Bosch MUM54230 wit, zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
7 snelheden/standen
Functies
citruspers, blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 363 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM54230 wit, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

speelrijk 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

9,0
De MUM54230 is een mooi vormgegeven machine en een echt juweeltje in de keuken. Alle onderdelen zijn makkelijk te vervangen. Het apparaat biedt echt waar ik op had gehoopt, een goede bijdrage in de keuken om bereidingstijden te verkorten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Krause 28-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat.
Echt een toppertje voor de semiprofessionele kok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBL 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met veel accessoires voor een goede prijs. Aluminium mengkom met een inhoud van 3,9 liter wat steviger is dan de kunststof kom van onze oude keukenmachine. Alles kan ook schoon gemaakt worden in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Aluminium mengkom
  • snoer in apparaat op te bergen
  • Mooi design
  • Blijf goed staan door zuignappen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nine 06-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Bosch keukenmachine MUM 54230/02

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

4,0
Ik snij veel groenten met de machine. Dit is voor deze machine te zwaar. De snijschijf ligt op een paar plastic dopjes die afbreken, waardoor de Snijplaat krom gaat en scheurt.

Pluspunten

  • Mixen met garde
  • Mixkom kan paneermeel maken

Minpunten

  • Snijplaat Gammele constructie
  • Snijplaat slecht materiaal, scheurt snel.
  • Zandtaartdeeg kneden is te zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Ton 08-03-2019

Ja dit is voor mij niet duidelijk.
Ik herken hier niets van en het klinkt als een defect of een verkeerde handelwijze.

Reageer

Kwantes 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,7
Dit aparaat is heel fijn in gebruik, er kan weinig mis gaan. Als er iets niet goed opgezet is, knippert de lamp en gaat hij niet aan, superveilig dus. De opties zijn heel goed, zeker voor deze prijs! Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alies H 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch MUM54230 keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,0
Nog niet zolang in huis, maar hij kan werkelijk alles. Voor een prima prijs en dan nog incl de ijsmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
melissa 29-06-2016

Mag ik vragen waar je het besteld hebt? aangezien er ook een ijsmachine bij zit. Dit kan ik namelijk niet verder terug zien. Dankjewel

Reageer

angel1981 06-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Iedere keer als ik in de keuken sta en mijn mum54230 zie word ik blij, hij ziet er fantastisch uit ook, wie wil er nou tig apparaten in huis, met de mum54230 heb je alles in één voor het hele gezin. Daarnaast heb ik reuma en ben ik erg te spreken over het gebruikersgemak en het schoonmaken van de machine wat makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine nu twee weken in gebruik. Heel erg tevreden over dit apparaat. Hij werkt zoals beloofd en staat ook nog eens mooi op het aanrecht. Wij bakken veel, dus voor ons echt een super hulp in de keuken. De accessoires zijn makkelijk te wisselen.

Pluspunten

  • veel verschillende functies
  • makkelijk in gebruik
  • mixt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilly 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM54230 Styline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

9,0
Een zeer uitgebreide mooi gevormde en degelijk keukenmachine. Ik ben er erg blij mee, zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 29-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en stijlvolle uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,0
Deze machine is prachtig, wij zijn er superblij mee. Het is gewoon handig om je handen vrij te hebben tijdens het mixen e.d.
Wij maken vaak een smoothie met de blender, dit werkt fantastisch. Maar de citruspers is ook fijn om erbij te hebben.
Kortom, wij zijn heel blij dat we deze keus hebben gemaakt

Pluspunten

  • Zuignappen aan onderkant, daardoor zeer stabiel
  • Alles in één handomdraai vast te zetten.

Minpunten

  • Bij volle blender iets lekkage aan onderkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

altun 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

10,0
sterke motor en inhoud, fancy en functioneel apparaat met verschillende mogelijkheden tot uitbreiding.

Pluspunten

  • motor
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenmachine, erg goedkoop voor wat die kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,0
Ik had vroeger een rode Bosch MUM8 van 1800W, maar na meer dan 15 jaar trouwe dienst had die de brui eraan gegeven. Deze heeft wat minder vermogen (1000W) maar doet het net zo goed vind ik. Ik heb de witte, past beter in mijn huidige keuken. Een plaatje. Ik ga niet meer alle beschikbare accessoires kopen, inmiddels weet ik wel wat ik in de praktijk echt nodig heb. Goede aankoop.

Pluspunten

  • Mooie en goed werkende machine
  • uit ervaring weet ik Bosch heeft goede aftersales
  • ruim bekend product, ook op ebay etc.

Minpunten

  • veel beschikbare accessoires, kosten veel geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmixer Bosch MUM54230

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met deze machine. Hij werkt prima en de handleiding is overduidelijk zeker aangaande de vele diverse gebruiksmogelijkheden die de keukenmixer heeft. Prima machine die ik alleen maar kan aanbevelen

Pluspunten

  • Niet te zwaar, dus gemakkelijk te verplaatsen
  • Makkelijk te reinigen
  • Voor de prijs een prima apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. G. 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,0
Prima, degelijk apparaat met een krachtige motor en een complete accessoire set. Ook heeft het apparaat een mooi design.

Pluspunten

  • complete assessoire set
  • krachtige motor
  • goede prijs kwaliteitverhouding

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton 08-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

9,0
Echt een super mooi en degelijk apparaat. Mooi vorm gegeven en compact. Ten eerste staat het niet lomp. Ten tweede is het heel degelijk. Je kneedt er hele mooie gladde deeg mee zelfs beter als met de hand. De citruspers is misschien het minst nuttige voor mij. De groentesnijder is ook prima en de blender is ook goed. de meest essentiële onderdelen zitten ook een handig opberg-etui Handleiding kan iets uitgebreider.

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi en compact
  • handige opberg-etui

Minpunten

  • handleiding kan uitegebreider.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt super

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

9,0
dit apparaat werkt super, heeft genoeg kracht. mixen gaat goed. tevens de snijbladen werken erg goed.\makkelijke bediening.

Pluspunten

  • genoeg kracht
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen hakmolen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hakim Driouch 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM54230

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

9,0
Dinsdag 11 december heb ik de Bosch Mum MUM54230 aangeschaft. Gewoon omdat deze machine mij werd aangeraden in de kookwinkel en omdat ik er behoorlijk veel positieve verhalen over had gelezen op bol.com reviews

Hij draait brooddeeg als een tierelier. Cake, prima. Veel meer doe ik er niet mee.
Hij maakt weinig lawaai en kan het werk goed aan. Lees vooral testberichten. De positieve recensies kloppen gewoon.
Daarnaast helpt de cashbackactie van 20 euro mee om me over te halen de MUM te kopen

Het enige grote -punt vind ik de belachelijk waardeloze en oerlelijke handleiding. Dat had voor al dat geld ook wel wat beter gemogen. Ook is ie iets kleiner dan ik had gedacht.

Tot zo ver!

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Geluid is prima
  • Opbergtas

Minpunten

  • iets aan de kleine kant
  • handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Simons 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenhulp

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

10,0
Product ziet er mooi uit is handig in gebruik en simpel te bedienen. Bovendien kan alles in de vaatwasser behalve de motorhouder uiteraard. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brietje 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM54230 Styline Keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

8,0
Het is een handig apparaat en makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat hij niet kan hakken. Heel handig dat er een blender en citruspers bij zit, dit scheelt ruimte van de losse apparaten. Ik heb de frietschijf erbij genomen, echt heel handig en lekker. Alleen jammer dat hij kleine frietjes maakt, maar dat doet aan de smaak niks af.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Hakt niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multi functionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54230 wit, zilver

Algemene score

9,0
Heerlijke keukenmachine met ontzettend veel mogelijkheden. Er zit een goede beveiliging op. Als je de knop aandraait, gaat hij niet direct aan, alles moet juist zitten. Dat vind ik echt heel belangrijk. Voelt stevig en degelijk aan. Er zitten zuignappen aan de onderkant, zodat het apparaat stevig blijft staan. Ook zit er een CD met recepten bij. Daarnaast mogen de onderdelen in de vaatwasser, ook erg fijn.

Pluspunten

  • Stevig en degelijk
  • Krachtige motor
  • Goede beveiliging
  • multi functioneel
  • opbergtasje erbij

Minpunten

  • Snoer rolt niet in.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews