Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit

Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit - Keukenmachines

Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit - Keukenmachines

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 364 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM54230 Keukenmachine - 900W - 3.9L - Zilver/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Petrabergen28-12-2014
De MUM54230 heb ik aangeschaft om me werk uit handen te nemen. En dat doet hij inderdaad! Deeg en slagroom, smooties en het snijden van groentes... Hij is heel veelzijdig, makkelijk schoon te maken en het heeft een prachtig modern uiterlijk. Aanrader voor elke keuken!
Hobby-kok28-12-2014
Als hobby-kok staan voor mij de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid voorop. In de korte tijd dat ik deze machine heb kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Het enige nadeel is dat mixer van kunststof is i.p.v. glas.
E.Krause28-12-2014
Geweldig veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat. Echt een toppertje voor de semiprofessionele kok.
Flappieee27-12-2014
Prima, veelzijdig apparaat. Vooral gebruikt voor verse jus en sapjes. Makkelijk schoon te houden. Snij schijven alleen handig als je veel moet snijden. Zou het zeker aanraden.
cf voss27-12-2014
machine met veel mogelijkheden, ook voor brood maken. vastzetten van acc. bewerkelijk, door veel kunststof wel voorzichtig te werk gaan.
naam abc27-12-2014
een hele fijne machine, makkelijk in gebruik, geen herrie staat stabiel. hij lijkt heel degelijk, maar we hebben hem pas enkele weken dus dan zou het ook heel gek zijn als dat niet zo was.
Bosch keukenbakprinses26-12-2014
Deze keukenmachine is erg handig. Het draaimpunt is dicht en daar kan niets in vallen. Het beslag wordt tot in alle hoekjes goed gemengd. Ik heb bakken als hobby en heb lang van zo'n mooie machine gedroomd. Ik heb hem nu van mijn ouders gekregen en kan nu nog lekkerder bakken voor de hele familie. Ik ben hier zo blij mee!
Henny Hofstede26-12-2014
Makkelijk te bedienen en werkt uitstekend. Goed schoon te maken inde vaatwasser. Duidelijke handleiding.
Karma7924-12-2014
Een zeer handzaam apparaat met vele mogelijkheden. Eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Door de vele accessoires is het apparaat uitbreid baar voor bijna ieder kook en bak klus. een absolute aanrader.
sesjat24-12-2014
Mooi, maar ook stevig apparaat. Blijft door de zuignappen goed staan. Wel eerst even de handleiding doornemen, maar dan is het gebruik eenvoudig. Ik had een oude keukenmachine van maar 550 watt, waardoor ik geen stevig deeg kon mengen. Met deze MUM54230 van 900 watt is dat geen probleem meer! Het apparaat is wel redelijk zwaar, maar doordat het er mooi uitziet, kan het gewoon in de keuken blijven staan en hoeft niet meer in de kast geplaatst te worden.
homy24-12-2014
Al veel gebruikt. Deeg, ijs, snijden en raspen. Alles snel en naar wens. Verder snel schoon te maken en veilig in gebruik.
fsmeth23-12-2014
Veel mogelijkheden, daarom even puzzelen hoe alles in elkaar zit. Ziet er heel degelijk uit en voelt ook zo aan.
Frank Visser.niet de rijdende rechter.23-12-2014
Veel andere apparaten bekeken, uiteindelijk hiervoor gekozen, zeer tevreden. Direct klaar om te gebruiken, zeer gebruiksvriendelijk en is niet teveel geluid bij gebruik.
Andre20141222-12-2014
Ik heb de MUM nu enkele weken in bezit en hij bevalt prima. Het apparaat biedt veel mogelijkheden om bijvoorbeeld groenten te snijden voor pastaschotels en aardappels voor frites. Ook is MUM prettig in gebruik voor het kneden van deeg voor broden, pizzabodems en cakes. Vooral de mogelijkheid om met verschillende snelheden te kunnen mixen/kneden is handig zodat je dit goed kunt afstemmen op het eten dat je wilt bereiden. MUM is eenvoudig in gebruik, de deeghaken en gardes zijn met een klik te bevestigen en ook de snijschijven zet je eenvoudig in het opzetstuk. Alle opzetstukken zijn trouwens met een eenvoudige draai en klik te bevestigen. Daarnaast is er ook een citruspers en blender geleverd maar die heb ik nog niet uitgeprobeerd. De snijschijven zijn niet echt handig als je een tapenade wilt maken van gedroogde tomaten, dan krijg je teveel een brei, iets wat niet gebeurde met m'n oude pureermachine. Waarschijnlijk vraagt dit nog enige oefening.
Nrg5021-12-2014
Ontzettend fijn en goed apparaat. Zelfs brood kneed deze machine met gemak! Ook ijs crushen gaat prima met de blender, en met de citruspers maak je heerlijke verse jus d'orange. Minpuntje vind ik dat er geen hakker op zit, om bijvoorbeeld koekjes fijn te malen voor een taartbodem.
BrouwerJS19-12-2014
Voot mijn vriendin gekocht en nu een maand in gebruik. Alles werkt goed en heeft genoeg mogelijkheden. Mogelijkheden zijn ook uit te breiden door andere accesoires aan te schaffen. Apparaat voelt solide en erg degelijk aan, totaal niet het gevoel dat er snel iets kapot zal gaan. "8" op gebruiksvriendelijkheid komt voort uit het feit dat we er nog niet achter zijn hoe citruspers werkt. Verder alleen maar lof voor de MUM54230!
esbosje18-12-2014
Mooi klein en sterk apparaat !!!! Het neemt maar heel weinig ruimte in op het aanrecht ! Nog niet alle onderdelen geprobeerd maar ben nu al helemaal blij !
CmdrP17-12-2014
Ik heb het apparaat pas een paar dagen, maar ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Allereerst is het echt een pronkstuk op mijn aanrecht. Het eenvoudige, strakke design staat schitterend in elke keuken. De MUM54230 wordt met veel accessoires geleverd, dus het is eenvoudig om veel verschillende gerechten te bereiden. De eerste smoothies, soepen en cake waren gelijk een doorslaand succes. Het apparaat kan ook zwaarder deeg goed aan en het is natuurlijk ideaal dat alle losse onderdelen na gebruik de vaatwasser in kunnen. Het enige wat ik niet begrijp, is het snoeropbergsysteem. Volgens de winkel heeft dit apparaat die mogelijkheid niet, terwijl de handleiding zegt van wel. De handleiding geldt echter voor verschillende type keukenmachines, dus dat is niet helemaal duidelijk. Al met al ben ik dik tevreden!
An 00717-12-2014
Het is een fantastisch veelzijdige keukenmachine, die er ook nog eens mooi uitziet. Het is eenvoudig te bedienen en een handige cd met allerlei recepten krijg je er bij.
Kokje Ed17-12-2014
Fijn apparaat, staat stevig en accessoires zijn makkelijk aan te brengen en schoon te maken. Handleiding is beetje onoverzichtelijk, maar na aantal keren is alles goed duidelijk.
_judith_17-12-2014
Heb het apparaat nog niet zo veel gebruikt, het is nog maar 2 dagen in ons bezit. We hebben komkommer schijfjes en verse jus d'orange gemaakt. Tot nu toe meer dan tevreden!
Erik123516-12-2014
Het apparaat is eenvoudig in gebruik en het schoonmaken is een fluitje van een cent. Als je regelmatig wat wilt bakken dan is dit de machine die je het werk vergemakkelijkt. Gooi de ingrediënten erin en zet het apparaat aan. De rest gaat bijna vanzelf.
Boschkokkie16-12-2014
Het is een heel fijn apparaat, je kunt verschillende hulpstukken erop installeren waardoor je nog meer mogelijkheden hebt. Hij is makkelijk schoon te houden door de vorm van de machine. hoe dan ook een top apparaat. Ik ben er super blij mee!
Isa7515-12-2014
Gewoon een superapparaat dat je voor 1001 dingen in kunt zetten! Handig in het gebruik, makkelijk schoon te maken en een mooi apparaat om te zien.
mgosen15-12-2014
Super apparaat. Makkelijk te bedienen, weinig geluid en ruime mogelijkheden, Staat nu permanent op het aanrecht zodat we het snel kunnen inzetten voor diverse kookklussen. Citruspers ook heel handig evenals de blender.