Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit - Keukenmachines
Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit - Keukenmachines
Apparaat een maand geleden besteld en meteen in gebruik genomen. Meerdere dingen mee uitgeprobeerd, alles werkt prima. Makkelijk te bedienen en uitgebreide accessoires. Goede prijs kwaliteitverhouding!
Het apparaat is voor het grootste gedeelte erg degelijk, enkel de plastic kap die bovenop de garde etc. geplaatst moet worden valt er vrij snel af.
De machine doet wat hij moet doen, en voor deze prijs hebben we geen betere en veelzijdigere machine kunnen vinden!
Mooi uitziende alleskunner, die ook nog naar wens kan worden uitgebreid. Degelijk apparaat. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ik ben enorm blij met deze aankoop! Neemt veel uit handen in de keuken.. mooi om te zien, fijn in gebruik, makkelijk te reinigen!
Super, krachtig apparaat en fraai design.!!!!
Accessoires kunnen makkelijk opgeborgen worden.
Makkelijk uit te breiden.
zeer tevreden over mijn keuken machine, al verschillende gerechten en baksels gemaakt en alles gaat super sne..
zeker een dikke voldoende waard
Prettig apparaat. Makkelijk te bedienen. Snelheidsknop loopt heerlijk soepel. Duidelijke handleiding en makkelijk schoon te maken. Wij zijn dik tevreden.
het is een multifunctioneel apparaat,
die zeer gebruiksvriendelijk is.
we maakten alleen de fout bij de eerste keer sinaasappelen persen,er geen mengkom onder te plaatsen.
nadat we er achter kwamen dat daardoor de beveiliging ingeschakeld werd,hebben we heerlijk vers sap gedronken.
ook met deeg kneden brengt hij veel gemak.
al met al dus dik tevreden.
Mooi apparaat! Ik vind het makkelijk te bedienen! hij staat stevig op het aanrecht en heefft een handige vulopening om ingredienten toetevoegen.
Het apparaat ziet er al heel erg goed uit en werkt perfect.
Meer dan genoeg mogelijkheden en erg makkelijk in gebruik.
Het is en blijft wel iets plastic aanvoelen, maar wel van goede kwaliteit!
Goede en mooi uitziende machine, die zijn normale meng en rasp bewerkingen prima doet. Mijn oliebollenmix maken ging met het handje toch wat sneller. Ook omdat ik daar 3 kg bloem tegelijk kon maken en niet met maar 1 kg bloem hoefde te werken.
Ik ben al jaren op zoek naar een goede keukenmachine waarmee je van alles kunt doen. Ik ben zeer tevreden over deze keukenmachine. Ik heb al cakes gebakken en citruspers gebruikt. Makkelijk in gebruik.
Bizar haast hoeveel er mogelijk is met dit product. Design is ook totaal geen doorn in het oog. Heeft een prominente plek op m'n aanrecht gekregen!
Een fantastisch veelzijdig apparaat, en erg gemakkelijk in gebruik.
Een lust om mee te werken.
Kan dit apparaat aan iedereen aanbevelen.
Hele gebruiksvriendelijke machine, makkelijk schoon te maken en relatief stil in gebruik. Erg handig dat er een blender bij zit voor het maken van o.a. Smoothies.
Wij gebruiken hem het meest voor mixen en roeren en dat is erg gemakkelijk. De kom is zodanig goed van vorm, dat je niet vaak met een pannenlikker hoeft te werken. Ook de citruspers en de blender zijn goed. En hij ziet er mooi uit.
deze keukenmachine heb ik sinds een maand en gebruik hem heel veel! fijn dat er 7 standen op zitten! de mixerkom is lekker groot zodat er makkelijk 2 cakes in gedraaid kunnen worden! al veel plezier van gehad!
Het is een makkelijk te gebruiken product met veel verschillende mogelijkheden. De machine is ook voor kleine dingen makkelijk te gebruiken waardoor ik er sneller voor kies om een zelfgemaakte gezonde maaltijd te maken.
Deze keukenmachine is niet alleen een sieraad in onze keuken maar ook een fantastisch hulpmiddel waar alles op en aan zit wat wij nodig hebben om de gerechten, baksels, drankjes etc te maken die wij willen maken. De machine zit vernuftig maar ook degelijk in elkaar en is na goed lezen van de instructies goed te bedienen.
Al jaren op mijn wensenlijst, nu eindelijk de ruimte voor de keukenmachine in mijn nieuwe keuken en dan kies je voor degelijkheid van een vertrouwd merk. Mijn mixer van meer dan 26 jaar oud, die het overigens nog steeds doet, gaat naar mijn dochter. En superblij met het extra cadeau, een extra mengkom voor nog meer bakplezier.
Apparaat ziet er degelijk uit. Was al een tijdje op zoek naar een goede keukenmachine.
De MUM54230 heeft veel mogelijkheden, al zul je hier en daar nog aparte onderdelen moeten bestellen.
Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen. Het is plug and play alles wijst vanzelf en is makkelijk in gebruik. Degelijkheid is moeilijk te beoordelen na een paar dagen maar het zien er in ieder geval wel al zeer degelijk uit.
Nu een paar weken in mijn bezit. En hij bevalt goed. Groente wordt mooi fijn gesneden en met de citruspers en blender heb je snel een lekkere smoothie. Ook deeg kneed hij goed. En alles is makkelijk te reinigen.
Ik heb de keukenmachine een paar dagen in mijn bezit.
Hij is fraai vormgegeven en is makkelijk in het gebruik.
De onderdelen kunnen allemaal in de vaatwasser wat erg handig is. Nog niet alle delen gebruikt, maar prachtig deeg voor een appeltaart gemaakt!
Een prima machine.
Super makkelijk in gebruik, alle accessoires zijn eenvoudig te plaatsen, werkt goed en stil en heeft een mooi design. Machine wordt ook met zeer veel accessoires geleverd, die hoef je niet nog eens aan te schaffen.