Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart

Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones

Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 625 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Harry06-07-2018

fantastisch Camerawerk

Bellen, Whatsappen, facebook dat doen alle telefoons. De absolute meerwaarde van de Huawei p20 en zijn voorgangers, is de camera. De leica-lens, de camera instellingsmogelijkheden en de firmware, zijn in mijn ogen ongekend in 'smartphone wereld'. Daarnaast valt mij de lange accu duur op. Na een dag intensief gebruik (lees foto's maken) nog volop stroom.
Pluspunten
  • camera
  • accu duur
  • overdraagbaarheid naar andere apparaten
Wim Norder06-07-2018

Super telefoon

Een super telefoon de Huawei p20. Mooi uiterlijk, prachtige foto's en zeer snel. Na altijd Samsung te hebben gehad nu een Huawei en geen spijt van gehad.
Pluspunten
  • Mooi telefoon
  • Super snel
Regina06-07-2018

Perfecte camera

Ik heb de Huawei P20 onlangs gekocht. Het is een hele fijne telefoon met een geweldige camera. Hij is heel snel opgeladen en is erg gebruiksvriendelijk.
Rp06-07-2018

Zeer goede telefoon

Ik had een p8 (geen lite). Dat toestel was al een paar jaar oud maar voldeed eigenlijk nog steeds. Toch heb ik gekozen voor een nieuw toestel omdat ik veel foto's maak. Ik ben weer een ontzettend blije gebruiker. Een erg fijn toestel, snel, heel zuinig (na een dag gebruik nog 60% over). Toestel laad erg snel. En super foto's. Een aanrader voor iedereen.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Foto's
  • Snel
Laura06-07-2018

Mooie, snelle telefoon met veel geheugen

Telefoon een maand geleden gekocht. Lijkt qua vormgeving erg op de iPhone X. Maakt prachtige foto's en is erg snel. Hoesje, aansluit stuk voor normale oortjes meegeleverd en oortjes die direct in de telefoon kunnen ook. Geluid zit aan de onderkant ipv de achterkant waardoor je altijd goede kwaliteit hebt. Erg tevreden met deze telefoon qua prijs kwaliteit verhouding. Nergens deze goede specificaties (geheugen, camera en afwerking) voor deze prijs. Besturingssysteem erg vergelijkbaar met een normale Samsung.
Pluspunten
  • Groot volledig scherm
  • Maakt mooie foto's
  • Veel geheugen ruimte
  • Vingerscanner en gezichtsherkenning
  • Doorzichtig hoesje meegeleverd
Minpunten
  • Rose gold editie is een stuk duurder
  • Geen "normale" oortjesingang
  • Niet waterdicht
Wilco06-07-2018

Super telefoon tot in de kleine details is over nagedacht!

Accuduur is super en ook is het scherm in fel zonlicht nog steeds goed te bekijken! Ook kan je heel veel dingen zelf instellen zodat je de telefoon kan aanpassen op jou gebruiksmanier.
Pluspunten
  • Keuze mogelijkheden in de instellingen
  • Scherm
  • Accuduur
  • Camera is fantastisch
Minpunten
  • Geen 3,5 jack
A van Dijk06-07-2018

Goede accuduur

Prima telefoon en lange accuduur meer als genoeg geheugen inclusief snelle oplader kortom een echte aanrader.
Akexander06-07-2018

Prima telefoon!

Goede telefoon! Snelle software, goede foto's, goede audio. Alles wat je verwacht van de telefoon. Hij is misschien net wat minder dan de topmodellen van de grote merken maar deze zijn dan ook veel duurder. De prijs kwaliteit verhouding is zeer doed!
Pluspunten
  • Fotos
  • Prijs kwaliteit verhouding
Mark06-07-2018

Toptoestel,super strak en geweldige specs

Geweldige apparaat. Super strak en in alles iPhone of Samsung waardig. Goed advies van Optie1 Steenwijk
Pluspunten
  • Groot helder scherm
Jeannette06-07-2018

Groot beeld, uitstekende accuduur, prachtige foto's!!

Ik vind het een geweldig toestel! Het heft een hele zuinige accu, mooi groot beeldscherm, het maakt prachtige foto's en heeft vele opties! Ik ben er heel erg blij mee en tevreden over!
Pluspunten
  • Accu gaat lang mee
  • 128 gb geheugen
  • Maakt prachtige foto's
  • Groot beeldscherm
Marye06-07-2018

Fantastische telefoon

Heerlijke telefoon. Goed in gebruik. Snel en wat een camera wow! Zoek je een nieuwe telefoon. Neem deze Huawei P20!
Pluspunten
  • Accu
  • Camera
Yannick06-07-2018

Super mobiel

Sinds een aantal weken ben ik in het bezit van de Huawei P20. Na intensief gebruik ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de perfecte mobiel is. Voldoet aan alle eisen die je tegenwoordig van een mobiel verwacht. Veel handige features en een super snelle vingerafdruk scanner & gezichtsherkenning.
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • Camera
  • Features
  • Snelheid
  • Speaker
Mulder06-07-2018

Lange accuduur en groot scherm

Ik heb diverse andere merken gehad. Gezien de prijs/kwsliteitverhouding vind ik dat dit toestel een heel goed toestel is. Er is bijvoorbeeld meer dan voldoende geheugen aanwezig, een Leica camera, enz.. Top Huawei. Ga zo door.
Pluspunten
  • Geheugen
  • Leica
  • Lange accuduur
A06-07-2018

Pracht toestel

Perfect toestel, goede kwaliteit! Camera is van prachtige kwaliteit, accu gaat lang mee gebruik het toestel veel per dag en is aan het eind van de dag 9 van de 10 keer nog boven de 20%! Ligt ook lekker in de hand en voelt degelijk aan.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Scherm
  • Uiterlijk
Frank06-07-2018

Prima telefoon

Na 4 Samsung telefoons ben ik overgestapt op de Huawei p20. Ik ben heel enthousiast over dit toestel. Ligt goed in de hand. Functies zijn duidelijk. Overdracht oude contacten en apps naar de nieuwe telefoon is snel en goed. Absolute aanrader wat lrijs/kwaliteit en functies betreft
Pluspunten
  • Prijs
  • Camera
Minpunten
  • Bedieningsbalkje onder foetsenbord
BjornW06-07-2018

Huawei p20

Ik heb nu sinds 2mnd de Huawei p20. Deze bevalt tot op heden zeer goed. Heeft een goede camera met verschillende functies. Batterijduur is ook goed +/-2 dagen. Natuurlijk bij intensief gebruik minder. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Toestel doet naar mijn mening niet onder voor de duurdere vergelijkbare samsung.
Pluspunten
  • Camera
  • Oogbescherming
Deniz06-07-2018

Wat een toptoestel voor een mooie prijs

Toestel is echt fantastisch. Razendsnel met het openen van apps, ook al heb je veel open staan. De camera is ook echt een pluspunt. Foto's zijn mooi zuiver en met de diverse opties kun je alles nog verder perfectioneren. Toestel doet in niks onder voor de vlaggenschepen van Samsung en Apple, dus prijs-kwaliteit is top!
Pluspunten
  • Prijs
  • Camera
  • Snelladen
  • Snelheid
  • Gratis transparant hoesje
Eddy05-07-2018

Professionele camera met telefoonfunctie

De P20 nu een aantal weken in gebruik, bevalt uitstekend. Enige minpuntje is de accuduur. Verder een super apparaat met een "professionele camera". Het is even wennen de overstap van windows naar androïd, had het misschien eerder moeten doen. Ik ben een bijzonder tevreden gebruiker en een fan van Huawei.
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • gebruikvriendelijk
  • snelle processor
Minpunten
  • Accuduur
Vincent05-07-2018

Super snel en accu gaat lang mee

De accu gaat lang mee 1x laden in de 3 dagen (afhankelijk van je eigen gebruik) daarnaast laad hij super snel op. De telefoon zelf is heel snel.
Canali05-07-2018

Goede speakers met lcd-scherm.

Ik heb de Huawei P20 gekocht omdat mijn telefoon defect was. Ik ben op de van gsmarena geweest en de P20 was de telefoon die het meest overeenkwam met mijn eisen. Als dit product een grotere batterij had gaf ik het een 10. Het is als je naar de prijs/kwalieteitsverhouding kijkt een uitsekend telefoon. ik beveel iedereen dit product aan.
Pluspunten
  • lcd scherm
  • usb type-C
  • harde speakers
  • goede mic
  • dual camera
Minpunten
  • kleine batterij voor lcd scherm
Marcel04-07-2018

Snelle telefoon met groot scherm

Fijne telefoon, snel, makkelijk in gebruik., goede camera. Scherp scherm met veel instelling mogelijkheden.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijk scherm
TS03-07-2018

Top keuze! Goede camera, geheugen en functies

Zeer fijne telefoon. Een goede levensduur van de batterij met gemak anderhalve dag! De camera met AI maakt haarscherpe foto's en video's. Voldoende 128gb geheugen. Dual-sim altijd handig. Qua gebruiksgemak raak je er snel aan gewend. Goed design ligt lekker in se hand. Haarscherp beeldscherm dus lekker netflixen of film kijken. Een persoonlijk min punt zou kunnen zijn snel vette vingervlekken.. Niet zeuren heb je met elke telefoon. Echte aanrader dus.
Pluspunten
  • Scherpe camera
  • 128gb geheugen
  • Haarscherp beeld
  • Goede functionaliteiten
  • Lange levensduur batterij
Minpunten
  • Snel vette vingers zichtbaar
Ivory Sanchez03-07-2018

Goede mobile telephone

Zoals,ik heb verwacht, de p20 doet het werk goed. De scherm is groot, met goed foto resolution en de instelling van de mobile is prima. Ik heb geen spijt dat ik heb dit mobile gekocht. Ik zou het zonder twijvel aanbevelen.
Pluspunten
  • Goed mobile telephone
Minpunten
  • Niks
Koen Vervoort03-07-2018

Mooi toestel groot scherm chique uitstraling

Ik wilde overstappen van Samsung naar Huawei omdat ik er veel goede geluiden over hoorde. Dit blijkt tot nu toe ook waar te zijn. Hij is snel de baterij gaat twee dagen mee. Hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Heeft een goede camera en veel opties. En voor de iPhone liefhebbers ( ik vind hem daar veel van weg hebben). Al met al een prima toestel voor een prima prijs
Pluspunten
  • Mooi toestel
  • Groot en mooi helder scherm
  • Goede baterij
  • Goede camere
Minpunten
  • Knopjes onder het toetsenbord
D. De Haan02-07-2018

Erg snel, prachtige foto's en een goede accuduur.

Ik ben sinds enkele weken in het bezit van de Huawei p20. In eerste instantie wilde ik de pro versie kopen, maar deze vond ik uiteindelijk toch te duur. De p20 heeft dezelfde processor als de pro en ook de 2 camera's die er op zitten zijn ook hetzelfde. De telefoon maakt fantastische foto's, is erg snel en hij houdt het makkelijk een dag uit. Ik gebruik hem voor het streamen in de auto, apen, nieuws lezen, filmpje kijken en natuurlijk zo nu en dan een spelletje. Als ik hem 's avonds aan de lader hang zit er nog rond de 40% in. Opladen gaat erg snel. Na een half uur is de telefoon zo goed als vol. Erg prettig! Al met al een super goede aankoop. Erg tevreden mee.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Snel
  • Scherm
  • Face unlock
Minpunten
  • Geen koptelefoon aansluiting (wel adapter)