Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit

Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit - Keukenmachines

Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit - Keukenmachines

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 364 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

tvdree 197720-05-2015
Wij hebben de keuken machine nu twee weken in huis en het is een erg fijn apparaat. al een paar keer gebruikt om te snijden, kneden en kloppen. maakt weinig geluid en is goed schoon te maken. ik kan hem iedereen aanraden theo
Sally0519-05-2015
Een geweldig apparaat. Ook om deeg mee te maken en heerlijke smoothies. Handig dat je de schijven in de kom kan opbergen en toch alles compact bij elkaar kan bewaren.
bolhuis18-05-2015
Mogelijkheden zijn bijna eindeloos en het bedienen van de machine is ook goed te doen De machine voelt stevig dus degelijk aan.
rosy12-05-2015
Enorm veel mogelijkheden. Goed voor smoothies, soep, snijden van groente. Maar ook in het bakken van brood of cake is de machine erg handig. Ook fijn is de citruspers!! Gebruiksvriendelijkheid: fijn! Ik heb in eerste instantie wel het boekje even nodig gehad. Daarna bleek het heel gemakkelijk! Degelijkheid: de mengkom lijkt onverwoestbaar (RVS). De andere onderdelen zijn echter van kunststof. Op het eerste gezicht leek het mij allemaal wat fragiel, dat valt echter reuze mee. Reserveer wel een hele plank in het keukenkastje voor de onderdelen.
Paul Thissen12-05-2015
een prachtig degelijke machine , met ontelbare mogelijkheden. vele snelheden en niet te vergeten makkelijke sapcentrifuge. in een consumenten test van de consumentenbond was zijn zusje als beste beoordeeld, maar deze uitvoering heeft veel meer mogelijkheden en spaart je een blender en citruspers uit
Drawelen11-05-2015
Zeer fijn machine mooi en praktisch had ik jaren eerder moeten kopen Echt een aanwinst voor mijn keuken
Slakkie196910-05-2015
Even snel een test gedaan. Alles ziet er mooi en stevig uit. De eerste muffins gemaakt en het mixen ging heel goed. Denk dat ik heel blij zal zijn met dit apparaat.
_Maarten_09-05-2015
De Bosch MUM54230 is makkelijk in gebruik, zelfs voor een leek als mezelf die nog nooit zo'n keukenmachine, behalve een handmixer, heeft gebruikt. Daarnaast kun je bijna alles met de Bosch MUM54230, zoals een lekker sapje maken, maar ook het kneden van je eigen pizza en droog deeg. En met de Bosch MUZ5EB2 ijsbereider maak je heerlijk ijs in een hand omdraai. De machine ziet er qua design mooi uit en alles, dus ook de onderdelen, voelen super degelijk aan. Kortom een top keukenmachine die zijn plek in de keuken dik heeft verdiend.
Johanna8209-05-2015
Mogelijkheden: veel! En ook prettig dat er 7 standen op zitten. Je kunt het apparaat ook uitbreiden met veel accessoires. Gebruiksvriendelijkheid: Er zit een duidelijke beschrijving bij, zonder die beschrijving was het even zoeken geweest. Degelijkheid: Het apparaat voelt wat licht aan, ik hoop dat dit op de langere termijn geen invloed heeft op de kwaliteit.
Gerard.Hoff08-05-2015
Het is een simpel te bedienen apparaat met veel mogelijkheden en eigenlijk meer mogelijkheden dan ik dacht. Dankzij het handige receptenboek/DVD raak je snel geïnspireerd en ontdek je telkens nieuwe mogelijkheden voor gebruik. Omdat het zo simpel is, kopen we nooit meer koek of taart in een winkel. Lekker zelf maken!
Lindahvdw07-05-2015
prettig in gebruik, is niet stil, maar geluid is acceptabel. Makkelijk schoon te maken na gebruik. Tot nu toe vooral de blender veel gebruikt. En de mixer. Blender werkt goed, ook met bevroren fruit.
Marieke196306-05-2015
Gedurende de eerste week na aankoop heel intensief gebruikt en hij is gewoon geweldig. Niet alleen gebruiksvriendelijk, maar hij is ook heel stil. In vergelijking met andere merken die wij voorheen hadden is dit echt een topper.
franca140303-05-2015
een fijne machine tot nu toe. maakt het taartbeslag zonder moeite lekker luchtig. een duidelijke omschrijving waar alles voor is. de bediening is erg simpel en voorzien van een ingebouwde beveiliging. na het plaatsen van de mengkom wilde ik hem aanzetten maar er knipperde een rood licht, dit kwam omdat ik vergeten was om de mengkom vast te klikken. wat ook erg fijn is dat de garde of haken aan de achterzijde stoppen zodat je gemakkelijk ingrediënten kunt toevoegen. tevens is het praktische dat alles in de vaatwasser kan. de inhoud van de mengkom had iets meer mogen zijn naar mijn mening.
btamminga29-04-2015
Gemakkelijk apparaat met zeer veel (uitbereidings) mogelijkheden. Stil en veel snelheden. Er kunnen diverse hulpstukken gemonteerd worden
ria6126-04-2015
mooi compact apparaat, gebruiksvriendelijk en een aanwinst op je aanrecht!! veel mogelijheden om te gebruiken en uit te proberen
1965Petra22-04-2015
Super keukenmachine! De keukenmachine maakt weinig lawaai ondanks zijn vele snelheden. Veel functies,snoer rolt op in de machine. Zeer mooie strakke uitstraling.
Schaap197521-04-2015
Veel mogelijkheden, blender, citruspers, raspen en mixen. Onderdelen zijn makkelijk te verwisselen en te reinigen. Apparaat is stil en staat stevig op zijn pootjes
Patist21-04-2015
Een fantastisch apparaat heb al brood gebakken, smooties gemaakt de rasp gebruikt alles doet het goed. Zoonlief is nu boter aan het maken. Zelfs voor kinderen is het makkelijk te bedienen. Heb er beslist geen spijt van. Mooi degelijk apparaat.
mayar18-04-2015
vele functies, maar ik mis toch het sikkelmes voor puree van gekookte aardappels of andere gekookte groenten.
EstherWeijters17-04-2015
Ziet er modern uit waardoor ik het in mijn interieur kan laten staan. Zeer compleet en gebruiksvriendelijk
blije MUM30-01-2015
Erg blij met de keukenmachine. Bevalt goed, alles in een MUM van tijd klaar en ook zo weer schoon de kast in. appeltje eitje. Aanrader!
karinasg28-01-2015
Ik vind het een ideale machine. Heb alle accessoires al een keer gebruikt en kan niet anders zeggen dat ik t fantastisch vind. Zeven verschillende snelheden, rustiger dan de meeste apparaten en niet geheel onbelangrijk.... alles kan in de vaatwasser. Voor mij dus een dikke 10
KZM-8621-01-2015
Het is een prachtig en veelzijdig apparaat met veel mogelijkheden. Steeds een nieuwe ontdekking met een nieuwe hulpstuk.
Mir8319-01-2015
Makkelijk en eenvoudig in gebruik met veel mogelijkheden. Daarbij zijn de onderdelen ook erg makkelijk schoon te maken. Onmisbaar in de keuken en nog een mooi apparaat op je weekblad ook!
Bosches17-01-2015
Het design is mooi, de motor is degelijk, maar de accessoires hebben zo hun nadelen. Er hangt veel aan de snijkom, bij raspen e.d. Waardoor raspen voor kleine hoeveelheden geen zin heeft. De sinasappelpers is kwalitatief van een lage klasse, de electrische pers van de Hema is prettiger. De blender beker is mijn grootste ergenis, moeilijk schoon te maken, mesjes niet optimaal en na enkele keren gebruik, lekten er druppels vloeistof door aan de onderzijde. Laatst heb ik de beker zelf beschadigd maar ik twijfel of ik een nieuwe beker zal bestellen, voor €60 heb ik ook een degelijke losse blender.