De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNb 505i Prime - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wij hebben wederom voor een Liebherr vrieskast gekozen omdat wij supertevreden zijn over de eerste, die we 14 jaar hebben gebruikt.
Het is een vrieskast met mooie overzichtelijke en ruime laden. De 'ijsklontjesmaker' hebben we nog niet uitgeprobeerd.
Wel even wennen dat het bedieningspaneel - waarop ook de temperatuuraanduiding af te lezen is - aan de binnenkant van de vriezer zit. Maar het werkt wel heel makkelijk.
Kortom, zeer tevreden!
Diepvries was na levering binnen enkele maanden defect, is vervolgens twee keer onder garantie gerepareerd. De derde keer dat het apparaat stuk ging kregen we wederom onder garantie een nieuwe geleverd!
Nu heel blij met onze diepbries! Kortom: Liebherr laat je niet in de steek!
Een zeer tevreden klant!
Grote en ruime vriezer voor groot gezin. De energieklasse is de prijs meer dan waard, voor onszelf om te besparen en het milieu.
Een klein minpuntje, maar dit was zo opgelost: door het wisselende klimaat in onze berging (en buiten) kon de vriezer niet meer op temperatuur komen door een software fout. Gelukkig kon er snel een monteur komen en werd dit snel opgelost!
Wij hebben voor de Liebherr gekozen, omdat deze leverancier van oudsher gespecialiseerd is in koelen/ vriezen. We hebben voor deze vriezer gekozen in verband met het goede energielabel.
Deze vriezer is degelijk, de lades lopen soepel. Het eenvoudig maken en bewaren van de ijsblokjes was ook een reden om voor deze vrieskast te kiezen.
We hebben dit apparaat bewust gekocht om drie redenen: een kast model ipv tafelmodel, niet meer jaarlijks ontdooien en dat het in de bijkeuken/garage kan staan. Toch lekt het/condenseert de vriezer, waardoor het telkens nat is in de garage onder de vriezer.
Gekozen voor Liebherr vanwege de goede ervaringen in het verleden met koel en vries apparatuur van dit merk! Zolang ik mij kan herinneren (ben nu 81 jaar) altijd Liebherr gekocht en altijd zeer tevreden geweest. Dus een, voor mij, voor de hand liggende keus!
Vriezer werkt super goed. Verbruikt super weinig stroom en is heerlijk stil.
Ook de deur is heel fijn om te openen, je moet niet trekken en kan deze eigenlijk met 1 vinger openen.
Product had een 10 gekregen als de EasyTwist-Ice goed zou werken.
Dit apparaat net gekregen ter vervanging van het oude dat meer dan 15 jaar in gebruik was en dat ook een Liebherr vrieskast was. Ook voor koeling hebben wij altijd een Liebherr product gehad. Onze huidige inbouw koelkast met fresh laden voldoet ook al weer 5 jaar prima. Voor koeling bij ons alleen Liebherr.