Otto.nl
Deze score is gebaseerd op 5781 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ben blij met Otto, Zoveel mooie kleren schoenen
En nog veel meer, En voor die prijs zo toppie, En snel geleverd, Bedankt weer Onze Otto.
Gemakkelijk bestellen, maar ik wilde eigenlijk pas betalen bij aflevering en nu moet toch eerst vooruit betalen voor mijn bestelling verwerkt word.
Nu is mijn vraag: moet dit het volledige bedrag zijn?
Ik was op zoek naar mooie sandalen voor mijn bruiloft en Otto was de site met de meeste mooie keuzes. Ik heb er een goed gevoel over. Ook is het handig om de optie te hebben om achteraf te betalen want ik heb meerdere sandalen besteld om te kijken welke het mooiste bij mijn jurk past.
Al meerdere jaren bestel ik bij Otto (15 + jaar). Naar volle tevredenheid.
Produkten voldoen meestal, maar zoniet is het terugsturen. Ook dit loopt op rolletjes en het wordt weer van mijn rekening afgetrokken.
Kortom: Prima en makkelijk.
(In mijn geval is het ook de speciale badpakken met grote cupmaat waar otto super in is!!!!!)
Mooie producten en mooie prijzen. Erg prettig dat achteraf betalen mogelijk is
Altijd perfecte kwaliteit, mooie hedendaagse mode. Levertijd volgens afspraak, makkelijk retour sturen.
gebruiksvriendelijk, diverse betaalopties, veel keuze, goede kwaliteit -komt afspraken na
Otto is een zeer nuttige en geweldige applicatie. Ik heb speciale artikelen kunnen kopen voor een goede prijs en in handige termijnen. Er is een garantie en retour- en ruilopties. Ik ben erg blij om met Otto om te gaan.
Ik ben een reguliere klant bij Otto, ik kom altijd hele leuke modieuze kleding tegen, nu ook weer een mooi broekpak en laatst een mooie leren pantalon.
Otto is mijn modewinkel.
Het is een mooi assortiment op alle soorten kleding voor dames en heren.
Service en mogelijkheden heel goed, soepel bij aankoop, betalen (achteraf ook mogelijk) en retourneren. Prima winkel voor online shoppen
Goede de shop, makkelijk icoontjes om te kiezen en goede zoekmogelijkheid. 'k Was op zoek naar enkellaarsjes en werd goed en gebruiksvriendelijk door alle stappen geloodst.
Ga zo door!!
Heldere site, werkt echt snel.
Heerlijk om er te winkelen, leuke artikelen.
Altijd fijn dat je achteraf kunt betalen.
Ook super dat jullie aan cashback doen in deze toch dure tijden!
We zullen zeker weer vaker terugkomen om de leukste badkleding en schoenen te shoppen
Wat is er niet fijner om van verschillende zaken oa mode enz...rustig te bekijken vanuit je gemakkelijke stoel niet winkel in en uit passen en dan achteraf nog niet het gene kunnen vinden wat je zoekt
Passen vanuit je eigen omgeving is super geen geurende ?! paskamers enz.
Dus ik vind Otto super ..goede kwaliteit en ...valt het toch tegen makkelijk retour bij de supermarkt waar je toch regelmatig komt?!
Dus gewoon uitproberen weet zeker dat het dan niet de laatste bestelling zal zijn
Naast de snelle levering valt de grote variatie aan artikelen op, kleding voor mannen, kinderen en dames.
Mooie spullen, voor ieder wat wils, niet de goedkoopste, maar wel kwaliteit
Mooie degelijke en fijn zittende kleding. Normale prijs. Fijne webwinkel. Betalen achteraf mogelijk. Retourneren is vrij simpel.
Veel variatie in kleding en andere produkten.
Een goede en vriendelijke klantenservice.👍
Ik ben al lang klant bij Otto, als sinds de tijd dat er alleen nog een papieren catalogus bestond! Eerst was het via mijn ouders en nu ben ik zelfstandig :-) met mijn eigen account. De kwaliteit is altijd goed bij Otto en er is veel uitzoek in kleding. De aanbiedingen maken het ook nog eens voordelig. Ik ben dus een tevreden klant.
Heb,in het verleden bij Otto gekocht,lange tijd niet,maar nu dus wel vanwege de keus .
Maar om een simpel paars tshirt in de stad te vinden is moeilijk,Daarom bij Otto besteld,Dan heb je een goede kwaliteit voor een leuke prijs
Het is altijd makkelijk om te bestellen geen drukke winkels .Leuke kortingen .klantenservice snel aan de telefoon wat fijn is. Maten zijn normaal. Ruilen ook geen probleem. Wat niet vaak voorkomt.
Koop meestal mijn kleren bij otto.zeer tevrede.
Mooie betaalbare kleding ,vlotte levering ,goed overzicht in de webwinkel/catalogus
ruime keuze merkartikelen,die zichtbaar getoond worden. Elk artikel is goed te zien in diverse getoonde posities. Hierdoor kun je de kwaliteit van het artikel goed zien. Ik koop graag bij Otto.
Fijne winkel voor nét iets mooiere kleding. Wel wat duurder, maar van prima kwaliteit allemaal.
Vaker hier besteld en altijd netjes verzonden. Items zijn eventueel gemakkelijk te retouren als deze niet passen of niet voldoen aan de verwachting. Een verbetering zou zijn om de gemiddelde pasvormen duidelijker neer te zetten of de gemiddelde plus en minpunten van reviews op te sommen zodat je niet alle reviews hoeft door te gaan. Soms is de informatie over een artikel nog wat gebrekkig.
Brede assortimentenkeuze, vlotte aankoop en snelle bezorging. Verder een mooie website om online aankopen te doen. Lijkt eigenlijk erg op ...