De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Fdi 1624 Plus - Vrieskast - 107 l - D - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik wilde mijn oude vriezer vervangen door een No Frost. Dit is een Liebherr geworden die toch een naam heeft v.w.b. kwaliteit en deze ook hoog te houden heeft. Met de aanschaf van de nieuwe Liebherr No Frost tafel vriezer werd ik niet teleur gesteld. Een straks van en degelijk design, practisch ingedeeld met zijn 4 lades, LED verlichting voor de lades als de deur opengaat en WIFI ondersteuning via de app. Dus ook bij een open opstelling zoals ik hem heb staan in de keuken, ziet het er puik uit. Al met al de eerste dagen erg tevreden over het aangeschafte product en zeker niet teleurgesteld.
Ik ben heel tevreden met deze diepvriezen en het no frost systeem. Dus nooit meer te hoeven ontdooien.De producten blijven ijsvrij met verlichting te zien.Zitten 4 lade's in en doorzichtig en dit geeft meer ruimte dan mijn vriezer inbouw in de keuken.Dus daarom heb ik deze gekocht. Het geluid hoor je niet ja ik ben er blij mee.
Had verleden jaar de koelkast van Liebherr gekocht, heel tevreden, ook mooi en stevig, nu ook de vrieskast na het lezen van de reviews aangeschaft. Wat mooier bij de koelkast is dat de greep in de deur zit en bij de vrieskast op de deur, maar dat is persoonlijk natuurlijk.
Als ervaren gebruiker van een Liebherr vriezer heb ik geen moment geaarzeld om opnieuw voor dit merk te kiezen. Doordat ik inmiddels alleen leef, wilde ik een kleiner model van hetzelfde merk, aangezien het vorige model naar alle tevredenheid functioneerde. Qua formaat past dit model nu perfect bij mijn situatie. Waarom ik speciaal kies voor dit merk. Mijn vriezer staat in de schuur, maar kan hier uitstekend functioneren, aangezien hij kan tegen -10 tot -15 graden vorst.
Na ruim 10 jaar onze oude vriezer vervangen. Fijn dat er een lampje brand bij openen van de deur, en de doorzichtige lades.hierdoor snel duidelijk wat er in welke lade zit, hierdoor aanzienlijk korter open deur.
Op advies van verkoper hebben wij deze diepvries gekocht.
We hebben hem pas een week maar tot nu toe bevalt hij zeer goed!
Hij is fluisterstil, makkelijk te openen een de lade schuiven ook gemakkelijk in en uit.
ben zeer tevreden over de koelkast van Liebherr, vandaar dat ook mijn keuze is gevallen op de vrieskast van Liebherr.
De graden is duidelijk te zien op de display wat erg handig is en ook goed te bedienen. Ruime laden wat ook zeer prettig is.
Daar ik zeer tevreden ben met mijn eigen liebherr diepvries heb ik deze gekocht voor een familie lid. Dit zijn wel de top producten onder diepvriezers en koelkasten.
We hebben gezocht naar een vriezer waarvan de breedte 60cm is omdat er een Liebherr koelkast op moest komen staan die we al drie jaar hebben. Liebherr is een van de weinige leveranciers die deze maat maakt. Ook wilden we vier laden hebben.
Dit alles hebben we gevonden in onze nieuwe vriezer van Liebherr waar we zeer tevreden mee zijn, zeker omdat er ook een verlengde garantie is van zes jaar zodat je totaal een garantie hebt van wel acht jaar.
Kwaliteit die je van Liebherr mag verwachten.
Nieuwe vriezer om de vorige Liebherr vriezer te vervangen die we 30 jaar hebben gehad.
Op naar de volgende 30!
Ik heb deze nieuwe vriezer gekocht omdat de vorige het niet meer goed deed en dat was ook een leibherr deze heb ik na 20 jaar moeten vervangen .
De diepvries is lekker ruim en er zitten degelijke laden in .