk dat dit wel normaal is in het begin. Hopelijk wordt het nog beter. Ik heb daarnaast ook de shave-kop gebruikt, deze kon de haartjes echter niet zeer kort scheren. Ik denk niet dat ik het product vaak zou gebruiken en blijf voorlopig liever bij gewone scheermesjes. Het is daarentegen wel fijn dat je het product ook in de douche kan gebruiken en er een lichtje op zit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kan in de douche gebruikt worden
  • Handig lichtje

Minpunten

  • Pijnlijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

sarah 11-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat vind ik enorm handig. De bijgeleverde opbergtas is zeker handig wanneer ik op reis ga. Doordat dit scheerapparaat ook in de douche gebruikt kan worden, doet het veel minder pijn wanneer ik mijn benen epileer. Voor mij zorgt de 'exfoliator' die erbij zit dat ik veel minder ingegroeide haren heb. Ik zou dit aparaat zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • mooi design
  • werkt goed
  • niet pijnlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia 13-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Effectief apparaat, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Ik heb deze epilator sinds kort, als vervanging van een oude epilator van hetzelfde merk. Wat mij opvalt is dat hij de huid goed volgt door de flexibele kop en hij effectiever onthaart. Hierdoor is het bijna pijnloos. Een groot pluspunt vind ik de lange accuduur. Ik kan hem meerdere keren gebruiken voordat de accu leeg raakt. Met de verschillende koppen kun je sneller ontharen of juist gevoelige plekken ontharen.

Pluspunten

  • accuduur
  • pijnloos
  • bewegende kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia vd Berg 04-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

9,0
De Braun silk-epil 9 flex is mijn derde epilator. Wat mij meteen opvalt tijdens het gebruik is dat deze silk-epil heel goed de vorm van je benen volgt. Als gevolg daarvan, neemt hij alle haren mee, ook de korte haartjes die onzichtbaar zijn, maar die je wel kunt voelen. Voor het eerst heb ik echt gladde benen. Ook onder de douche epileert de 9 flex uitstekend. Door de warmte van het water openen de poriën zich en worden de haartjes zachter, zodat deze zich makkelijker laten weg epileren. De Braun 9 flex ligt lekker in de hand en dat werkt heel prettig. Om de gevoelige delen, zoals de oksels en de bikinilijn, te ontharen verwissel je gewoon de epilator met de bijgeleverde scheerkop. Al met al een compact apparaat die lekker in de hand ligt en precies doet wat hij moet doen en zelfs een beetje meer.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Nat of droog gebruiken
  • Zeer glad resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer