Amslod - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 283 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Amslod.

Deze score is gebaseerd op 235 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,1

Thea 14-10-2022

Ik ben nu 2 keer bij Amslod Nijmegen geweest.
Mijn fiets is daar gerepareerd.
Ik ben hier super tevreden over.
Ik ben niet zo tevreden over de monteurs die thuis komen en over communicatie met Amslod, maar in Nijmegen is heel fijn

Margot Verschuren 13-10-2022

Vanuit Breda speciaal naar Papendrecht gereden. Amslod had een mooie aanbieding voor aanschaf van 2 fietsen en inruil voor oude fietsen.
Hebben onze fietsen nu 2 maanden in gebruik. Ze zien er niet alleen mooi uit maar fietsen ook heerlijk. Fietsen van Amslod is gewoon een genot!!!

Zwerver 13-10-2022

10,0
Wij hadden een verkoper aan huis die heeft alles goed uitgelegd maar niets op gedrongen.
wij heben een welligton mrx-600 Launch edition gekocht. Deze zijn een week later afgeleverd aan huis
en is terplaatse helemaal gecontroleerd. We rijden er nu twee maanden mee ze rijden geweldig
ook in de heuvels. We hadden ze een jaar eerder moeten kopen. Is zeker aan te bevelen !!!

S. van Zadelhioff 13-10-2022

overzichtelijk, vriendelijke en klant gerichte informatie, dicht bij zijnde locatie (Papendrecht)

Caro 11-10-2022

Mooie hippe fiets, snelle levering, goed geholpen in filiaal Roermond.
Heel tevreden

Dirk Kes 11-10-2022

Vriendelijke ontvangst bij de aankoop,fietsen keurig op tijd thuis bezorgd, fietsen rijden prima , duidelijk informatie op het display, alleen het resetten van de rit gaat een beetje omslachtig, ook de afdekdoppen van de ingang van de accu gaan een beetje moeilijk, maar voor de rest uiterst tevreden

Fred 07-10-2022

Wij hebben een afspraak gemaakt bij het filiaal van Amslod in Nijmegen. Hier werden wij allervriendelijks ontvangen en kregen uitgebreid uitleg over de verschillende fietsen. Er was ook gelegenheid om op verschillende fietsen een proefrit te maken. Uiteindelijk hebben we twee fietsen aangeschaft en gebruik gemaakt van de aanbieding, tweede voor de halve prijs. Ook konden we onze oude fietsen inruilen.
Het verdere contact verliep naar tevredenheid en de levering was ook op de afgesproken tijd. De chauffeur zette de fietsen in elkaar en liet ons een proefrit maken om te controleren of alles in orde was. De oude fietsen heeft hij meegenomen.
Na enige weken heeft aftersales ons gebeld om te vragen of we tevreden zijn met de fietsen en hoe we het hele "proces" hebben ervaren.

Marco 06-10-2022

1,0
Hoeveel leugens kun je vertellen !
Fiets gekocht incl onderhoudscontract
Juli onderhoud gehad , onderdeel had de monteur niet bij zich ( kan gebeuren )monteur zegt onderdeel is op voorraad .Vervolg afspraak gemaakt voor september !!!
Afspraak kon niet doorgaan want agenda was zoek !
Nieuwe afspraak gemaakt voor oktober word net gebeld dat het onderdeel niet op voorraad is !!!!

Maurice 05-10-2022

2 fietsen met midden motor gekocht via testwinkel in Hasselt. Hebben nu bijna 400 km gefietst. Tot nu zeer tevreden.
Was wel wat aanpassen in het begin wat motor ondersteuning betreft met vorige fietsen. Onderhandeling in winkel en afspraak levering aan huis zeer vlot verlopen.
Mag gerust aanbevelen.

D.korver 05-10-2022

Ik heb gekozen voor de winkel van Amslod in Heerhugowaard omdat ik zeer vriendelijk ben geholpen door de heer ****. Dit is iemand die weet waar hij het over heeft. En denkt ook met je mee wat of je wensen zijn.
En wat ook belangrijk was de actie prijs voor twee e.bik fietsen.

ria 04-10-2022

we zijn goed geinformeerd en uit gebreid kunnen uitproberen van verschillende fietsen. de verkoper in almelo had alle tijd voor ons.

Nieuwe fiets 03-10-2022

Netjes geholpen en een proefrit kunnen maken met verschillende modellen. Alles keurig uitgelegd

Jans 03-10-2022

Fijn dat we konden test rijden in het testcentrum, waar we goed advies gekregen hebben en alle tijd voor ons genomen is.
Nette service bij aflevering, En nu al heel veel blije kilometers gereden om mijn Amslod

Kees en Marga Dorst 02-10-2022

Dit is de tweede keer dat wij twee fietsen kopen, na 5 jaar fijn gereden te hebben hebben we besloten om nieuwe fietsen te kopen.
We worden in de winkel goed geholpen, en de fietsen zijn volgens afspraak geleverd. Afgelopen periode veel gefietst en de fietsen voldoen aan de verwachtingen. De komende jaren kunnen we weer veel plezier te hebben van deze fietsen.
Tijdens het fietsen ook door medefietsers aangesproken dat het remlicht een toevoeging is op veilig fietsen.

M. van Driel 28-09-2022

In de Amslod winkel in Emmen werden we vriendelijk ontvangen en correct geholpen. We mochten samen een proefrit maken van een half uur op de fiets naar keuze. Na afloop werd alles goed uitgelegd m.b.t. een eventuele aankoop van de e.bike. Een fijne ervaring.

Winkel op winkelcentrum anklaar 28-09-2022

Fijn en goed geholpen bij aanschaf nieuwe fiets, duidelijke uitleg bij het uitzoeken wat voor mij het beste was.

Arlette Castermans 28-09-2022

Allemaal goed,vriendelijke mijnheer in de winkel en ook met levering een vriendelijke jongen met voldoende uitleg. Op juiste dag en uur geleverd volgens afspraak. De fiets is een zaligheid om mee te rijden.

F. Loggen 28-09-2022

Ik ben al ruim drie jaar een tevreden Amslod rijder. Dit jaar kreeg ik een lucratief aanbod van Amslod om mijn fiets in te ruilen. Daarop ben ik naar de winkel gegaan om me te oriënteren. Aangezien ik minder kracht in mijn benen heb, wilde ik een iets lagere fiets. De verkoper wist mij echter te overtuigen dat ik beter de zelfde fietshoogte aan kon houden, maar alleen een lager zadel plaatsen. Dit heb ik met testritten uitgeprobeerd en hij bleek gelijk te hebben. Dat het zadel zo'n twee centimeter lager ingesteld kon worden dan die van mijn oude fiets was precies voldoende. Andere voordelen van de nieuwe fiets was dat de accu nu in het frame zit i.p.v. onder de bagagedrager en dat er vijftien ondersteuningsstanden opzitten. Ik moet nog uitvinden welke stand voor mij het prettigst rijden is.
De levering bleek echter een probleem. Mijn bestelling bleek zoekgeraakt. Het servicecenter van Amslod is niet het meest vlotte center. Maar toen ik daar doorheen gekomen was ging het allemaal heel vlot. Binnen een paar dagen had ik mijn fiets. En nu maar genieten.

Ronald 27-09-2022

Wij zijn eind van een middag naar de winkel in Den Bosch geweest hebben een goede uitleg gekregen en konden nog een proefrit maken terwijl het al tegen sluitingstijd liep. De verkoper nam ruim de tijd voor ons Wij zijn blij met onze aankoop

Peeters 26-09-2022

we zijn in de winkel van Roermond goed geholpen. We hadden een afspraak gemaakt en bij binnenkomst stonden de fietsen al klaar voor een proefrit.
De verdere afhandeling verliep ook goed. We hebben meteen bij hun een fietsverzekering afgesloten en het pakket onderhoudsbeurt.
Zoals afgesproken werden de fietsen binnen 3 weken geleverd.
Na levering bleek bij een van de fietsen de slede waar de batterij in zit gebarsten te zijn. Meteen een melding van gemaakt.
We hebben even moeten wachten voordat er iemand kwam maar daar waren we al vanuit gegaan omdat het tijdens het fiets seizoen drukker is. Maar ook toen amslod bij ons thuis kwam om het probleem te verhelpen zijn we wederom netjes te woord gestaan en is het probleem opgelost.
De fietsen hebben we in onze vakantie geregeld gebruikt naar onze tevredenheid.
We zijn tot nu toe tevreden over de afhandeling en de service.

Jo 25-09-2022

Wij zijn in de Amslod winkel in Den Bosch geweest. Mooie ruime showroom en parkeerplaats voor de deur. Een vriendelijke jongeman heeft ons duidelijke uitleg gegeven en natuurlijk een proefrit laten maken. De combinatie van de mooie actie die liep en de service in de winkel heeft ons laten besluiten voor een Amslod fiets te gaan.

Jan Wouter Koetse 24-09-2022

Ik ben keurig geholpen in de amslot zaak in Almelo. De verkoper luisterde goed naar mijn wensen en gaf goeie tekst en uitleg . Heb tot nu toe veel plezier gehad van de aanschaf. Heerlijk genieten dus. Echt een aanrader.

Ron van Iperen 23-09-2022

Mooie overzichtelijke winkel
Met deskundig advies en een proefrit ben je meteen verkocht aan deze mooie fiets
Is het druk geen probleem de koffie is prima
Dank jullie wel Amslod

de Kokjes 21-09-2022

Geweldig geholpen en geadviseerd in de winkel. In vol vertrouwen een testrit kunnen maken .
Ook het afleveren ging volgens de tijdsbelofte die gedaan was.
Blij met de aanschaf.

Edwin de Groot 21-09-2022

Nadat wij ons online hadden ingelezen m.b.t. tot de mogelijkheden en prijzen (Welke bij Amslod gewoon op de website worden vermeld, in tegen stelling tot enkele andere leveranciers). Hebben we een afspraak gemaakt voor een proefrit bij het filiaal in Den Bosch. Hier troffen we enkele jonge zeer gemotiveerde medewerkers. Niets was te veel. Nadat we onze keuze hadden bepaald hebben we direct op de fiets zoals gewenst een proefrit kunnen maken. De fietsen werden met zorg voor ons afgesteld. Vervolgens kregen we een hele afwisselende route voorgesteld langs een mooi natuur gebied. Na terug komst aan de koffie en een offerte werd opgesteld. In de offerte hebben we het onderhoud voor de komende 3 jaar opgenomen. Ook hebben we via Amslod de Fietsverzekering afgesloten. Vooraf hadden wij al informatie ingewonnen en toen bleek de ANWB fietsverzekering voor ons het meest geschikt. Echter heeft men bij Amslod ook de mogelijkheid om een verzekering met de zelfde voorwaarde af te sluiten tegen een nog gunstiger tarief. We hebben de fietsen besteld de verkoper heeft het vervolg traject volledig door gesproken. En precies zoals overeengekomen kwam de factuur, na betaling direct de leverdatum en na een week werden de fietsen afgeleverd. ook dit verliep weer uitermate professioneel. Fietsen werden uitgepakt gemonteerd, voor zover nodig, afgesteld op onze wens en getest middels een proefrit.

Jan 21-09-2022

4,0
heb 3 maanden terug een eton gekocht in Eindhoven. Een topmodel maar is een tobmodel. Speling balhoofd en slecht afgestelde versnelling is keurig gerepareerd door monteur. Linker trapper viel regelmatig eraf dus zelf gerepareerd. Achterlicht/remlicht werkt niet en kon de monteur niet repareren. Zou een vervangende fiets krijgen maar al weken niets gehoord. Ondersteuning werkt niet altijd even goed, onder de 20% batterij ondersteuning werkt beduidend minder. Advies: koop geen eton

Ria B 21-09-2022

Ik ben bij Amslod in de Cruqius geweest en ben daar meer dan goed geholpen !
De verkoper dacht mee en wist op al mn vragen een antwoord , ik ben er echt leuk geholpen
Toen ik een keer even langs kwam met de fiets omdat er dingen niet helemaal naar mn zin stonden werd ik meteen geholpen door Kevin van de werkplaats !!
Een prima winkel waar ik graag terug kom en ook van harte aanbeveel !!

Theo 20-09-2022

Duidelijke voorlichting en hulp inzake mijn definitieve keuze
En duidelijke voorlichting ivm de de aanschafprijs

F.nesselaar 20-09-2022

Voor de aankoop van de fiets zijn wij naar de filiaal in Vianen geweest.
Na een goede uitleg zijn een proefrit wezen maken.
Toen we terug kwamen stond de koffie klaar en hebben we een bestelling geplaatst.
Deze hele periode zijn we vriendelijk en professioneel geholpen.
De fietsen zijn nu a 5 geleverd .
Ik zal zeker Amslod aanraden .

Johan Ferwerda 20-09-2022

Vriendelijke zeer behulpzame eerlijke en geduldige verkoper die een duidelijke uitleg heeft gegeven , die ook gelijk een 2 tal model fietsen mee gaf om een proefrit mee te gaan maken . Ben ook zeer tevreden met de verdere afhandeling en bezorging van de fiets , ook het inruilen van mijn oude ( ander merk ) E-Bike was geen probleem en werd gelijk met het afleveren van de Amslod e-bike meegenomen . Prima service en geen gedoe , de Amslod fiets bevalt uitstekend.

Wilting 18-09-2022

2 fietsen gekocht. Man en vrouwen model. Keurig geholpen in de winkel in Emmen en de fietsen zijn netjes afgeleverd.

HenkM 16-09-2022

Vestiging Assen: Een mooie ruim ingerichte winkel die alle mogelijkheid geeft om even een eerste indruk te krijgen van de elektrische fiets. Verder heel plezierig de mogelijkheden toegelicht gekregen van de verkoper, geeft duidelijke informatie en tips. We hebben ons op geen enkel moment gedwongen gevoeld om tot aanschaf over te gaan. We kregen gelijk twee fietsen mee om buiten de fietsen aan te voelen.
Verbeterpunt: De verkoper is er niet voor om een boutje aan te draaien of even iets bij te stellen. Er wordt dan gelijk verwezen naar een servicepunt die bij je thuis langskomt. Vind dat persoonlijk een verspilling.

HJM 16-09-2022

Goede duidelijke uitleg. Er wordt tijd besteed aan je vragen en vriendelijk. Proefrit maken is geen probleem. Verschil tussen fiets en model en motor en accu wordt helder uitgelegd. Er wordt goed gevraagd wat en hoe je van plan bent te fietsen en of het vlak of bijvoorbeeld heuvelachtig gebied is. Al met al zeer tevreden.

Dick Dekker 16-09-2022

10,0
Goedemiddag we hebben de fietsen gekocht in Heerhugowaard werden top geholpen zijn super tevreden met onze nieuwe fietsen, echt een aanrader om een Amslod te kopen groetjes....

Janny 16-09-2022

10,0
Mooie fiets gekocht de amslod hamelton voorwielmotor,
Heel tevreden , goede verkoper in leek filiaal.
Een genot om te fietsen daar ik longpatient ben en niet veel conditie heb is deze fiets een verademing voor mij.
Zelfs heuvels op gaat zonder moeite .had ik jaren eerder moeten hebben kortom Top

AHS 16-09-2022

De informatie is heel duidelijk. De fiets heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb! Heel fijne e-nike!

Trees mossa 13-09-2022

Wij vonden eigenlijk alles goed. De jongeman die ons geholpen heeft was netjes gaf goeie informatie. Hij liet ons op allerlei fietsen rijden.Toen we besloten om een fiets te kopen adviseerde die ons om de fiets in de winkel op te halen,de fietsmonteur heeft meer tijd voor ons dan wanneer we hem thuis laten bezorgen .De bezorgers hebben maar weinig tijd omdat ze nog meer fietsen moeten rond brengen . En inderdaad de fietsmonteur had alle tijd voor ons..Na een week ging de fietsbel kapot hebben contact gezocht met de winkel en de meneer van de fietsen winkel heeft die zelfde week een nieuwe fietsbel aan huis gebracht. En dan al die moeite voor een fietsbel .Shapeau amslod roermond

Sonja veenis 13-09-2022

Wij zijn heel blij met de fietsen..we zijn prima geholpen zowel in de winkel als de persoon die ze geleverd heeft

Willem 13-09-2022

1,0
In augustus 2019 2 fietsen gekocht. levertijd binnen 2 weken.
Na een half jaar bij 1 fiets het display kapot. Dit gemeld. Door Corona waren er leveringsproblemen. Maand later ging het display ook bij de andere fiets kapot. Weer gebeld, zelfde verhaal. Leveringsproblemen. 2 maanden niet kunnen fietsen.
Uiteindelijk display toegestuurd gekregen, moesten ze zelf maar vervangen.
Na 2.5 jaar gevoel dat ondersteuning wegviel. Reparatieafspraak gemaakt, ging enkele weken duren. In die tijd ook een gebroken ketting, door ANWB gerepareerd met melding dat de ketting vervangen moest worden. Monteur kwam eindelijk langs. Software update uitgevoerd en ketting gecontroleerd, niet vervangen. Was niet nodig. Mocht wel maar dan waren de kosten voor mij. Geen garantie.
Gelijk opgegeven dat er een tik in de pedalen zat. Monteur heeft hiernaar gekeken en aangegeven dat er nieuwe pedalen, cranks, besteld zouden worden. Ook opgegeven dat het zadel barstjes vertoont. Dat moest worden nagevraagd of dat onder garantie viel.
Na 2 weken piepend/slepend geluid in het voorwiel. Bij ligt inknijpen rem was het weg, Wel weer her gevoel dat de ondersteuning wegviel.
Begin september was de garantie om en er zou hiervoor nog een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. In juli de afspraak hiervoor gemaakt en pedalen, zadel, en geluid gemeld.
Na 2 keer afspraak uitstellen op 5 september eindelijk de monteur. Op de vraag naar pedalen en zadel kreeg ik te horen dat ik hiervoor Amslod zelf moest benaderen. Monteur mocht geen uitspraken doen over garantie. Weer naar slepend geluid gekeken en bij proefritje was dit weg. Monteur weer weg.
Na 5 minuten slepend gelijk erger terug.
Melding gemaakt bij Amslod. Nu via de mail antwoord dat pedalen en zadel niet onder garantie vallen en dat er voor het slepende geluid een monteur ingepland kan worden. Niet bekend wanneer dat kan ivm drukte.
Volgende fiets komt weer gewoon bij een plaatselijke fietsenzaak vandaan
Amslod 15-09-2022

Beste Willem,

Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw e-bike. Helaas kunnen wij u op basis van uw (voor)naam niet vinden in ons klantsysteem. Om u verder te kunnen helpen ontvangen wij graag uw NAW-gegevens via webcare@amslod.nl.

Mirjam van Amslod

Amslod 26-09-2022

Beste WIllem,

Vervelend om te lezen dat u problemen met uw e-bike ervaart. Van mijn collega's van de service desk heb ik begrepen dat er contact is geweest. Hierbij zijn de garantiebepalingen met u besproken. Helaas vallen slijtage onderdelen niet onder de garantie. Mocht u alsnog een afspraak aan huis willen met onze monteur, dan wil ik u vriendelijk verzoeken om op de ontvangen e-mail te reageren.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (keuze 3).

Mirjam van Amslod

Willem58 26-09-2022

Beste Mirjam,

Dit is nu niet echt de reactie die ik verwacht.
Ook niet het telefonisch contact wat ik zojuist had waarbij de verbinding is verbroken.

Het volgende artikel uit het Burgerlijk wetboek zal u vast wel bekend voorkomen:
Recht op een deugdelijk product
Een consument heeft naast fabrieks- en/of verkopersgarantie het wéttelijk recht op een deugdelijk product dat aan de overeenkomst voldoet (artikel 7:17 BW). Als het product niet de eigenschappen bezit die ik als consument ervan mag verwachten en het een gebrek mij niet te verwijten valt, heb ik op grond van artikel 7:21 BW recht op herstel of vervanging van het product. De verkoper van het product dient hiervoor zonder kosten en binnen een redelijke termijn te zorgen.

Willem

Theo Gransier 13-09-2022

10,0
Wij hebben meerdere aanbieders bekeken en na afwegen van de voor- en nadelen hebben wij de keuze op Amslod laten vallen. Van deze keuze hebben wij absoluut geen spijt en zouden wij het direct weer doen. Het voorrijden met fietsen om uit te proberen tot en met het moment van levering is alles perfect verlopen. Wij hebben nu ongeveer 200km gefietst en zijn zeer tevreden. Een minpuntje is het zadel maar dat is ook zeer persoonlijk. Wij hebben dit opgelost met een nieuw beter zittend zadel wat overigens zeer eenvoudig te monteren is.

Willem 13-09-2022

4,0
Half juni 2022 de nieuwe Kent thuos bexorgd. Na een eerste week lekker fietsen merkte ik dat de versnellingen niet meer goed wrrkten. Reparatieaanvraag gedaan en na 3 weken kwam de monteur. Volgens hem waren ze niet goed afgesteld bij leveting. Daarna 6 weken op vakantie zonder fiets . Eind augustus weer fietsen en weer problemen. Nu werkte de verlichting ook niet. Weer gebeld voor reparatie op 30 augustus monteur kon pad op 17 oktober!!!
Stuur ging ook los zitten, werd te gevaarlijk om op te rijden. Weer gebeld en toen werd gezegd dat ik eind september bij een servicepunt de fiets kon afgeven. Ivm werk kon ik dat alleen op zaterdag, maar dat kon weer niet.
Enorme spijt van deze miskoop van €4000. Zeer, zeer slechte service.

Hans Luijk 13-09-2022

7,0
De verkoper in Vianen ontvangt een 10 maar de afdeling op “kantoor” in Meppel een 4. Op een vraag krijg je een mail dat binnen 48 uur wordt beantwoord. Ik wacht nog steeds.

Els 12-09-2022

1,0
Wij wachten al 3 maanden op bestelde ebike fietsen die beloofd waren na 2 weken. Elke week hoorden wij...volgende week.
Nu zouden ze afgelopen vrijdag geleverd worden en u raadt het al..........weer niet.
Wat zou er gebeuren als er iets mankeert aan de fiets. Ook 3 maanden of nog langer wachten????

joop 12-09-2022

5,0
3 jaar geleden fiets bij amslod gekocht ,mooie afwerking en fietst fijn zolang je geen storingen krijgt.
1 maand na aankoop stopte de ondersteuning en na 2 maal een bezoek van de monteur is uiteindelijk na 7 weken de motor vervangen.
1 jaar later begaf de oplader het , is kosteloos vervangen maar duurde wel 4 weken.
Accu is er mee gestopt na 3 jaar en 3 maanden , waarschijnlijk regelsysteem kapot , batterijen zijn nog in prima staat.
Amslod beroept zich nu op de garantietermijn van 3 jaar maar van een accu mag je wel verwachten dat hij iets langer mee gaat , er wordt gezegd dat deze 1000 opladingen aan kan , mijn accu heeft het na 54 opladingen af laten weten.
Ze willen wel een nieuwe accu opsturen a % 499.= excl. verzendkosten
Er bestaat een wettelijke garantietermijn waarin wordt gesteld dat een product de eigenschappen en levensduur moet hebben die de consument mag verwachten en daar ook wettelijk recht op heeft.
Van een duur product zoals een accu mag je dus ook een langere levensduur verwachten.
Amslod hier ook op gewezen maar deze houdt zich aan hun garanties.
Als reactie hierop mijn klacht neergelegd bij de autoriteit consument en markt , deze waakt over wettelijke garanties.(ACW.nl/garanties)
Bij deze wil ik ook nog vermelden dat het moeilijk is om cotact te krijgen met amslod , telefonisch duurt uren -we bellen u terug- en per mail duurt 4 dagen.

Iwan 11 09-09-2022

De shop die wij bezochten was die in Rotterdam, ... de verkoper is een enthousiaste verkoper. Oog voor de klanten die binnen komen en gelijk een kleine info dat hij eraan komt maar dat hij nog even bezig is met de klant. Tussentijds op ons gemak de fietsen bekeken die goed stonden opgesteld. Na ca. 10 min maakte .. even tijd voor ons vrij ( met goedkeuring natuurlijk van de klanten waar hij mee bezig was ) om te vragen of wij sowieso een proefrit wilde maken met een fiets van onze interesse Al met al 5 min later zaten wij op de fiets om hem te testen met een leuke route uitgelegd door ....en wij terug kwamen waren er ook weer nieuwe klanten binnen gekomen waar ... ook alweer druk bezig was. Eigenlijk herhaalde de situatie zich en ook deze mensen werden op een testrit getrakteerd waardoor.. alle tijd vrijmaakte voor ons. Let wel .. runde die zaak helemaal in zijn eentje maar hield alles onder controle. Kortom de deal was snel gesloten. De fietsen zijn al een tijdje geleden geleverd waar wel een paar telefoontjes voor nodig waren, maar de klantenservice van Amslod waren ten allen tijde correct en kwamen met goede oplossingen. Kortom dik tevreden met Armslod in zijn geheel.

Liesbet 08-09-2022

Erg aardig verkoper. Er was tijdvoor een open en eerlijk gesprek. We kregen uitgebreid tijd voor testritten op verschillende fietsen.

Dirk 07-09-2022

Mooie en grote showroom in Vianen en na uitleg binnen 5 minuten de 1e proefrit gemaakt met één van de Amslod e-bikes. Na bestelling werden de fietsen keurig thuis afgeleverd op de afgesproken tijd

harry 07-09-2022

Wij werden op een vriendelijke, professionele manier geholpen door dhr Paping van Amslod locatie Almelo. De fietsen werden op de overeengekomen datum geleverd. Ook thuis bij het afstellen van de fietsen werden we op een voortreffelijke wijze geholpen. Na verloop van enkele weken kwam een monteur (op ons verzoek) om enkele details voor ons gemak te veranderen. Ook hij was vriendelijk en deskundig. Inmiddels hebben wij een paar honderd kilometer in het mooie Twente gefietst. Zelfs mijn vrouw is razend enthousiast over de e-bike, terwijl zij eigenlijk geen fietsster was (altijd wind tegen). Al met al een erg goede aanschaf!

MvE 05-09-2022

1,0
Waardeloos, je betaalt veel voor fiets en servicecontract maar als je een reparatie nodig hebt kan je 5 weken wachten!

Anja 01-09-2022

1,0
Fiets van een jaar oud en nu een error code 8. Wordt door amslod aan het lijntje gehouden al twee maanden . Veel klachten gestuurd maar ze laten je gewoon heel lang wachten voordat het opgelost wordt. Zeer slechte service ze beloven heel veel als je een fiets koop maar nakomen ho maar . Helemaal geen eigen monteurs en binnen een uur bij je is nu al twee maanden . Verplicht een fiets moeten huren in mijn vakantie en als je om vergoeding vraagt verschuilen ze zich achter de voorwaarden. Koop nooit meer een amslod!

Toon meer reviews