Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit

Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit - Vriezers

Energieklasse A, D

Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit - Vriezers

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 359 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

René09-01-2022

Compact, praktisch, energiezuinig en stil

Sinds 2008 bij de aankoop van onze woning hebben we onze eerste vrieskast (tafelmodel) van Liebherr gekocht. Kortgeleden hebben we deze mogen vervangen voor de nieuwe GP1486. Ondanks dat ze qua uiterlijk veel op elkaar lijken, kan ik over de nieuwe GP1486 toch wel een groot voordeel noemen , dat is het geluid. Ook heeft deze nu een zelf dimmende display. Met zijn 4 laden is er voor ons ruimte genoeg om levensmiddelen (bevroren) te bewaren. We hopen met deze vriezer ook weer een aantal jaren vooruit te kunnen. Maar daar zitten we bij Liebherr niet over in!
Pluspunten
  • de looks
  • Erg stil
  • Prijs / Kwaliteit
  • 2 jaar standaard garantie
c******@h********06-01-2022

Fijn apparaat

Mooie en ruime vriezer met een even zo mooi design. Daarnaast kan deze ook nog in ruimtes staan waar de temperatuur onder nul kan zijn en hij blijft werken. Ik raad hem iedereen aan.
p********@h******04-01-2022

uitstekend

Ik heb 35 jaar geleden de vrieskast van mijn ouders overgekocht (met wel 8 laden) omdat deze te groot was voor hun huishoudentje. Nu 35 jaar later heb deze oude Liebherr vrieser vervangen voor een zuiniger type: 1486-21. Het stond vast dat we wederom voor een Liebherr hebben gekozen wegens de top kwaliteit en gaan er vanuit dat we hier vele jaren plezier van zullen hebben.
c************@h**********28-12-2021

Topper !!!

Wij zijn zeer tevreden met de aanschaf van de Liebherr vrieskast , en weten al uit ervaring dat we er lang plezier van gaan beleven . Nadat we jaren geleden al een 7 ladige vrieskast van Liebherr hadden aangekocht , wisten we zeker dat we nu opnieuw voor het merk Liebherr gingen dank zij de goede werking en het zuinige verbruik van deze apparaten !!! Dankjewel voor de vlotte en vriendelijke levering .
Pluspunten
  • Zeer zuinig .
  • Goede service .
  • Prijs/kwaliteit
  • Makkelijk instelbaar .
Arabella27-12-2021

De ideale diepvrieskast voor een heel gezin

Dank u wel Liebherr voor deze diepvrieskast, de prijs is gelijk aan de kwaliteit van het aangekochte product. Vervolgens, is het een compact diepvrieskast, die naar behoren werkt. Het is een robuuste vrieskast, u kunt van alles in opbergen, van snacks tot vis: zalm, haring, dorado; varkensspek en worst, maar ook diepvriesgroenten, friet. U kunt zelf het vriespunt instellen, het ideale is -19 , -20 graden Celsius. Het is geen goedkope diepvrieskast want wij houden van kwaliteit. Ook voor de mens die niet veel heeft of wilt uitgeven, kan het bedrag in korte tijd opsparen en in een keer uitgeven voor een speciale diepvrieskast, die trouw aan 7 jaar garantie kan blijven. Dus u kunt er lang mee doen. Succes!
Huismus26-12-2021

zeker een aanrader!

We hebben eerder een koelvries combinatie gehad, na 20 jaar is hij er mee gestopt, voldeed prima! Nu vervangers gezocht: een tafelmodel diepvries en tafelmodel koelkast. Beide zijn super stil en erg zuinig in gebruik. reden voor de koop van een Liebherr: goede ervaringen mee, kwaliteit, zuinig en veel ruimte!
Pluspunten
  • stil
  • energie zuinig
  • mooi maatje en toch veel ruimte
Marloes18-12-2021
Prima product, compact van formaat en maximale ruimte. Doordat de vriezerelementen aan de zijkanten zitten, kunnen de glasplaten en tussenuit, zodat ook grotere dingen in de vriezer passen. Daarnaast (bijna) geen ijsvorming tussen de bakken.
Pluspunten
  • Ruimte optimaal benut
  • Stil
p*******@h**********10-12-2021

Liebherr is een aanrader

Ik heb deze Liebherr vriezer tafelmodel gekocht in november 2021. Een goed model voor een betaalbare prijs. Er zitten 4 lades in, wat ik heel prettig vindt om de etenswaar goed te kunnen verdelen. Op de voorkant van de vriezer zit een klein display waaraan je kunt zien hoeveel graden de vriezer vriest. Heel handig is als je niet ingevroren spullen in je vriezer doet, je kunt drukken op de 'superfrost' knop, die dan tijdelijk de vriezer wat harder laat vriezen, zodat je spulletjes snel bevroren zijn en je bevroren spulletjes niet te warm worden van de nieuwe niet bevroren spullen. De handleiding is heel gemakkelijk te lezen. Kind kan de was doen. Wat ik ook heel handig vond is dat ik de deurvergrendeling heb kunnen laten verzetten van rechtsdraaiend naar linksdraaiend. Dit kun je overigens ook zelf doen, want er wordt een sleutel voor meegeleverd. Ik ben tot nu toe heel tevreden en kan deze Liebherr iedereen aanbevelen. Overigens, niet geheel onbelangrijk, je hebt 7 jaar garantie!
Pluspunten
  • vriest goed
  • kan extra vriezen bij nieuwe spullen
  • handleiding is makkelijk leesbaar
  • garantie 7 jaar
  • 4 lades
c***********@g********09-12-2021

prima energie zuinige diepvrieskast

Ik heb voor dit product gekozen omdat het zeer energiezuinig is en weinig geluid maakt. Compacte diepvrieskast met verrassend veel ruimte. Hij bevalt erg goed.
Pluspunten
  • veel ruinte
  • energiezuinig
Karin03-12-2021

Aanrader.

Zoveel zuiniger, overzichtelijke lades, een degelijke zacht sluitende deur en zeer stil. Echt top! Zeer blij met deze aankoop. En daarbij biedt deze vriezer voldoende ruimte voor ons als 4-persoons gezin.
Pluspunten
  • Stil
  • Overzichtelijke lades
HANNAH30-11-2021

een prima vriezer

Prima vriezers, van het zelfde merk al eerder de vriezer voor mijn toendertijd inwonende dochter gekocht.
J**********@s********30-11-2021

Diepvries

Klasse en mooie energiezuinig product die we na een goed advies bij Molenaar hebben gekocht
stevenkoops@upcmail.nl28-11-2021

IK heb voor Liebherr gekozen omdat ik het een prima merk vind. Een groot merk op het gebied van koelers en vriezers. Bovendien kreeg ik nog korting vanwege Black Friday. Product voldoet volgens mij aan prijs/kwaliteits-verhouding. Mooie vriezer en een pluspunt van 4 vriesladen.
Peter28-11-2021

Zuinig en gebruiksvriendelijk

Goed gebruiksvriendelijk apparaat. Zuinig in gebruik. Goede prijs kwaliteit verhouding. Na enig speurwerk bij dit apparaat uitgekomen als vervanger van 25 jaar oude vriezer.
d******@u*********26-11-2021
Dit tafelmodel vriezer is zeer geschikt voor plaatsing in de garage. Product is net geleverd maar is gekozen op advies van Expert.
Monique Beunen26-11-2021

Mooi tafelmodel vrieskast

Vanwege ouderdom vorige tafelmodel vrieskast een nieuw energiezuinige gekocht met extra dikke isolatiewanden waardoor hij nog energiezuiniger is. We hebben gekozen voor model GP148621 van Liebherr. De ruimte is prima verdeeld over 4 laden. Hij vriest echt goed en snel en maakt weinig geluid. We zijn heel erg blij met deze aankoop en hopen zeker dat we het verschil merken in onze energierekening en dragen graag een steentje bij aan een beter milieu.
Pluspunten
  • overzichtelijk met 4 laden
  • energiezuinig
Minpunten
  • geen no frost, toch nog 2 keer per jaar ontdooien
n***********@g********26-11-2021

Bevalt goed, wij raden hem aan.

Hele zuinige vriezer, goed geïsoleerd. Staat op zolder. Maakt weinig geluid en heeft vier lades. Ziet er stijlvol uit. We zijn er erg blij mee. Doordat hij goed geïsoleerd is heeft hij dikkere wanden waardoor je iets minder ruimte hebt.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Stijlvol
  • 4 lades
Minpunten
  • dikke wanden voor isolatie, iets minder ruimte
r**********@u*********23-11-2021

Bevalt goed, aan te raden

Zuinige diepvries, prijs kwaliteit is goed, met 4 ruime laden heeft de vriezer voldoende inhoud voor een tafelmodel.
Pluspunten
  • 4 laden
Huib van Dam23-11-2021

Waardig opvolger

Onze vriezer van bijna veertig jaar oud kreeg nu toch wat ouderdomsverschijnselen en het stroomverbruik zal voor deze tijd niet gunstig zijn geweest. Helaas was de keuze bij het merk van de oude vriezer niet zo groot, dat wij een geschikte opvolger konden vinden. Gelukkig vonden wij in de Liebherr GP1486-21 een vriezer die voldoet aan onze wensen. Vanwege de dikke wanden bij de moderne apparaten wel voor een maatje groter gekozen om minimaal dezelfde netto inhoud te verkrijgen. De GP1486-21 ziet er degelijk uit en doet zijn werk stil. De zogenaamde normale werkingsgeluiden maken meer geluid, een gezellig gepruttel, dat na een aantal dagen wel minder is geworden. Met Super was de vriezer na een paar uur al op -24 graden gekomen, dus de werking is prima en de vriezer blijft nu onverstoorbaar op -18 graden. De bediening op de voorzijde is praktisch en niet ingewikkeld. Wel bij een verandering van een instelling het kinderslot eerst uitschakelen! Dat de indeling naar behoefte kan worden aangepast is een handige vinding. Plaatsing op een zichtbare plaats is met deze mooie machine geen probleem. Het energieverbruik en de duurzaamheid kunnen we nu nog niet bepalen of beoordelen, maar de eerste dagen van gebruik geven ons reden tot vertrouwen. Helaas was deze vriezer niet (meer) voorzien van de koude-accu's.
Pluspunten
  • Praktische bediening op buitenkant
  • Variabele indeling
  • Geluidsarm
  • Degelijke uitstraling
  • Vriest als de beste
Minpunten
  • Niet met koude accu's geleverd
Gerrit22-11-2021

Goed

Vrieskast is goed en degelijk afgewerkt. Werk goed. Zeker een aanrader. Bij Expert goed voorgelicht.
Pluspunten
  • Goed en degelijk
  • Gaat veel in
m************@h**********20-11-2021

Eerste indruk goed

Na goede ervaring met vorige vrieskast, deed het na 26 jaar nog steeds goed(alleen groen lampje dat aangeeft dat hij aan is en zoemer voor te hoge temperatuur deden het niet meer) toch voor een nieuwe gekozen, een stuk zuiniger en zekerder. Ivm. de goede ervaring met de vorige (sinds 1995) weer voor hetzelfde merk gekozen. Door de winkel gisteren geplaatst en neergezet. Wat ik fijn vond was dat je zonder de deur te openen de temperatuur binnenin kunt aflezen(bij de vorig zat de thermometer binnenin op een la). verder valt het vooral op dat de lades wat kleiner zijn(om zo zuinig te zijn zijn de wanden veel dikker). Natuurlijk kan ik nog niks over de duurzaamheid op lange termijn zeggen maar eerste indruk is zeker positief.
Pluspunten
  • thermometer aan buitenzijde
  • energiezuinig
Minpunten
  • wat minder ruimte door dikke wanden
w******@i*********18-11-2021

Vervanging

Vervanging van indetiek product en aangezien de eerste vriezer prima voldeed weer voor zelfde product gekozen. W.de Jong.
h****************@g********10-11-2021

Prima

Ik heb voor deze fries kast gekozen, va wegze energie zuinigheid en degelijkheid
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Degelijk
Martin06-11-2021

Liebherr vriezer

Goede ruime vriezer. Draai richting deur omzetten is handig, koel elementen meegeleverd voor als vriezer uitvalt.
m********@c********04-11-2021

Liebherr Altijd goed!

Op basis van eerdere zeer goed ervaringen met de Liebherr diepvrieskast hebben wij opnieuw na 25 jaar gekozen voor een model van Liebherr en vertrouwen op een zelfde zeer goede ervaring!!
Pluspunten
  • lange levensduur
  • energie zuinig