Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart

Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones

Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart - Smartphones

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 625 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P20 - 5.8" - 128GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Noor10-07-2018

Goede telefoon voor goede prijs

Goeie telefoon ik heb hem nu 4 weken, doet wat een goede telefoon hoort te doen. Bovendien heeft de Huawei P20 een uitstekende camera ondersteund door artificial intelligence, wat de camera goed instellen net iets makkelijker maakt. Als ik iemand bel versta ik de andere kant goed en zij verstaan mij. Batterijduur is goed, en laadt supersnel op.
Pluspunten
  • Camera met mooie opties
  • Goede batterij
  • Verstaanbaar bellen (aan beide kanten)
  • Snel ontgrendelen
Minpunten
  • Home knop te dichtbij de spatie
Pauline10-07-2018

Mooi scherm, snelle telefoon

Ik heb dit product gekocht vanwege het grote scherm, de interne opslagruimte en de batterijduur. Tot nog toe erg tevreden.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Goede Camera kwaliteit
  • Veel opslagruimte
  • Snel
  • Lange batterijduur
Minpunten
  • Niet waterdicht
Harry van Deursen10-07-2018

Snel, mooi scherm, goede accu. Betere en goedk

Super snelle telefoon. Super goede accu. Super camera en gewoon heel erg fijn in de hand. Heel fijn dat je van Huawei een telefoonhoesje en beschermlaagje over je scherm krijgt. Echte service!!!
Pluspunten
  • Accu
  • Groot scherm
  • Camera
Minpunten
  • Is er niet
Hennie10-07-2018

Mooi groot scherm en snel opgeladen ligt super in de hand

Maakt verschrikkelijk mooie foto,s door de dubbele camera. ligt prettig in de hand Ben er heel blij mee.
Pluspunten
  • Dubbele camera
  • Lange accuduur
  • Snelle oplade
Martijn10-07-2018

Zeer compleet toestel!

Voorheen een Huawei P7 gehad wat destijds al een prijsknaller was en kwaliteit voor je geld. Hierna altijd met Android gewerkt tot ik een half jaar geleden de overstap maakte naar een iPhone 7 waar ik niet geheel aan kon wennen. Echter nu een halfjaar later ben ik weer terug, en specifiek bij Huawei. Dit omdat het in mijn ogen de beste Android interface heeft en de beste combinatie van iPhone maar dan met de vrijheid van Android samen. Daarnaast gaat het toestel net zo lang mee als mijn vriendin haar iPhone 8 Plus waar mijn petje voor af gaat en een van de hoofdredenen was om weer voor de P20 te kiezen. Tweede reden is de geweldige camera (mogelijkheden) die nog uitgebreider zijn dan bij iPhone. Mijn vriendin was sceptisch, maar heb ik snel weten te overtuigen. Het is een mooi, degelijk toestel en in mijn ogen een echte bang for buck. Als het toestel zo (snel) blijft functioneren staat mijn aankomende Huawei alweer vast! Enig minpuntje die ik me kan bedenken is dat de telefoon t.o.v. mijn iPhone 7 niet 100% waterdicht is. Een groot minpunt vind ik dit echter niet aangezien ik van mening bent dat je met een telefoon altijd voorzichtig moet doen. P.S. Hulde dat Huawei er standaard een hoesje en screen protector bij levert! Dat noem ik nog eens service.
Pluspunten
  • Geweldige camera
  • Uitmuntende batterij
  • Bijgeleverd hoesje en screenprotector
  • Bouwkwaliteit
Minpunten
  • Niet volledig waterdicht
Gerrie10-07-2018

Top telefoon

Ik ervaar de P20 als een zeer snelle en gebruiksvriendelijke telefoon. Ikzelf ondervind dit, maar vooral andere mensen zijn zeer enthousiast als zij mijn telefoon zien of even tijdelijk gebruiken. De foto's zijn van uitstekende kwaliteit mede door de automatische instelling, maar ook vanwege de vele mogelijkheden. Apps zijn makkelijk te vinden, verwijderen en snel in gebruik. Instellingen zijn snel en gemakkelijk aan te passen. Goed om te weten is datik basis kennis heb van mobiele telefonie en Apps.
Pluspunten
  • Camera
  • Snelheid van telefoon en apps
  • Overzichtelijk /onder
  • Uitstekend geluid zowel hard als zacht
  • Stevige omhuizing
Eva10-07-2018

Overstap iPhone naar Huawei p20

Erg verrast door de kwaliteit van de telefoon. Maakt scherpe en mooie foto's. Baterij kan 2 dagen mee. Telefoon heeft fijne functies. Eigelijk een super telefoon. Ben blij dat ik ben overgestapt naar de Huawei p20.
Pluspunten
  • Scherpe foto's
  • Fijne gezichtsherkenning
  • Licht gewicht
  • Fijne functies
Sandra10-07-2018

Fijn toestel, handig en maakt prachtige foto's

De telefoon bevalt erg goed. Makkelijk te bedienen, maakt prachtige foto's. Batterij goed, misschien een beetje groot maar niet gek veel groter dan de P6. Dit geldt voor alle smartphones tegenwoordig.
Pluspunten
  • Foto's
Minpunten
  • Beetje groot misschien
geurt10-07-2018

Niet over na denken, gewoon doen die p20!

Ik zat jaren op een appel.... te bijten. Best zuur eigenlijk. Nu overgestapt op de p20. Wat een zoete pittige telefoon! Snel, mooi, prachtig scherm, ook kwa kleuren. Ik werd bang toen ik mezelf zag door de selfie camera.. geen fotoshop meer nodig om er iets van te maken... jeumig wat een camera...!! niet normaal. Ook de skin ben ik blij mee. Subtiel en fijn navigeren.. Batterij gaat de hele dag mee en hij heeft een soort van superstand voor als je op een festival bent!! nooit meer je vrienden kwijt! p20 ik ben verliefd! wat heb ik al die jaren zonder je gedaan. Er is maar een telefoon beter: de P20pro Niet nadenken doen 😁!!!
Pluspunten
  • camera
  • beeldscherm.
  • looks
  • snelheid
  • navigeren
Stan10-07-2018

Goed telefoontje

Alles werkt prima. Werkt snel een heeft meer functies dan je ooit nodig zult hebben. De camera is echt bizar goed.
Pluspunten
  • Snel
  • Camera
Minpunten
  • Sneller leeg dan mijn samsung maar gaat lang mee
Muhammed ARI10-07-2018

Menu is not good as other adroids.

I think, menu is not practical, we cannot zoom with 20mp, default earphones don't give sounds powerfully. Battery is really good with quick charger.
Tphoooml10-07-2018

Kwaliteit

Mijn P20 is echt een klasse toestel. Fantastische kwaliteit wat je al ziet als je het toestel vast hebt. Het is meer een iPhone x dan de ip x. Slank, mooi, snel, fantastische camera en beeld. De telefoon is van normaal formaat, maar het scherm is bijna even groot dan die van een ip 8+.
Pluspunten
  • Camera
  • Snelheid
  • Batterij
  • Groot scherm op relatief normale telefoon
Sam K10-07-2018

Nieuwe top smartphone

Na mijn P9 (waar ik erg tevreden over was) heeft Huawei het weer voor elkaar gekregen om een top smartphone in elkaar te zetten. Het beeld is erg mooi, de camera is fantastisch, de AI doet zijn werk goed en hij is snel. De supercharger laadt de smartphone in iets meer dan een uur volledig op en de batterijduur is erg lang. Ook ben ik erg blij met de Dolby Atmos functie in muziek. Kortom, helemaal top!
Pluspunten
  • Snel
  • Hele goede camera
  • Snel opgeladen
  • Lange batterijduur
  • Goed beeld
Bryan10-07-2018

Goede accuduur, mooie foto's

Gewoon een fijn toestel. Snel, lange batterij duur en laad erg snel op. Op maakt dit toestel erg mooie foto's.
Pluspunten
  • Batterij laadt snel op
  • Hele mooie foto's
Minpunten
  • Moet ik nog ontdekken
SB09-07-2018

Goed scherm, snelle functies

Goede snelle telefoon. Overgestapt van iphone naar huawei, zeer tevreden over. Functioneerd snel. Lange batterij duur. Goede camera kwaliteit. Erg tevreden mee.
Petra08-07-2018

Fantastische camera

Inmiddels twee weken in het bezit van de P20. Hiervoor had ik de P9. Er zit een fantastische camera op. Het maakt ontzettend mooie foto's zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Deze functies kun je wel uitschakelen wat ik echt een pluspunt vind. De batterij gaat minimaal twee dagen mee ondanks dat ik de telefoon intensief gebruik. Telefoon ligt ook lekker in de hand en heeft een volledig scherm. Enig nadeel is dat je appjes en e-mails niet meer kunt lezen op het vergrendelscherm. Dit kan de P9 wel.
Pluspunten
  • Hele goede camera, zowel voor- als achterkant
  • Batterij gaat erg lang mee.
  • Mooi groot scherm
Davey20008-07-2018

Prima telefoon!!

Perfecte telefoon met goede prijs kwaliteit verhouding. Lange accuduur en hele snelle oplaad tijd, binnen een uur volledig opgeladen. Perfecte grote en gebruiksvriendelijk. Ik ben er heel blij mee
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Snelle oplaad tijd
Ludwig van de Wouw08-07-2018

goede accuduur

De huawei-po20 is een echte aanrader. Tot nu toe bevalt hij mij prima, ligt goed in de hand en de vele functie's die erop zitten werken prima. Je kunt er geweldig goede foto's meemaken.
Tjeerd visser07-07-2018

De alles in één smartphone van nu!

Zeer snelle telefoon. Zeer scherp beeld kwaliteit. Maakt prima foto's (ook bij nacht). Accu gaat lang mee, bijna 2 dagen. En in 2uur laad hij de accu vol. Hier voor had ik een iPhone 6s. Naar mijn persoonlijke mening is de Huawei p20 een betere telefoon.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Accu duur
  • Goede foto's (scherp!)
Joycea07-07-2018

Huawai p20

Ik ben overgegaan van een iPhone naar een Android. Erg spannend, omdat je vanuit allerlei hoeken hoort dat het niet verstandig is. Uiteindelijk toch gegaan voor de Huawai p20. Het besturingssysteem is Android, maar heeft erg veel weg van ze iPhone! De foto's zijn prachtig en van hoge kwaliteit, ook de batterij gaat minimaal anderhalf dag mee(ik ben een intensieve gebruiker). Een echte aanrader!
Pluspunten
  • Batterij
  • Lijkt op iPhone qua besturing
  • Hoge kwaliteit foto's
  • Duoscherm
Bryan07-07-2018

Goede accuduur, mooie foto's

Pluspunten
  • Batterij laadt snel op
  • Hele mooie foto's
Minpunten
  • Moet ik nog ontdekken
NB06-07-2018

Huawei p20 review

De telefoon wordt geleverd met een hoesje en screenprotector wat al erg fijn is. De behuizing is mooi, en de telefoon is bijna helemaal scherm. Ook zit dit keer de vingerafdrukscan aan de voorkant. Gezichtsherkenning instellen kan ook, plus pincode of patroon natuurlijk. Weer een pluspuntje. De 125GB die de telefoon heeft is tevens een pluspunt, je hoeft niet na te denken over kan ik deze app wel downloaden. Verder is de camara GEWELDIG. Je schiet er de mooiste foto's mee. Een echte aanrader, telefoon + camara in een!
Pluspunten
  • camara
  • Schermformaat
  • Geheugen
  • Vingerafdrukscanner
Minpunten
  • gezichtsherkenning ontgrendeld de telefoon gelijk.
  • Breekbaar
Mir06-07-2018

Super telefoon en duidelijk

Zelf helemaal gek van Samsung, nadat me Samsung kapot ging wilde ik wat anders, en heb ik gekozen na eerst een Huawei P9 lite te hebben gehad nu de Huawei P20 en geloof me ik wil niet anders meer, deze kan niet op tegen de Samsung 7 Edge, mooi scherm, wat bij zonlicht zich zelf aanpast en goed te lezen is, duidelijke en mooie foto's, mooi geluid, gewoon toptoestel Voor mij geen andere meer!!!
Pluspunten
  • duidelijk
  • mooi
  • langdurige batterij
Minpunten
  • geen minpunten gewoon top
Matthijsn06-07-2018

Mooi uiterlijk en werkt goed

Het is Een telefoon met een mooi uiterlijk en werkt goed. De besturing vindt ik prettig en maakt hele mooie foto’s.
Pluspunten
  • Ligt lekker in de hand
  • Mooi en snel
Gerjan06-07-2018

Zeer snelle telefoon met een geweldige camera.

Deze telefoon is een echte aanrader. Voorheen heb ik alleen maar Iphones gehad. Me vriendin heeft de IphoneX, de Huawei P20 is sneller, betere camera.
Pluspunten
  • Camera
  • Snelheid
Minpunten
  • Breekbaar
  • Geen aux ingang