Ritel.nl

9.2

Deze score is gebaseerd op 866 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Ritel.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gerda22-03-2026
Snel geholpen. Duidelijke uitleg
Ina21-03-2026
Ik werd gebeld door jullie omdat mijn telefoonabonnement over 4 mnd afloopt. Jullie hadden een goedkoper abonnement voor mij, met meer data. Dit noem ik SERVICE!!
Sandra20-03-2026
Ik ben heel goed geholpen, vriendelijke medewerkster die de tijd nam om mij te helpen

John20-03-2026
Zoals altijd goed en duidelijk geadviseerd en geholpen. Geen verkooppraatjes, wel aandacht voor mijn wensen.
Frank.C18-03-2026
Omdat ik hier al jaren komt ook met me schoonouders en ouders omdat je hier altijd super wordt geholpen ( en nemen de tijd voor je )
Kaatje11-03-2026
Vriendelijk personeel die echt met je mee denken! Ik had online een afspraak gemaakt, maar een medewerker van Ritel nam ruim voor die datum al telefonisch contact met mij op om alvast alles door te nemen. Zo waren we op de dag van de afspraak lekker snel klaar. Dik tevreden!
A.D.-v.R.09-03-2026
Vriendelijke mensen, behulpzaam, prima alles
Charles06-03-2026
Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenken met de klant, alles snel in orde, compleet in aanbod (telefoons + abonnement).
Ralf27-02-2026
Erg goed geholpen bij het afsluiten van een abonnement voor mijn bonus zoon. Open eerlijk en transparant. Wellicht kwam dit ook omdat ik als mijn zijnde met rose gips rond liep. Ik heb in iedergeval een leuke en positieve ervaring.
Hanneke Franken26-02-2026
Super geholpen. Zëer vriendelijk personeel, vakundig. Zeker als ik wat nodig heb zien ze mij daar weer
Romario24-02-2026
Deze shop in Roosendaal heeft me altijd goed geholpen en goed behandeld 20 februari was half uur voor sluit kon ik nog gewoon terecht ik kwam 10 minuten voor sluit binnen en werd gewoon op het gewone en normale manier nog steeds geholpen dus ja deze shop in Roosendaal is top dankjewel
Dirk21-02-2026
Bijzonder vriendelijk geholpen
TG19-02-2026
Ritel nam zelf contact op omdat contract ten einde was
Marcel17-02-2026
Wij komen hier al jaren en worden elke keer heel goed geholpen en heel vriendelijk personeel en ze hebben er verstand van.
Chantal van Emden-Freijser 12-02-2026
Ben al jaren klant bij deze winkel, ze helpen je altijd vriendelijk, niet te beroerd om alles uit te leggen, wat voor mij erg belangrijk is. Ik ga altijd met een tevreden gevoel naar huis met mijn aankoop.
Rene11-02-2026
Super snel geholpen en heldere en duidelijke communicatie over de kosten aanschaf nwe mob telefoon. Geregeld andere ervaringen gehad bij overige telefonie winkels!!! (Doorgaans met hogere verborgen kosten weer de deur uit!!)
Rietje08-02-2026
Prima geholpen door een zeer geduldige medewerker
J.Clement06-02-2026
zeer makkelijk, en professioneel geholpen door fijn winkel personeel , een aanrader.
Tilly05-02-2026
Klantvriendelijk,prima service en goede uitleg over je aankoop.
anne01-02-2026
Goed geadviseerd en goed geholpen,alles over laten zetten wat goed gegaan is.Hoop dat de garantie etc ook goed verloopt mocht ik die nodig hebben...klantenservice na verkoop is ook belangrijk...maar ga ervan uit dat dat wel goed zit,fijn dat het dichtbij is en je altijd even naar binnen kan lopen mocht er iets zijn. Ben erg blij met mijn aankoop en de aandacht die aan de verkoop besteed is
Busje m3527-01-2026
Vriendelijke medewerkers en goed georganiseerd kwa productindeling.Duidelijke uitleg en goede hulp bij bijvoorbeeld.problemen
Ladage/veenstra27-01-2026
Ik ben voortreffelijk geholpen, vriendelijk personeel en erg kundig, kortom ik ben erg tevreden en een aanrader om daar je mobiele telefoon/abonnement te kopen, abonnement af te sluiten
Sjan26-01-2026
Erg vriendelijk en meedenkend personeel
Jan-Willem 25-01-2026
Deskundig personeel, Destiny heeft me geweldig geholpen
Anne Hernalsteen20-01-2026
Ze helpen je wel, het is fijn om hulp te krijgen indien nodig