Bosch KGE49EICP - Vriezers
Energieklasse A, C
Bosch KGE49EICP - Vriezers
Verder een goede koelvries combinatie
Het is een geweldige mooie grote koelvries combination.Snap alleen niet waarom de achterkant nat of bevroren blijft.Maar verder top
Mooie grote koelvries combination.Veel ruimte fijne indeling,ook het vries gedeelte.Wat ik alleen jammer vind dat mijn achterwand of bevroren is of drijf nat
Pluspunten
- Ruimte genoeg
- Goeie indeling
- Erg fijn de laden voor vlees en vis
- En de groente en fruitcake is ook erg fijn
Minpunten
- De achterwand blijft bevroren
- De achterwand blijft dan weer nat
niet twijfelen, aanschaffen!
er werd een eerlijke mening gevraagd; nu, ik kan niet anders.
het is een enorm mooi product; ruim (xxl) en zowel van binnen als buiten
prachtig afgewerkt én heeft een uitgekiende indeling
de bijgeleverde gebruiksaanwijzing is goed leesbaar, helder en overzichtelijk.
Pluspunten
- uiterlijk, ruimte, afwerking, indeling
Een aanrader
Een prachtige mooie en praktische koelvriescombinatie, erg blij dat wij dit model gekozen hebben, zeer veel ruimte, en mooi design
Pluspunten
- Veel ruimte
- Fijne indeling
Kanjer van een machine
Ik vond het een mooie koel vries combinatie van bosch en ook nog 150 euro terug
Pluspunten
- Ruim
- Vrij stil
Helemaal happy met ons keus
Wij hebben ons keus gemaakt omdat we een zuinige koelvries koelkast willen. Ons oude koelkast was nog prima maar wij merken nu al dat wij minder stroom verbruiken
Zeker een aanrader
Ik vind het een mooie uitstraling hebben.
En ook gekozen voor de grote en ruime indeling. Kort samengevat goede investering
Pluspunten
- Veel ruimte
- Mooi design
Eerlijk en oprecht
Groot en ruim in omtrek in lengte en breedte .zuinig in gebruik .
En een pronkstuk in de keuken
Pluspunten
- Ruim
- Zuinig
- Mooi
Aanrader
Mooie koelkast. Heel veel ruimte. Helder verlichte binnenzijde. Je hoort hem bijna niet.
Pluspunten
- Ruim
- Heldere verlichting binnenzijde
Expert op alle fronten, keuze, advies, prijs en service!
Wij hebben onlangs een Bosch koelvriescombinatie bij Expert te Vlaardingen aangeschaft. We zijn prima geïnformeerd op een klantvriendelijke wijze. Het product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. De levertijd was keurig volgens afspraak en de aflevering verliep netjes. De koelvriescombinatie is netjes met de benodigde uitleg over de werking geïnstalleerd en de oude koelvriescombinatie is meegenomen. Ook de prijs was heel aantrekkelijk door een tijdelijke actie bij Expert en een cashback actie van Bosch. Al met al een dikke 10 zeer verdiend!
Pluspunten
- zeer mooie uitstraling
- handige indeling
- geluidsarm
- milieu vriendelijk
Minpunten
- geen
Geweldige BOSCH koelkast
Hele grote koelkast met super grote lades ,met vakantie stand geweldig de lades voor groente en lade voor fruit ,ben super blij met de koelkast
Pluspunten
- De lades in koelkast
Minpunten
- Geen
Goede prijs kwaliteit
Mooi ruime koel vries combinatie! Goede indeling met veel ruimte. Ziet er ook nog eens gelikt uit!
Pluspunten
- Ruimte
- Uiterlijk
Minpunten
- Geen
- Geen
Erg blij met mijn nieuwe koel/diepvriesapparaat van Bosch. Fijn, de breedte van de koelkast, zodat ik meer ruimte heb voor etenswaar. Zo ook heel fijn dat de diepvries is voorzien van een BigBox. Kan hierdoor gemakkelijk grotere verpakkingen kwijt zoals o.a. pizzadozen. 😉. Wat mij het meest aansprak om deze koel/diepvries te kopen was het energielabel C. , dus erg zuinig in gebruik. Vooral in deze tijd van klimaatverandering vind ik dit erg belangrijk! Ben zeer tevreden met de aankoop van de koel/diepvrieskast! mvg Leny B.
Bosch en de breedte van 70cm is één stuk beter wat plaatsing maakt het niet veel uit maar wel veel meer praktische ruimte in de koelvriezers
Het wachten waard
Een heerlijk grote koel-vriescombinatie die door zijn breedte aan alle kanten nu eens voldoende ruimte biedt voor een volledige week aan boodschappen voor een gezin. de aparte groentelade is door zijn omvang groot genoeg voor zowel groente als fruit, dat extra lang goed blijft. Zelfs een flessenrek ontbreekt niet!
Ook het vriesgedeelte is ruim opgezet, zodat brood, vlees en snacks ruim voorradig kunnen zijn, evenals diepvriesgroente en desserts.
Kortom een goede aankoop waar we nog lang plezier van gaan hebben!
Pluspunten
- binnenruimte
- geluidsniveau
Minpunten
- nog niet gevonden
Bosch KGE49EICP
Top apparaat, goede indeling, koelt en vriest geweldig. Een echte aanrader.
Pluspunten
- fijne indeling
- grote koel en vriesmogelijkheden
- koelt en vriest geweldig
Goed en een Handige koelkast
Ik vindt het een mooie koelkast alle opties die ik wil hebben zitten er in en ben heel blij met de alarm functie want heb vaak bij vorige koelkast gehad dat in de avond koelkast niet dicht was en dat de volgende ochtend mijn keuken onder zat met water ben blij dat die functie toegevoegd ook dat ik de tempratuur van de diepvries kan bepalen ook helemaal top
Pluspunten
- alarm
- zelf temperatuur instellen
- De energie bespaar functie
Minpunten
- geenwater dispenser
Ruime koelkast
Erg fijne koelkast. De koelkast voldoet aan de verwachtingen. Veel inhoud was belangrijk voor ons.
Grote groentenla. Deze is daardoor overzichtelijk.
De koelkast heeft een mooie vormgeving.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima.
Pluspunten
- Zeer ruime koelkast
- 1 grote, overzichtelijke groentela
- 0 graden zone om vlees en vis langer te bewaren
- Goede prijs kwaliteit
Fijne, zeer ruime eb fluisterstille koelkast.
Onze oude koelkast moest vervangen worden, we zochten eigenlijk een zelfde type, maar deze Bosch bood veel meer dan onze oude: meer verschillende koelzone’s, een fijne grote groentenla, een apparte lade voor vis/vlees, een ruime vriezer met 3 lades waarvan 1 enorm groot, en in het gebruik energie zuiniger en fluisterstil. Even wennen aan de led-verichting (koel-wit), maar echt een fijne, stille en vooral heel erg ruime koelkast voor een gezin van 4.
Pluspunten
- Ruim
- Stil
- Energie zuinig
Minpunten
- Geen
Echt goede koelkast. We gebruiken 10 jaar BOSCH.
Echt mooie mark. We gebruiken 10 jaar. We denken beste mark is BOSCH. Als iemand zegt we welke mark kopen we zeggen BOSCH.
Pluspunten
- 100
Minpunten
- 100
Wat een ruimte en zo stil
Mijn oude koelkast werkte nog perfect maar was 25 jaar oud. Het was ook een bosch koelvriescombinatie. En nu een nieuwe na veel te hebben gelezen en gehoord te hebben deze extra brede en hoge gekocht. In 1 woord geweldig.
Pluspunten
- Groot
- Stil
- Zuinig
Perfecte koeldiepvriescombinatie
Super mooi in onze keuken en werkt prima kortom een heel goed en prachtig apparaat!!!!! Heel veel apparaten bekeken maar deze was 70 cm breed en dat wilde we ook graag en de antraciet kleur is perfect!!
Pluspunten
- Mooi en bevalt zeer goed !,,
Minpunten
- Nee
- Ook nee
Grote inhoud koel en vries
Koel vries combinatie nu 2 dagen in huis. En wat een ruimte! Groot genoeg voor ons gezin van 5 personen!
Pluspunten
- Ruim
- Verhouding bakken
Fijne grote koel- vriescombi
Fijne koel- vriescombi voor grotere gezinnen. Koel oogt in eerste instantie wat lomp maar dat went binnen no-time als je hem gaat gebruiken. Wat een inhoudt heeft deze zeg, zo fijn!!
Pluspunten
- Heel veel ruimte
- Mooi degelijke Bosch afwerking
- Stevige bakken
Minpunten
- Nog geen minpunten ontdekt
Erg veel ruimte
Deze koelkast is geweldig een echte aanrader fijne verlichting, veel ruimte grote vrieslades en een extra flessenrek want ook handig is dan rollen je flessen niet meer.
Pluspunten
- Ruimte
- Verlichting
lekker ruim en stil
wat moet je van een product zeggen dat perfect is en ik beoordeel met een 10 geweldig /stil /en zuinig in gebruik
Pluspunten
- stil
- ruim