Bosch MUM54230 wit, zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 334 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nine 06-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Bosch keukenmachine MUM 54230/02

Algemene score

4,0
Ik snij veel groenten met de machine. Dit is voor deze machine te zwaar. De snijschijf ligt op een paar plastic dopjes die afbreken, waardoor de Snijplaat krom gaat en scheurt.

Pluspunten

  • Mixen met garde
  • Mixkom kan paneermeel maken

Minpunten

  • Snijplaat Gammele constructie
  • Snijplaat slecht materiaal, scheurt snel.
  • Zandtaartdeeg kneden is te zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Kwantes 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,7
Dit aparaat is heel fijn in gebruik, er kan weinig mis gaan. Als er iets niet goed opgezet is, knippert de lamp en gaat hij niet aan, superveilig dus. De opties zijn heel goed, zeker voor deze prijs! Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alies H 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch MUM54230 keukenmachine

Algemene score

8,0
Nog niet zolang in huis, maar hij kan werkelijk alles. Voor een prima prijs en dan nog incl de ijsmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
melissa 29-06-2016

Mag ik vragen waar je het besteld hebt? aangezien er ook een ijsmachine bij zit. Dit kan ik namelijk niet verder terug zien. Dankjewel

Reageer

speelrijk 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven apparaat

Algemene score

9,0
De MUM54230 is een mooi vormgegeven machine en een echt juweeltje in de keuken. Alle onderdelen zijn makkelijk te vervangen. Het apparaat biedt echt waar ik op had gehoopt, een goede bijdrage in de keuken om bereidingstijden te verkorten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

angel1981 06-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Iedere keer als ik in de keuken sta en mijn mum54230 zie word ik blij, hij ziet er fantastisch uit ook, wie wil er nou tig apparaten in huis, met de mum54230 heb je alles in één voor het hele gezin. Daarnaast heb ik reuma en ben ik erg te spreken over het gebruikersgemak en het schoonmaken van de machine wat makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Krause 28-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat.
Echt een toppertje voor de semiprofessionele kok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrt 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM54230

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi ontwerp, stil veel zijdig. Eerste beslag naam hij de randen niet goed mee. nog uitzoeken of dat in te stellen is.

Pluspunten

  • stil
  • Mooi
  • veel zijdig

Minpunten

  • lijkt niet alle randen mee te nemen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

van Rooden 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine MUM54230

Algemene score

8,0
Betaalbare keukenmachine van Bosch. Wordt geleverd met veel accessoires. Krachtige machine met 900 Watt. Tevens een fraai ontwerp. Een aanwinst voor elke keuken.

Pluspunten

  • Uitgebreidt
  • Krachtig

Minpunten

  • Tot nog toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De keukenmachine die we zochten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de machine een week in huis en al enkele malen gebruikt: er deeg mee gekneed, gemixt en geraspt. Het is gemakkelijk in het gebruik en maakt een degelijke indruk. Toch wel anders dan met vorige keukenmachines, die meestal een plastic aandrijving hadden, waarop ze na enkele jaren stuk gingen. Ook de resultaten zijn prima. Kortom, we zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede resultaten

Minpunten

  • Nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ben zo blij met de mum54230 keuken machine. krachtige moter. pizza/brood deeg kost geen moeite meer. harde groente snijden raspen in een handomdraai. echt een aanrader

Pluspunten

  • krachtige moter
  • staat stevig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elisha 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer goede prijs kwaliteit verhouding(179,-), 900 watt motor (redelijk sterk, vorige blender was maar 500watt en was na 2 jaar kapot), mooi design, makkelijk in gebruik, compleet met assecoires welke ook apart zijn te bestellen. goede resultaten met biscuitbodem en eiwitschuim en blender en rasp ook prima. de hakmolen ga ik er nog bij halen. een metalen mengkom is ook prettiger dan plastic. enige nadeel is de plastic blenderkan, had deze liever van glas gehad. na 1 keer wortels blenden is de kan oranje.

Pluspunten

  • mooi design
  • genoeg vermogen

Minpunten

  • plastic blenderkan
  • blijft even doordraaien na de stopknop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kitty 26-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijn veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb het apparaat nog niet zo lang in huis en ook nog niet alles uitgeprobeerd maar wat ik tot nu toe heb uitgeprobeerd werkt echt super! ik heb er al lekkere cakes mee gemaakt muffins pepernoten taartjes dat werkt allemaal perfect! Het is een heerlijk apparaat welke ik absoluut aan iedereen zou aanbevelen. heel uitgebreid met veel opties en losse dingen nog bij te kopen. een absolute topper

Pluspunten

  • veelzijdig
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi disign!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De uitstraling van de machine is heel mooi, is een strak design! Verder is die heel makkelijk in gebruik, alles spreekt eigenlijk voor zichzelf. Verder is die ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker stil .Mengt en klopt goed. Mooi design, lekker compact past dus in de kast. Lekker veel accessoires erbij en een mooie opberghoes. Handig te bedienen.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 22-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Een tegenvaller

Algemene score

3,0
Ik had verwacht dat dit een fijne keukenmachine zou zijn, bijvoorbeeld voor het bakken van een cake. Bij een cake moet je langer mixen en dan is het handig dat je de mixer niet vast hoeft te houden. Maar met dit apparaat krijg ik geen goede cake. Ik heb het al verschillende keren geprobeerd (met verschillende opzetstukken) maar het luchtig kloppen van de boter en suiker lukt niet goed en vervolgens rijst de cake niet in de oven. Als ik het met de handmixer doe, lukt het altijd wel.
Verder kun je volgens de omschrijving met de blender smoothies maken, maar vervolgens staat in de handleiding dat je er, behalve ijsklontjes, geen bevroren ingrediënten in mag doen. Maar een smoothie maak je toch met bevroren fruit! Nu moet ik het fruit eerst wat ontdooien, anders trekt de keukenmachine het niet. In mijn oude blender (met een lager vermogen) was bevroren fruit geen probleem.
Als ik dit van tevoren had geweten, had ik een andere keukenmachine aangeschaft. Voor mij is het een miskoop.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.
  • De onderdelen kunnen in de vaatwasser.

Minpunten

  • Een cake bakken lukt niet.
  • Bevroren fruit kan het apparaat niet aan.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Paulien 04-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Alles in 1 apperaat

Algemene score

9,0
Mooi design voor een keukenmachine. Er zitten veel accessoires bij. Je hoort hem bijna niet als hij aan staat. Heel blij ermee. Ik heb alleen nog niet alles gebruikt maar de mogelijkheden zijn legio. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • 1 apparaat, legio mogelijkheden
  • mooi design

Minpunten

  • ruimte innemend incl alle accessoires

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marjo 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving, sterk apparaat

Algemene score

8,0
Een hele complete keukenmachine voor een relatief goed bedrag. Nu met de refund actie ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Maakt niet veel herrie en is makkelijk in t gebruik.

Pluspunten

  • Mooi op het aanrecht
  • Sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke SdG 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig vormgegeven, gebruiksvriendelijke Keukenmachine

Algemene score

9,0
De MUM54230 keukenmachine van Bosch is compact, makkelijke te bedienen en met meer dan voldoende ACCESSOIRES. Staat muurvast op het aanrecht, maakt weinig geluid en mixt voortreffelijk. Alles kan in de vaatwasser en de handige opbergzak zorgt dat alle spullen makkelijk bij elkaar en heel blijven.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bediening
  • Opruimen
  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van Eijk 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie machine. en mooi compact om op te bergen. heeft veel standen en functies. ideaal voor de amateur!!

Pluspunten

  • design
  • goed op te bergen

Minpunten

  • deeg kneden (lijkt apparaat erg onder te lijden)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 27-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi, makkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en handig apparaat. In een MUM van tijd snij, klop, hak en mix je het eten of drinken.
Losse toebehoren erbij kopen zijn in verhouding wel prijzig. De set is echter aardig compleet en staat zeer goed in verhouding met de prijs.
Er zit iets te veel ruimte tussen de deksel en het snijblad, waardoor het laatste stukje groente of fruit niet goed gesneden wordt.
Er wordt een recepten CD bijgeleverd. Leuk idee, helaas in deze tijd minder handig, meeste laptops hebben CD ingang meer. Een linkje zou handiger zijn.
Ik heb het apparaat nu 2 weken en al intensief gebruikt. Ik heb smoothies gemaakt, spinazie gehakt (met bijgekocht hak hulpstuk), frietjes gesneden, groente voor salade gesneden, beslag gemixt voor een taart, sinaasappels geperst. Alles werkt met groot gemak.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • alles kan in de vaatwasser
  • veilig, hij werkt alleen als het goed vast zitt

Minpunten

  • iets te grote afstand tussen snijblad en deksel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews