Amslod - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 283 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Amslod.

Deze score is gebaseerd op 235 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,1

Joop Derksen 30-08-2022

10,0
Uitstekende service, vakmanschap en zeer vriendelijk geholpen. Testrit goed gekeurd en de fietsen aangeschaft.

Richard from Dongen 30-08-2022

7,0
In de winkel wordt je uitgebreid, klantvriendelijk en deskundig geholpen. Ook kan je vrij eenvoudig veel modellen testen. Ik mis echter wat uitstraling voor zowel de winkels als personeel.

Een minpunt is dat je na de bestelling niet direct een bevestigingsmail krijgt, maar pas een mail wanneer de bestelde fiets geleverd kan worden. Als koper zie je toch graag een bevestiging met info over het product, de overeengekomen prijs en verwachte levertijd. Hierna loopt echter alles vlot en conform verwachting. Overall ben ik dan ook tevreden en kan ik het bedrijf aanbevelen, gezien de prima prijs kwaliteit verhouding .

K Schrauwen 24-08-2022

Via de webshop test afspraak gemaakt. Vervolgens de fiets gekocht en afgeleverd.
Alles netjes afgehandeld een dikke 8

Henk Veen 24-08-2022

Hoi

In dec 2019 fiets gekocht deze is al meerdere keren voor reparatie geweest motor vervangen accu vervangen De fiets heeft in die 1,5 jaar zeker 2 maanden stil gestaan wegens wa heten op reparatie Nu vandaag weer problemen met de motor fout koude 36 ja meneer het is vakantie en dus min 4 weken wachten op monteur
Maar ik ga met vakantie en het zou fijn zijn dat ik een fiets heb sorry hebben ge; leen fietsen u zult weer 4 weken moeten wachten belachelijk

‘8

Petet Westermann 23-08-2022

1,0
We hebben 2 Amslod fietsen. Mijn vrouw is er van afhankelijk en gelukkig ben ik zelf handig want er is elke keer wel weer wat mis. Met name de ketting is een drama, maar ook de sensoren afstelling. Om maar niet te spreken over de batterijopladers. Daar hebben we al nieuwe voor moeten kopen. Of dit de Beste Kwaliteit is die je kunt kopen vraag ik mij in elk geval ernstig af..
Reparaties alleen via Amslod en het duurt maanden voor ze tijd hebben. Als het "gerepareerd" is binnen paar dagen hetzelfde euvel weer en weer maanden wachten op service, dus daarom maar zelf gerepareerd. Zonder technische kennis ga je dus zeker 4 maand van het jaar de fiets niet kunnen gebruiken vanwege wachten op service. Dat was zo in 2019, 2020, 2021 en in 2022 dus ze leren er ook nog niets van.
Waardeloos merk. Kopen we nooit weer

gijs voorsluijs 21-08-2022

ben super geholpen met het uitzoeken van een e bike, en heb er de eerste 400 kilometer naar tevredenheid er op zitten.

Martijn en Saar Jansen 17-08-2022

10,0
We zijn dik tevreden met onze fietsen van Amslot. Zowel het uitstekende advies in de winkel , de snelle levering , en uitgebreide service van de bezorger en het leuke aftersales gesprek hebben wij als zeer aangenaam ervaren.
Ook de onderhoud service kunnen wij als trouwe Amslot rijders omschrijven als dik in orde.

Dukes 17-08-2022

Heel tevreden met onze Amslod e-bikes.
We hebben een Kent en een Eton aangeschaft vanwege het mooie ontwerp en de krachtige motor. We zijn heel goed ontvangen in het Experience Center in Emmen en prima voorgelicht over deze e-bikes. We hebben er geen moment spijt van dat we deze fietsen kochten.
Op de afgesproken tijd werden onze fietsen afgeleverd en door de zeer vriendelijke bezorger afgesteld. Ik was verrast door het telefoontje van after sales van Amslod. Een zeer vriendelijke mevrouw vroeg me of alles goed was verlopen en of we nog op of aanmerkingen hadden. Een opmerking van mij over de bevestiging van de spatborden werd door haar goed verwerkt. Ik ben zeer tevreden over Amslod. Dukes uit Emmen.

Jan Sweers 11-08-2022

Wij hebben onze Amslod fietsen in gekocht in Eindhoven, vestiging winkelcentrum Woensel. Wij zijn daar prima geholpen, en de verkopers daar hebben ook meer als tijd genoeg voor haar klanten. Zonder problemen meerdere keren een proefrit gemaakt op diverse dagen. De verkopers gaven een goede uitleg over de fietsen en de acties die Amslod voerden. De winkel ziet er goed uit en er staan zeker niet te veel maar wel genoeg fietsen. Kortom je kunt dan fijn winkelen.
Groeten Jan.

Ans 11-08-2022

2 jaar geleden een Amslod fiets aangeschaft.Na een half jaar was de motor vervangen maar netjes opgelost.Na een jaar weer problemen met de motor wilde niet opstarten ook weer netjes opgelost.Nu na 2 jaar het voor spatbord horizontaal helemaal doormidden gebroken vind ik wel vlug.Ga netjes met de fiets om alleen gebruik woon werk verkeer vind dat ik voor zo een dure fiets veel problemen.Heb naar Amslod gebeld voor een nieuwe spatbord€40,00 vind dit eigenlijk best wel veel moet eigenlijk niet gebeuren na 2 jaar vind dat ze eigenlijk een coulanceregeling kunnen treffen en €20,00 moeten vragen

Jan 10-08-2022

7,0
ik heb twee fietsen gekocht ze zien keurig uit We zijn in de winkel keurig geholpen met een goede uitleg van de persoon die daar aanwezig was de aflevering van de fietsen was erg gouw met en minimale uit leg we waren ook de lasten van die dag
Wat minder was in periode naar de 500 km eerste onderhoud beurt van als ging los zitten of viel eraf ook kwam we niet aan de kilometers op de fiets wat was aan gegeven. maar de monteur heeft allemaal goed afgesteld zodat we nu tevreden zijn
Ik zal de firma Amslot mee willen geven controleer de fiets op alle onderdelen of alles vast zit of niet aan lopen zoals de remmen
waar door er ergenis ontstaat jammer dat zo is gelopen Maar zijn nu zeer teverden

g. vergeer 08-08-2022

5,0
In juli 2021 twee Amslod fietsen (Ascot en Wellinton) gekocht in Den Bosch. Goed geholpen in dit filiaal.
Fietsen voldeden goed, fijne wegligging goede ondersteuning alleen trilden tijdens elke rit de standaards los (inmiddels door monteur verholpen). etc. Het probleem begon in juni 2022 toen mijn vrouw op de fiets een 08 error kreeg. Dit betekent geen ondersteuning meer, dus zwaar fietsen. Amslod gebeld voor reparatie, maar deze kon pas eind juli (na ong 7 weken) (plaatsvinden. Hierop weer geklaagd, want we wilden fietsen in de vakantie! Toen kregen we wel een nieuwe datum: 1 juli.
Op 1 juli kwam de monteur en was het euvel verholpen. Echter na een paar dagen kreeg mijn eigen fiets dezelfde 08 storing. De monteur kon op 5 aug. komen weer ong 5 weken niet fietsen! Amslod kan beleefd sorry zeggen maar geeft geen leenfietsen of onkostenvergoeding voor fietshuur. op 5 augustus (reparatiedag) kregen we een mailtje dat de monteur ziek was. We werden opnieuw ingepland voor 1 september! we kunnen 3 zomermaanden niet samen op onze e-bikes van nog geen jaar oud fietsen Dus denk goed na voor dat je een Amslod fiets koopt. De fietsen zelf rijden fijn, maar als er iets kapot is moet je extra kosten maken (ondanks 3 jaar onderhoudsservice) voor vervangend vervoer etc. koop liever een fiets bij de fietsenmaker in de buurt.

Amslod Almere 08-08-2022

Grote ruime winkel met groot assortiment.
Genoeg ruimte tussen de fietsen om deze goed te kunnen bekijken.
Vakkundige verkoper
Fiets wordt meteen op je maat afgesteld en instellingen van de motor worden uitgelegd

Margriet 04-08-2022

1,0
Wat een waardeloze zooi is die amslod. Ze komen beloftes niet na en schuiven alles naar andere af ( verkopers,leidinggevende)) . Beloven terug te bellen wat dus niet gebeurd . Ook de levering termijn klopt niet. De verklaren de fiets op voorraad te hebben maar ook dit is een leugen. K

Sylvia Falken 29-07-2022

10,0
100 % tevreden met Amslod.
Nu een maand of twee de Amslod Hamilton in bezit. Wat een heerlijke fiets. Geen moment spijt dat ik voor Amslod heb gekozen. In de winkel op Rotterdam Zuid werden we fantastisch geholpen. De verkoper nam alle tijd voor ons en heeft de fiets aangeraden die het beste bij mijn wensen past. Proefrit gemaakt op meerdere modellen. De bezorger kwam op het afgesproken moment en heeft de laatste aanpassingen gedaan zodat de fiets optimaal paste. Na enkele weken een telefoontje van de aftersales om na te gaan of alles naar wens is verlopen en of er nog vragen of opmerkingen waren. Ik ben super tevreden en raad Amslod zeker aan. Krijgt van mij een dikke 10!

Ronald 28-07-2022

10,0
Bij de aanschaf een 3 jarig servicecontract afgesloten. Bij de eerste servicebeurt werd een defecte controller ontdekt. De service werd uitgevoerd door Kees Ridder. Een genot om weer eens een ouderwetse service aan huis te ontvangen. Amslod is een bijzonder goede keus geweest. Zeer tevreden over de fiets en nu ook nog over de service!!!

John 28-07-2022

Supergoed geholpen en snel geleverd. Inmiddels al een paar ritjes kunnen maken op de fiets en nog steeds tevreden, de actieradius is ook erg goed.

Willem de Fockert 27-07-2022

10,0
Prima geholpen in de winkel in Heerhugowaard ,proefrit gemaakt en daarna alles geregeld en binnen een week had ik mijn nieuwe fiets bezorging ook prima voor elkaar goede uitleg gehad en fietsen maar

Nicole Heynen 26-07-2022

Was gaam kijken voor één E bike en we konden direct twee verschillende fietsen uit proberen om het verschil te merken. Goed gesprek en advies gekregen van de verkoper en dringende ook niet aan en dat is voor mij prettig. De fiets was op voorraad zodat ik binnen één week de fiets thuis krijg geleverd .Deze persoon deed nog alles één keer uitleggen hoe alles werkt . Trappers van de fiets was één klik te voelen terug gegaan naar de winkel en ze deden direct nieuwe erop zetten en het advies was als je iets voelt wat niet goed is direct komen service is zeer goed .

Jeannet bosters 26-07-2022

Ik heb hiervoor gekozen omdat ze aan huis komen vind ik makkelijk en ik kan geen auto rijden dus is dit een oplossing

Anita 26-07-2022

.Wij waren op zoek naar een fiets met middenmotor en een krachtig motorvermogen.
Na uitvoerig onderzoek is de keuze daarom op de Amslod fietsen gevallen.
We zijn erg fijn geholpen en ook voor onze oude fietsen kregen we een goede inruil prijs terug.
De fietsen werden binnen 5 dagen geleverd en we hebben er al de nodige ritjes mee gemaakt.
Het enige minpuntje vinden wij de zadels. Deze zijn erg hard, Amslod heeft niet veel keuze qua zadels en daarom hebben we er bij de plaatselijke fietsenmaker nieuwe zadels op laten zetten. Maar ondanks dat zijn wij super tevreden over de fietsen.

g.flonk en partner. 23-07-2022

wij hebben voor de winkel in leek gekozen. daar zijn we prima behandelt en goed uitleg gekregen. we hebben een proef rit gemaakt.

Els 23-07-2022

1,0
Leveren niet volgens afspraak. Men beloofd binnen 2 weken. Wachten nu al een maand.

Familie van Triet 22-07-2022

Na het afstruinen van het internet terecht gekomen bij Amslod. Zij hadden een winkel in de buurt waar wij wonen. Daar aangekomen geholpen door een vriendelijke verkoper met aardig wat kennis van zaken. Proefrit gemaakt en eenmaal terug na wat aanpassingen de koop gesloten. Na een week de fietsen geleverd door alweer een aardige jongeman die de fietsen perfect afstelde voor ons. Wij hebben gekozen voor fietsen met een voorwiel motor. Ik de Carlton en mijn man de Newton. We hebben er al aardig wat kilometers mee gereden en zijn er vreselijk blij mee. Ook hebben wij onze dochter aangeraden om er 1 aan te schaffen.

Richard 22-07-2022

Super fijn behandeld in winkel in Roermond
Alles fijn afgehandeld met bezorging ook heel snel
fijne fiets

Veel plezier van

Arie Boogerd 22-07-2022

Na oriëntatie van diverse merken kwam ik tot de conclusie dat de Bafang middenmotor ook door een ander bekend merk werd toegepast, dus mijn keuze stond vast.
Aangezien ik in Leerdam woont is Vianen het dichtst bijzijnd, werd uitsteken voorgelicht en na een aantal fietsen uitgeprobeerd te hebben stond mijn keuze vast, op tijd bezorgd en afgesteld,
Ik kan alleen maar zeggen, super afgehandeld.

R.Kroos 22-07-2022

6,0
Informatie en behandeling in winkel waren uitstekend. Goede info en keuze. Twee fietsen gekocht en alles op tijd en keurig thuis afgeleverd. Fietsen gaat uitstekend. Niets dan lof hierover.
Via webshop Amslod fietstassen en telefoonhouder besteld. De levering was een groot drama. Na 3 klachten per mail en twee telefoontjes na 3 weken nog steeds niets geleverd gekregen. Afgelopen woensdag een medewerker aan de telefoon gehad, kon onze klachten op de mail zien (!) maar kon niet terug vinden waar het fout was gegaan. Heeft direct opnieuw verzending geregeld en binnen 1 dag was alles er keurig! Pfffff. Jammer dit zo gaat. Daardoor een 6, anders zeker een 9.

J. Eltink 22-07-2022

Ik heb mijn nieuwe fiets hier gekocht omdat het een nette zaak is met een zeer beleefde verkoper die verstand heeft van zijn producten. De fiets wordt netjes thuis afgeleverd door de fabriek. Helemaal afgemonteerd door de chauffeur die ook nog een proefrit maakt of alles in orde is. Inmiddels heb ik bijna 100 km gefietst en ben ik dik tevreden. Ook is de communicatie zeer goed over het moment van levering van de fiets

Peter 21-07-2022

Super tevreden met onze twee Amslod fietsen! Al meteen na de proefrit besloten om de fietsen te kopen en nog geen moment spijt van gehad! Ik en mijn vrouw hebben nog nooit zo veel gefietst, fietsen gaat zo veel makkelijker en is zo veel fijner als je bij tegenwind of heuvelop een tandje ondersteuning kan bijzetten. De fietsen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug doordat we alles wat we eerst met de auto deden nu op de fietsen doen. Tot op heden niets negatiefs kunnen ontdekken, ook het hele proces van bestelling tot levering ging allemaal makkelijk en gesmeerd.

Harald Groeneveld 21-07-2022

10,0
Ik was opzoek naar een fiets met de krachtigste ondersteuning en vond deze bij Amslod, een fiets met 80 nm. In de winkel mocht ik op diverse varianten een proefrit maken en alles op basis van ouderwets vertrouwen in de mens. Dat alleen vond ik al heel uitnodigend en prettig. Ik kreeg alle informatie en technische gegevens van een zeer gedreven medewerker. Onder het genot van een bakkie werden de aankoop formulieren opgemaakt, en na de betaling werd Mn fiets binnen een week geleverd. En ook de medewerker die de fiets kwam leveren nam alle tijd voor de juiste instellingen van de fiets en de gehele uitleg van alle systemen. Gewoon van a tot z een zeer tevreden klant met een waanzinnig mooie en vooral goeie betrouwbare fiets!

ATK 20-07-2022

10,0
Duidelijke uitleg over de fiets en vriendelijke bediening in Almere.
Diverse fietsen getest.
Alles helder uitgelegd zowel over de fiets als onderhoud en verzekering.
Zeker een aanrader.

Richard 20-07-2022

6,0
Na een bezoek aan de winkel in Roermond en het testen van de fietsen, 2 wellington e-bike's aangeschaft. Fietsen zijn snel geleverd en we hebben er al tot volle tevredenheid vele kilometers op gefietst. Alleen jammer dat 3-4 dagen na de aanschaf de actie kwam van 2e fiets voor de helft van de prijs. Daar had de verkoper ons wel op mogen attenderen. Absoluut minpuntje van Amslod!

Kees 01-07-2022

Ik ben naar het Amslod experience center in Meppel geweest. Werd er direct en prettig geholpen. Heb gelijk een proefrit kunnen maken. De gewenste fiets was er niet als demo model maar er werd er gelijk een fiets van het gewenste model in orde gemaakt.
De fiets gelijk besteld en binnen een week werd die thuisbezorgd. Prima service.

GvWPtn 09-06-2022

1,0
In maart 2022 heb ik een Amslod elektrische fiets met Bafang voorwielmotor gekocht. Helaas heb ik daarvan heel veel spijt.

In de brochure wordt gesproken over ondersteuningsniveaus. Maar deze term is onjuist. Bij ondersteuningsniveaus denkt je aan weinig, gemiddeld en maximaal. Zo was het ook bij de vorige twee fietsen met voorwielmotor. Hoe hoger het niveau, des te meer ondersteuning bij het fietsen.

De Amslod fiets met Bafang voorwielmotor doet het anders. De fiets heeft een rotatiesensor, welke ziet of de trappers bewegen. Zodra de trappers bewegen komt de motor in actie en brengt de fiets op volle ondersteuning naar de maximumsnelheid binnen het ondersteuningsniveau / de versnelling. Meer of minder ondersteuning is niet mogelijk. Zodra de trappers bewegen geeft de fiets 100% ondersteuning.

De fiets heeft 5 ondersteuningsniveaus/versnellingen. Niveau 1 tot 12 km per uur, niveau 2 tot 14 km per uur, niveau 3 tot 18 km per uur, niveau 4 tot 21 km per uur en niveau 5 tot 25 km per uur. Dit zijn dan ook de snelheden die de fiets kan maken. Als de fiets de maximumsnelheid van het gekozen ondersteuningsniveau / de gekozen versnelling heeft bereikt stopt de ondersteuning volledig; ja de fiets gaat tegenwerken en zorgen dat er niet harder gefietst kan worden. Een snelheid ónder de maximumsnelheid is niet mogelijk; zodra de trappers rondgaan zal de fiets naar de maximumsnelheid gaan. Zet ik de fiets in stand 4 en beweeg ik de trappers dan gaat de fiets naar 21 km per uur. Het is niet mogelijk om 19 of 20 km per uur te fietsen.

Omdat de snelheid niet in kleinere stappen regelbaar is, is samen fietsen met een ander alleen mogelijk als de ander zich aanpast aan mijn snelheid. Want mijn fiets kan alleen de 5 genoemde snelheden. Dat betekent dat de ander het ene moment veel meer beenkracht moet geven dan het andere moment om naast mij te blijven fietsen. Als ik de snelheid wil aanpassen moet ik of een ander ondersteuningsniveau kiezen of de trappers stilhouden. Het wordt dan fietsen met ’horten en stoten’.

Amslod heeft ons dit tijdens het verkoopgesprek niet duidelijk gemaakt. Tijdens een korte testrit is dit ook niet duidelijk geworden. Pas toen ik met een ander ging fietsen werd dit pijnlijk duidelijk. Deze eigenschap, voor mij een groot probleem, is bij Amslod bekend. Er is volgens Amslod echter niets aan te doen. Zo is de fiets nu eenmaal; zo heb je hem gekocht en daar moet je het mee doen. Helaas is Amslod ook enkel tegen een absurd hoge bijbetaling bereid om de fiets om te ruilen; aan het ongedaan maken van de koop wil Amslod niet meewerken.

Ik heb contact opgenomen met de leverancier van de motor, Bafang. En de volgende vragen gesteld:
- Is het mogelijk de programmering zodanig aan te passen dat de maximale snelheden bijvoorbeeld 17, 19, 21, 23 en 25 km per uur worden?
- Is het mogelijk de programmering zodanig aan te passen dat de ondersteuning niet volledig maar slechts ten dele wegvalt bij het bereiken van de maximumsnelheid van het gekozen niveau? Ik snap dat de ondersteuning stopt bij het bereiken van 25 km per uur; dat zou ik ook niet aangepast willen hebben.

Het antwoord van Bafang was duidelijk (vertaald uit Engels).
De functies die je noemde zijn mogelijk, maar de softwarefunctie is door Amslod beslist en aangevraagd. U kunt uw opmerking naar Amsold sturen en zij kunnen u misschien helpen. Excuses voor het ongemak.

Dit ook aan Amslod doorgegeven. De reactie van Amslod: Helaas kunnen wij vanuit amslod deze instellingen echt niet wijzigen. Zoals eerder is aangegeven hebben wij daarvoor de mogelijkheid niet. Onze excuses voor het ongemak

Excuses genoeg, maar geen oplossing. Een geval van kastje en de muur. En een ontevreden klant die door de leverancier niet serieus wordt genomen.

Dus: overweegt u een Amslod fiets met Bafang voorwielmotor te kopen, denk dan goed na of dit kenmerk wel bij u past. Fiets u altijd alleen, dan is dit geen probleem. Fietst u samen met anderen, kies dan geen Amslod met Bafang voorwielmotor.

A. Verburg - ontevreden klant 07-06-2022

Klacht:
Op woensdag 13 april hebben wij bij Amslod twee e-bikes gekocht voor € 5.208,- (Exclusief de € 1.000 korting). Ik zou mijn fiets voor woon-werkverkeer gaan gebruiken.

En op vrijdag: 22 april 2022 kwam men de fietsen afleveren. Dat ging allemaal goed en snel! We konden onze twee oude fietsen meteen inleveren. Ik vond dat de verkoop goed verliep.

Ik ging op 8 mei met mijn vrouw voor het eerst fietsten op onze nieuwe Amslod-fietsen. Maar toen kreeg ik een probleem met mijn fiets. De motor begon na een kleine 1,5 km te ratelen alsof er kogellagers los lagen en remde de fiets sterk af. Ik kon niet meer met ingeschakelde motor verder fietsen. Dit direct met een klachtenformulier bij Amslod gemeld.

Die stuurde op 18 mei een monteur. Die kwam met een grote service-bus op de afgesproken tijd voorrijden, reed een klein stukje op mijn fiets en hij constateerde dat de controller van de fiets stuk was. Vervolgens zei doodleuk dat hij het onderdeel niet bij zich had. Hij zou het onderdeel gaan bestellen en kon niet zeggen wanneer het onderdeel geleverd zou kunnen worden. De monteur zei dat er de laatste tijd nogal wat leveringsproblemen tijd. Daarop vroeg ik hem om het onderdeel uit de fabriek van Amslod te laten komen. Maar dat deed men niet zei hij. De monteur stapte onverrichter zake weer achter het stuur van zijn bus en reed weer weg.

Vanaf dat moment (18 mei) heb ik geprobeerd zicht te krijgen wanneer men dacht mijn nieuwe fiets te komen repareren, maar daar heb ik nog steeds geen antwoord op. Ik ervaar dat ik tot op heden aan het lijntje wordt gehouden met een aantal aardige mailtjes en aardige telefoongesprekken. Ik vind dat men de afspraken niet nakomt. Zo mailt men niet terug zoals afgesproken en maakt men ook geen concrete afspraak met mij. Ook vind ik dat men mij op geen enkele wijze tegemoet komt met een passende oplossing zodat ik weer naar mijn werk kan fietsen. Mijn oude fiets moest ik namelijk bij de aflevering van de nieuwe inleveren.

Marge 21-05-2022

4,0
Als de fiets niets mankeert zijn het best goede fietsen. Maar als er iets mee is dan heb je een probleem. Monteurs die zonder kijken al roepen dat ze weten wat het probleem is, na 10 minuten weer vertrokken zijn zonder dat probleem langdurig verholpen is. Onze fiets staat na weken bij een service partner nu bij Amslot. Je hoort niets, moet overal zelf achteraan, moet zeuren om een leenfietsen. Voor ons NOOIT meer een Amslot.

Geesje Hendriks 13-05-2022

Ruim opgezette winkel. Vriendelijke en gastvrije medewerker, nam de tijd om goede informatie te verstrekken en mijn vragen te beantwoorden.
Na de testrit, werd een kop koffie aangeboden en vertelde de medewerker hoe de procedure verder zou verlopen.
Binnen 1 week werd de E- bike afgeleverd, tot volle tevredenheid.

Schoes 12-05-2022

6,0
Wij hebben nu ongeveer 5 jaar een E-bike van Almslod in ons bezit maar betwijfelen of we nu weer een Amslod gaan kopen. De fietsen van Amslod zijn technisch gezien prima en mooi afgewerkt. Wat ons tegenviel is de serviceverlening. Een zeer slechte klantenservice, chaotisch en je moet lang wachten om een servicebeurt in te plannen. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere merken, maar dan kun je wel snel je fiets na laten kijken of even langs fietsen als je problemen hebt met je fiets. Ik zie dus geen voordelen meer bij het Amslod concept, want goedkoper als de concurrenten zijn de fietsen van Amslod echt niet meer.

max 12-05-2022

1,0
Fiets nog geen jaar oud en sensor in motor defect. Kan natuurlijk maar als er een fietsenmaker komt zie ik later op nota dat er 39 euro in rekening is gebracht voor vervangen sensor. Amslod geeft aan je hebt geen onderhoudscontract dus moet je hiervoor betalen ook al is het garantie. Rechtsbijstand ingeschakeld en die betalen mij 39 terug omdat dat goedkoper is dan zaak opstarten. Maar wettelijke garantie is sowieso 1 jaar en Amslod had het dus voor niets moeten maken. Geven dus niet alle garantie alhoewel verplicht.

Marsje123 20-03-2022

Online een e-bike besteld. Aan huis een proefrit kunnen maken en goed advies gekregen.
Telefonisch goed bereikbaar en denken mee over oplossingen bij eventuele problemen of vragen.
Fiets verzekering wordt geregeld.
Goede service aan huis.

Jogchum 25-02-2022

10,0
Zeer deskundige uitleg gekregen door de verkoper.
De fiets om op proef te rijden werd perfect afgesteld, voor mij en mijn vriendin.
Na een heel mooi parcours in de natuur en stad, konden we de fietsen heel goed uitproberen.
Terug in de winkel in Den Bosch , werd alles heel goed uitgelegd, hoe deze fietsen opgebouwd worden.
Een hele fijne service.

Wealer 25-02-2022

Goede uitleg gehad in de winkel over de vetschillende type fietsen. Proefrit mogen maken met zijn 2en terwijl we voor 1 fiets kwamen.

Elly 25-02-2022

Super vriendelijk en professioneel geholpen in de shop.
Binnen een week werden de fietsen geleverd en ook de aflevering ging naar wens.

wrapj 07-02-2022

1,0
wij hebben twee fietsen gekocht , van het begin af aan al technische problemen gehad, ook de accu van een fiets laad niet goed op . deze zou vervangen worden dit is nu zes maanden geleden. tot nu toe krijgen wij steeds te horen dat de accu volgende maand geleverd word. Verder geen reactie op de vraag hoe het dan met de garantie gaat. maar na zes maanden dit verhaal aangehoord te hebben zijn we het wel zat. Verlopig zitten wij nog steeds met een fiets met een kapotte accu. Nooit geen Amslod meer voor ons.

Oeveren 08-01-2022

We zijn goed geholpen en geadviseerd daarna een proefrit gemaakt.
Daarna goed afgehandeld

Adriaan 17-12-2021

1,0
In mei 2021 heb ik 2 nieuwe Amslod fietsen gekocht. De verkoop verliep zeer vlot.
Na een week begon de ellende: Het betreft steeds dezelfde fiets. De andere doet normaal wat je voor ruim 2500 € mag verwachten.
Mijn fiets zakte door de standaard, die bleek niet goed vast te zitten. Hij kwam op zijn stuur / handrem terecht.
Gevolg: kapotte handrem. Reparatie zou 3 weken duren. Kon niet eerder.
Zelf nieuwe handrem gemonteerd.
Bouten en moeren van de hele fiets bleken los te zitten/ te trillen. Er zou een monteur langskomen, die is niet geweest, zonder opgave van reden.
De motor van de ene fiets geeft onregelmatig ondersteuning. Meestal moet je hem een paar keer uitzetten en dan opnieuw aanzetten.
De accu geeft na 60 km geen ondersteuning meer.
Met de fiets is bijna niet normaal re fietsen zonder ondersteuning. Thuiskomen was dus een groot probleem met erg veel inspanning is het gelukt.
Van de week echter helemaal niets meer: de ondersteuning valt compleet weg. Op geen enkele manier is er meer leven in te krijgen.
De service dienst van Amslod stuurt een filmpje van youtube waarin wordt gedemonstreerd hoe ik de remsensor kan repareren. Alsof dat het probleem was!
Pas over 4 weken kan er een monteur langskomen.
De normale fietsenmakers weigeren aan Amslod fietsen reparaties uit te voeren: daar passen ze wel voor op, zeggen ze.
Je bent dus afhankelijk van een servicedienst die er 4 weken voor nodig heeft om te komen.
Ik heb zeer slechte ervaringen met Amslod, de kwaliteit deugt niet en de service is beneden peil.
Ikzouy bereid zijn de fietsen ( 285 en 1200 km) in te ruilen, maar ik krijg er niets voor terug.
Mijn 18 jaar oude Gazelle is een stuk beter en betrouwbaarder.

Esmeralda 04-11-2021

10,0
Een grote winkel met genoeg fietsen om een overzicht te krijgen van de verschillende fietsen die ze hebben in het assortiment.
Vriendelijk personeel die je van alles uitlegt over de fietsen qua middenmoter of voor motor.
Konden meteen een proef ritje maken en waren helemaal verkocht.

Jaap van Wilgen 04-11-2021

Na een aantal malen op de E bike van Amslod in een test centrum, Nieuwegein en aan huis, gereden te hebben hadden we onze keuze gemaakt
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor een Ascot en een Aston model van 2020, vanwege de prijs, via de webshop,
nadat wij de bestelling hadden gedaan, werden we een paar dagen later gebeld met een aanbieding,
we konden kiezen voor beide fietsen maar dan wel het model 2021, met alle verbeteringen en een 600 watt accu,
voor een geringe meer prijs per fiets, uiteraard zijn we op deze aanbieding ingegaan, omdat deze aanbieding ons verraste en heel erg beviel, vervolgens werden de fietsen binnen twee weken thuis afgeleverd, en na wat uitleg reden we er zo op weg.
geweldige heerlijke fietsen en een uitstekende keuze !!!!!

M 27-10-2021

10,0
Amslod Nijmegen heeft een super service! Mijn fiets was tijdens vakantie ermee opgehouden. Kreeg ik zo een leenfiets mee om toch te kunnen fietsen! Eigen fiets wordt thuis gemaakt.

Henkmade 12-10-2021

10,0
Winkel in Papendrecht zeer vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Dragen zelf mogelijkheden aan voor eventuele vrijblijvende aanpassingen. Met goede offerte en fijn gevoel terug naar huis

Toon meer reviews