Deze score is gebaseerd op 235 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Amslod.
Beste Willem,
Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw e-bike. Helaas kunnen wij u op basis van uw (voor)naam niet vinden in ons klantsysteem. Om u verder te kunnen helpen ontvangen wij graag uw NAW-gegevens via webcare@amslod.nl.
Mirjam van Amslod
Beste WIllem,
Vervelend om te lezen dat u problemen met uw e-bike ervaart. Van mijn collega's van de service desk heb ik begrepen dat er contact is geweest. Hierbij zijn de garantiebepalingen met u besproken. Helaas vallen slijtage onderdelen niet onder de garantie. Mocht u alsnog een afspraak aan huis willen met onze monteur, dan wil ik u vriendelijk verzoeken om op de ontvangen e-mail te reageren.
Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.
Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (keuze 3).
Mirjam van Amslod
Beste Mirjam,
Dit is nu niet echt de reactie die ik verwacht.
Ook niet het telefonisch contact wat ik zojuist had waarbij de verbinding is verbroken.
Het volgende artikel uit het Burgerlijk wetboek zal u vast wel bekend voorkomen:
Recht op een deugdelijk product
Een consument heeft naast fabrieks- en/of verkopersgarantie het wéttelijk recht op een deugdelijk product dat aan de overeenkomst voldoet (artikel 7:17 BW). Als het product niet de eigenschappen bezit die ik als consument ervan mag verwachten en het een gebrek mij niet te verwijten valt, heb ik op grond van artikel 7:21 BW recht op herstel of vervanging van het product. De verkoper van het product dient hiervoor zonder kosten en binnen een redelijke termijn te zorgen.
Willem