Liebherr CFe 2500 Pure - Vrijstaande diepvrieskist - 497L - Wit - Vriezers

Liebherr CFe 2500 Pure - Vrijstaande diepvrieskist - 497L - Wit
Liebherr CFe 2500 Pure - Vrijstaande diepvrieskist - 497L - Wit
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.199,00 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CFe 2500 Pure - Vrijstaande diepvrieskist - 497L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Liebherr liefhebber16-04-2025

Vriest als een malle

Grote handige vriezer
tevreden klant08-11-2024

veel ruimte, goede kwaliteit

Deze vrieskist gekozen, omdat we extra vrieskist zochten met grote inhoud. Uit ervaring weten we dat Liebherr kwaliteit levert. Diepvriezen gaan lang mee, vandaar keuze voor een Liebherr vrieskist. Is wel wat duurder als andere merken, maar kwaliteit kost nu eenmaal geld en als levensduur dan lang is, is het dat ook waard! Het fijne aan deze vrieskist is, dat je de bijgeleverde mandjes over het hele oppervlakte kunt bewegen. Handig als je er iets uit wilt halen! Volgens mij kun je zelfs extra mandjes bij bestellen, als je dat wilt. Hopelijk hebben we ook van deze diepvries net als reeds eerder gekochte exemplaren weer lang plezier!
Pluspunten
  • veel ruimte
  • verschuifbare mandjes
  • goede kwaliteit
Minpunten
  • iets duurder als andere merken maar wel kwaliteit
a*****@h******10-10-2024
een super vrieskist wij hadden hiervoor een ook Liebherr vrieskist van 5oo liter die heeft 35 jaar lang zijn werk naar alle tevredenheid gedaan super zonder enig problemen
Geesje16-02-2024

altijd goed.

Van huis uit altijd liefherr vrieskisten gewend en zelf na ons trouwen ook een liebherr vrieskist gekregen en bevalt zo goed dat we nu een 2e vrieskist erbij gekocht hebben.
Harry M.03-01-2024

Liebherr diepvrieskist, gewoon de beste!

Ik ben reuzeblij met onze nieuwe Liebherr vrieskist CFe 2500. Vanzelfsprekend heb ik nog weinig ervaring met de nieuwe kist, maar onze vorige vrieskist heeft het meer dan 30 jaar uitgehouden in onze (ijs-)koude garage, dus ik heb alle vertrouwen in deze nieuwe kist. Prachtig, degelijk en buitengewoon mooi afgewerkt aan binnen- en buitenzijde. Bovendien gaat niets boven de service van een Liebherr-dealer.
Pluspunten
  • degelijk, mooi afgewerkt binnen- en buitenzijde
  • geschikt voor koude ruimtes (tot -15)
  • Stop-Frost-systeem beperkt aanslag van rijp of ijs
  • service
Minpunten
  • digitaal schermpje erg laag bij de grond
l***********@k***********01-11-2023
Super vriezer. Lekker groot. Heel zuinig. Ik hoop dat we er heel veel jaren mee vooruit kunnen.
m**r@h**e.nl12-10-2023
Mooie ruime vrieskist die voldoet aan onze eisen, top product hopelijk houdt deze het ook zolang vol als de vorige ook van liebherr en wel 23 jaar
j*@p**************10-06-2023

Prima keuze

3e diepvrieskast van Lieberman gekocht. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Gaat echt jaren mee zonder onkosten.