Alecto ADI-250 - Draadloze digitale deurbel met camera - Wit/Zilver - Deurbellen

Alecto ADI-250 - Draadloze digitale deurbel met camera - Wit/Zilver
Alecto ADI-250 - Draadloze digitale deurbel met camera - Wit/Zilver
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 194,00 Bekijk alle aanbieders
7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto ADI-250 - Draadloze digitale deurbel met camera - Wit/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Peter13-02-2025

Een fijn apparaat zonder overbodige opties.

De Alecto ADI-250 gekozen vanwege het compacte beeldscherm en eenvoudige bediening. Installatie is simpel, zefs een torx schroevendraaiertje meegeleverd. Minpuntje is het acht keer overgaan binnen van de beltoon, is niet instelbaar. Wel af te breken via het bedieningpaneel. Tocheen prettig apparaat voor een acceptabele prijs.
Pluspunten
  • Eenvoudige installatie en bediening
  • Compact bedieningspaneel met beeldscherm
  • Esthetisch verantwoord
Minpunten
  • Acht keer overgaan van de binnen-unit is irritant
Lex Lindeman11-05-2024

Irritante bel

Zeer eenvoudig te bedienen en installeren. Groot nadeel is dat hij 8x(!) overgaat wat irritant is. Niet bij settings anders in te stellen. Ik7 ik doe hem weg
Pluspunten
  • Installatie
  • Design
Minpunten
  • Onduidelijke foto's
  • Die vreselijke herhaling van het bellen
Wat wordt hier bedoeld ?26-10-2020

Mooie uitvoering, goed product.

Makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. Doet wat ik ervan verwacht: duidelijke beltoon en erg goed beeld.
Pluspunten
  • Goed signaal
  • Goed beeld
Walter van den Oudenhoven11-08-2020

eenvoudig en snel te installeren

Zeer eenvoudig en snel te installeren kleurenbeeldscherm zeer duidelijk ook bij duisternis zeer goede geluidskwaliteit zowel op de binnenpost als de buitenunit
L.M.van Baal19-06-2020

Duidelijke heldere weergave op het beeldscherm

Wij hebben al jaren ervaring met de digitale deurbelintercom van Fysic,Voor de installatie zit er een duidelijke heldere beschrijving bij.Beeldscherm laat helder en scherp zien welk persoon er aanbelt.Toestel is éénvoudig te bedienen.
Johan van B01-06-2020

Prima helder scherm, keuze uit 3 soorten electrische voeding

Dit product verhoogt de beveiliging van ons nieuwe appartement uitstekend. Wij kunnen nu zien wie er aanbelt en dan pas de deur openen.
Pluspunten
  • display kan je in de woning los bij je houdennemen
Minpunten
  • geen display bijkopen om in slaapkamer te laten
Max26-04-2020

Top deurbel!

Heel blij met deze deurbel. Makkelijk te installeren en het eindresultaat is perfect. Precies wat ik er van verwacht had. Thanks!
Pluspunten
  • Goed beeldkwaliteit
  • Snelle levering
  • Snel te installeren
Minpunten
  • Geen.
pol0072726-02-2020

Alecto ADI-250

Na het aansluiten op de bestaande bedrading, werkte het toestel onmiddellijk en perfect. Makkelijk te installeren. Uitleg is duidelijk en programmeren ook eenvoudig. Een goede koop
wvbeveren06-07-2019

Acceptabel scherm, fijne deurbelcamera, veel mogelijkheden.

Het is best een goede investering deze deurbel+camera+scherm. Jammer dat de service (nazorg nadat het apparaat gekocht is) te wensen over laat. Mijn bakje (waarin het scherm normaal gesproken op de kast staat) viel op de grond en was helemaal kapot. Alecto geschreven en gebeld, echter zonder enig resultaat.
kees13-02-2019

Goed product voor een redelijke prijs

Nadat ik vrienden had geholpen bij de installatie van deze deurbel was ik meteen enthousiast en heb hem ook besteld. Installatie is zeer eenvoudig door hem op de bestaande beltrafo aan te sluiten. Voordat je hem vastschroeft even kijken welke positie hem beste beeld geeft.
Pluspunten
  • goed beeld
  • makkelijke installatie
Minpunten
  • hbelvolume is zeer luid en niet zacht te zetten
Kees17-01-2019

slechte service

De voedingsadapter die je nodig hebt om alle functies van het apparaat te kunnen gebruiken wordt standaard niet meegeleverd en is nergens te verkrijgen. En bij de Alecto-servicedienst is de boodschap: zoek het maar uit! Matig product, matige service!
Yanet18-12-2018

Makkelijk te installeren, goed beeld en goede intercom

Het product was makkelijk te installeren, en via het menu op het kleurendisplay is het vrij eenvoudig alles te vinden. Het best kun je de bel schuin plaatsen, dan heb je goed overzicht ook het geluid is goed. De gebruiksaanwijzing is niet helemaal duidelijk maar met even nadenken kom je er wel. BV het groene lichtje knippert: er is iemand aan de deur geweest en er is een foto gemaakt toen je er even niet was. Verder heel tevreden.
JePe05-12-2018

Werkt goed; makkelijk te installeren.

App. werkt goed. Gebruiksaanwijzing is onvolledig , de meer uitgebreide handleiding op de site ook . En de helpdesk is gebrekkig.