Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones
Groot scherm, snel opladen
Een prettige telefoon. Mooi en groot beeldscherm, snel opladen, snelle processor, veel opslagruimte, maakt uitstekende foto's. Kortom content met mijn keuze
Prima snel toestel. Accu duur ruim voldoende.
De P 20 pro vond ik te duur voor waar ik hem gebruik. De P 20 is daarom voor mij het juiste toestel, die heeft en kan alles waar ik hem voor gebruik.
Pluspunten
- Makkelijke bediening.
- Accu ruim voldoende.
- Snel opladen.
- Zeer fijn toestel, zeker voor deze prijs.
Minpunten
- Nog niets kunnen ontdekken wat tegen valt.
P20
The device is working realy good, camera is impresive, face ID working fast, battery is good and it looks good. No glitches no problems yet. I like this device
Pluspunten
- Good camera
- Looks good
Helder scherm. Goede batterij
Prima telefoon. Stuk voordeliger dan bijvoorbeeld de S9, maar minstens net zo goed. Overzetten van apps en instellingen ging vlot. Telefoon werkt snel, goed geluid, batterij gaat bij intensief gebruik een ruime dag mee. Super veel interne opslag
Pluspunten
- Batterijduur
- Veel opslag
- Relatief voordelige koop
- Vlot apparaat
Minpunten
- Nog geen
Idiaal voor elke situatie
Ik heb deze gekozen omdat deze een zeer goede camera heeft en ik de Huawei emui zeer prettig vind werken.
Pluspunten
- Camera
- Emui van huawei
- Soepel
Minpunten
- Nog geen gevonden
Snelle high tech telefoon
Scherp beeld, snelle processor, geweldige camera. Ook een geweldige oplossing voor het ontbreken van een headphone jack, door de koptelefoon aan te kunnen sluiten in het USB poort. Ook de bijgeleverde adapter om je eigen overhead headphones te gebruiken werkt goed. Het enige nadeel is dat er geen externe SD kaart in kan, 128 GB interne opslag maakt veel goed, maar ik vind persoonlijk een SD kaart fijner.
Pluspunten
- scherpe foto's
- snelle processor
- goed geluid
- sneloplader en lange batterijduur
Minpunten
- geen externe sd kaart te gebruiken
Super goede telefoon
Heb hier voor een iPhone gehad. De reden van de overstap na huawei waren voornamelijk de scherm kwaliteit. Accu duur en het maken van foto's. Heb nu ongeveer een maand deze telefoon en heb nog geen moment spijt gehad van de overstap. Wat ik ook fijn vind dat er standaard een screenprotector op zit en een hoesje bij zit.
Pluspunten
- Goed en helder scherm
- Goede camera
- Goede accuduur
- Gratis hoesje en screenprotector erbij
Minpunten
- Teveel apps van de fabriek uit erop
- Beetje scherpe hoeken
Makkelijk in gebruik, accuduur is verbazingwekkend lang!
Fantastische mobiel, nog geen minpunten kunnen ontdekken. Prachtige foto's, gebruiksvriendelijk. Accuduur is verbazingwekkend lang vergeleken met vorige mobiel.
Pluspunten
- Accuduur
- Gebruiksvriendelijk
- Mooie, goede camera's
Zeer tevreden
Lekkere vlot werkende telefoon met prima accu (ruim twee dagen) en goede camera met verschillende opties.
Pluspunten
- Werkt vlot
- Prettig handzaam formaat
- Prima camera's
- Lange accuduur
Minpunten
- foto's worden niet direct op volled scherm
Heerlijk toestel!.
De prijs kwaliteit verhouding is super. Echt prima telefoon. Camera indrukwekkend. Klein minpuntje is dat volume en aan/uit knop vlak onder elkaar zitten.
Pluspunten
- Camera
- Groot scherm
- Batterij duur
- Dual sim
Minpunten
- Knoppen dicht op elkaar
- Android
Schitterend toestel
Ik ben van samsung toestellen voor de verandering eens overgestapt naar een Huawei, en ik heb absoluut geen spijt. De besturing is even wennen, maar dat zijn kleine verschillen in vergelijking met Samsung. Hij is snel, maakt geweldige foto's (vooral de Aperture functie is geweldig - die verschil in diepte herkent en de achtergrond wazig maakt) en heeft prachtig geluid.
Pluspunten
- Schitterende Foto's
- Snel apparaat
- Fijne interface
- Prachtig geluid
Geweldige telefoon echte aanrader
Ik ben overgestapt naar de Huawei omdat mijn vriendin zei probeer die eens doe eens gek.
Oké oke ik ga er voor beetje met tegenzin maar niks is minder waar pottomme wat een ding super fijn werkt fijn handig alles staat goed aangegeven het is echt de moeite waard
Pluspunten
- Groot scherm
- Lange accu duur
- Handig in omgang
- Snel onder de knie
Minpunten
- Geluid mag harder
P20 staat voor perfect 20!
Ik heb Samsung, iPhone en oneplus in het verleden gebruikt en wilde een vervanging voor deze. De camera sprak me het meest aan. Ik heb deze uitvoerig getest en wat een geweldige camera. Foto's maakt ie net zo makkelijk als mijn spiegelreflex camera. Ook de grootte van het geheugen is een dikke plus. Het besturingssysteem heb je ook al snel door ondanks het net iets anders voelt als standaard Android. Ik raad hem aan iedereen aan.
Pluspunten
- Camera
- Geheugen
- Gebruiksgemak
- Dual sim
Minpunten
- Mocht je meer geheugen willen is dit niet mogelijk
my favorite phone
I have very good experience with it. The camera is fantasic. the color is pretty pretty. support Huawei forever.
Mooie telefoon goede prijs
Geweldige telefoon voor een goede prijs ik was de p9 lite gewend en die was ook goed maar over deze ben ik een en al lof.
Goede camera, reageert snel. Groot geheugen dat is ook heel fijn.
Pluspunten
- Groot geheugen
- Goede camera
- Snelle telefoon
- Snel laden
Licht lekker in de hand
Mooi groot scherm, licht fijn in de hand, reageerd snel en maakt goede fotos ik heb de blauwe genomen een zeer mooie kleur, ben nog in afwachting van de free buds die zullen kort wel komen
Pluspunten
- Snel
- Mooi scherm
- Prettig in de hand
Minpunten
- Geen
Fijne telefoon
Hele fijne telefoon, nog niks op aan te merken. Behalve dat ik liever een kleine telefoon heb dan zo'n grote maar dat is een probleem wat ik op de hele markt tegen kom. Verder is hij smal en door de glazen achterkant erg glad. Het ziet er mooi uit maar ik durf hem niet vast te houden zonder hoesje, glijdt hij zo uit je handen.
Pluspunten
- Snel opgeladen
- Voldoende batterij duur
- Camera is fijn
- Geluid is prima
- Veel instellingen
Goede vernieuwingen
De 2 jaar geleden gekochte P8 was goedkoper maar beslist niet de mindere. De P20 pro was mij te duur, maar de P20 is een goede vervanger. Groot scherm, groot intern geheugen, goede accu die langdurig zijn werk doet.Ook de fotografische mogelijkheden zijn verbeterd.
Kortom een geweldig toestel die een aanrader is door zijn vernieuwingen. O ja telefoneren gaat ook prima
Pluspunten
- Goede accu
- groot scherm met goede weergave
Minpunten
- Software, veel vragen bij installeren
Mooi formaat met helder scherm
De Huawei P20 heeft een mooi helder scherm met goed gestoken kleuren. Het toestel is snel en heeft voldoende geheugen om alles soepel te laten draaien. Opladen van 10 naar 100 is binnen het uur geregeld wat wel erg tof is.
Doorslaggevend was de prijs/prestatie verhouding om voor dit toestel te kiezen. Qua formaat en vorm is dit precies mooi genoeg. Ik ben geen fotofreak maar het video/fotograferen met dit toestel is een plezier om te doen. De Pro was voor mij dan ook niet aan de orde. Die is voor de echte fotoliefhebber 😉
Pluspunten
- mooi helder scherm
- prettig formaat
- mooie foto's
- helder geluid
- sterk in bluetooth en opladen
Minpunten
- Hij is glad, geen goeie grip.
- scherm krasgevoelig
uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, top (Leica) camera
Huawei is een merk in opkomst en ik snap waarom. Het is een prima toestel met een groot intern geheugen. De prijs, die behoorlijk lager ligt dan van concurrenten, staat ook zeker voor kwaliteit. Het toestel is snel, accuduur lang, zo'n 20 uur gemiddeld en een geweldige camera van het merk Leica. Hij maakt echt goede foto's en video's. Daarnaast ook gewoon android. Handig en simpel in gebruik. Ik heb hem pas en ben er echt blij mee. Ik had jaren Samsung, de S-series, maar als Huawei zich zo blijft ontwikkelen en tegen deze prijs-kwaliteitsverhouding, dan hebben ze aan mij een nieuwe, trouwe, vaste klant. Enige minpuntje, de looks van e-mail. blauwe bolletjes, alles vet gedrukt, oogt als alleen nieuwe mail en wat druk, maar als dit het enige is en het went wel weer. Kortom een aanrader, toptoestel!
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Gebruiksvriendelijk
- Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
- oplaadsnelheid
Minpunten
- Huawei E-mail
Geweldige Camera.
Werkt snel en vloeiend, goede scherpe camera, beter dan vele losse cameras.
Prijs valt mee voor de functies die je ervoor krijgt.
Genoeg opslag
Ik ben tevreden over Huwai p10 en dat gezeur over de koptelefoon aansluiting is overbodig want je kunt gewoon de koptelefoons gebruiken op het apparaat. Door de 4gb werkgeheugen is de p10 ook nog eens super snel
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
Helder groot scherm, snel laden, top accuduur, top camera
Dit is een fantastische telefoon. Hij heeft een snelle laadtijd en de accuduur is tevens erg goed. De kwaliteit van de camera is super. Je maakt heel gemakkelijk zeer mooie foto's en video's. Ook is het toestel razend snel met het openen van apps en op internet. Het scherm is groot met een heldere beeldkwaliteit.
Pluspunten
- foto kwaliteit is top
- snelle laadtijd en goede accu duur
- helder groot scherm
Erg tevreden Huwaei
Heb deze telefoon gehaald omdat het goede foto maakt. Maar is ook nog zeer handig in gebruik omdat het een grote scherm heeft. Toetsenbord is erg makkelijk en handig in gebruik.
Pluspunten
- Toetsenbord
- Touchsysteem
- Scherpe fotos
- Gebruik is makkelijk
Prijs kwaliteit top
Product gekozen vanwegen de prijs kwaliteit verhouding en blij dit gedaan te hebben de camera en het scherm zijn ontzettend mooi de extra “futurs” in de camera werken ook prima de platte en strakke behuizing ligt lekker in de hand.. toestel laad snel van 0 naar 100 en de batterij gaat bij redelijk intensief gebruik (mail, app, telefonie,muziek en camera) met gemak 18 uur mee
Pluspunten
- Camera
- Scherm (kleuren,helderheid)
- Behuizing
Minpunten
- Geen sd kaart optie
- Geen 3,5 Mn audio Jack
- Geen optie tot draadloos opladen