Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit

Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit - Vriezers

Energieklasse A, D

Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit - Vriezers

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 359 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jerry26-04-2022

Super stil 37db

De Liebherr vriezer GP1486-21 is super stil slechts 37db dat is dan ook de reden waarom wij hem gekocht hebben. En natuurlijk verbruikt hij ook niet veel elektriciteit en staat Liebherr bekend voor zijn uitgebreide garantie. En hij ziet er nog mooi uit ook, wat wil een mens nog meer?
Pluspunten
  • Stil 37db
  • oogt mooi
  • verbruikt niet veel
Minpunten
  • schuiven zijn niet groot, maar je hebt er wel 4
Coos21-04-2022

Laden vriezer

Mooie tafel vriezer met vier laden en zuinig in verbruik en ook nog 7 jaar garantie
Pluspunten
  • 7 jaar garantie
  • 4 laden
Bert den Braven16-04-2022

een aanrader

Mooie vrieskast is bijna geruisloos en zuinig in energiegebruik. Is erg practisch met lades. Geen spijt van aankoop.
Pluspunten
  • energie zuinig
  • bijna geruisloos
r**********@q**********13-04-2022

De perfecte vriezer voor in de garage

Het is een goede kleine vriezer die doet wat hij moet doen. We hebben deze vriezer aangeschaft nadat onze oude het door een stroomstoring had begeven. Hij is verder erg stil en zuinig.
Pluspunten
  • kan tegen lage temperaturen (garage)
  • zuinig
  • stil
Mike02-04-2022

Prima vriezer

We hebben deze lage vriezer GP 1486-21 tegelijk aangekocht met de koelkast TP 1760-23 . Op internet verschillende merken en modellen bekeken. Zijn bedoelt als extra koel/vriesruimte in onze schuur. Uiteindelijk deze keuze gemaakt omdat deze goed bestand zijn tegen de groteren temperatuurverschillen die buitenshuis kunnen optreden. Verder was een laag energie verbruik en grote inhoud van belang. Verder bied Liebherr Standaard 2 jaar garantie en daarop 5 jaar extra bij aanmelding op de website en heeft het merk een erg goede naam. Twee losse meubels omdat je dan ook nog de keuze hebt deze naast elkaar onder een werkblad te plaatsen en gescheiden uit kan zetten. Ze zijn even groot en staan nu op elkaar gestapeld. Goed verpakt aangeleverd. Ze zijn verder mooi afgewerkt. Veel binnen ruimte. We zijn er erg tevreden mee
Pluspunten
  • Geschikt voor in de schuur
  • Grote inhoud
  • Display met temp weergave aan buitenkant
  • Temperatuur alarm
n*********@h**********18-03-2022
Een mooie ruime vrieskast (103l )met 4 laden en energie label D ...hopen er weer 20 jaar plezier van te kunnen hebben .
h*****@o********18-03-2022

diepvries

onze oude diepvries Liebherr van het jaar 2000 ging kapot dus een nieuwe van Liebherr en direct geleverd door EP Nijverdal . deze Liebherr GP 1486-21 werkt perfect en was snel op temperatuur prima toch ?//
p*********@g********16-03-2022

Een zuinige vrieskast

Al eerder kochten wij een Liebherr vrieskast, die volledig aan onze wensen voldeed. Vandaag gaf de vrieskast een alarm en de temperatuur was naar -7 terug gezakt. De vrieskast had na lange tijd zijn beste tijd gehad en gaafff daarmee aan, dat hij aan vervanging toe was. Gezien onze jarenlange probleemloze ervaring met Liebherr hebben wij geen moment getwijfeld en weer een nieuwe Liebherr vrieskast gekocht. Het voordeel vn de nieuwe kast was dat de laden en glasplaten exact hetzelfde zijn als van onze oude vrieskast. Ongewild hebben we nu dus ook nog extra reservemateriaal en hoeven die dus niet gerecycled te worden.
Pluspunten
  • A+++ zuinige vrieskast
  • Weinig stroomverbruik
Fam. Kuijper06-03-2022

Solide vrieskast

Over de werking van de Liebherr (GP 1486-21) vrieskast kunnen wij nog niet veel vertellen daar hebben wij deze te kort voor in huis (schuur). De vrieskast is door ons aangeschaft omdat deze speciaal in de garage/ schuur geplaatst kan worden i.v.m. de lagere temeperatuur in de wintermaanden. De vrieskast ziet er mooi en zeer solide uit. Ook kun je gratis je garantieperiode van 2 jaar verlengen naar 7 jaar. Dit is een kwestie van aanmelden. Zover als wij het nu kunnen bepalen zouden we weer voor deze vrieskast kiezen. Fam. Kuijper B.Hoek
Pluspunten
  • Kan in de schuur of garage
  • zeer solide
Minpunten
  • wat duurder
Boarn06-03-2022

Mooie vriezer voor op koele locatie. 4 laden, per lade kunnen 3 broden. Om hogere dingen te bergen kan een tussenplateau en lade eruit. Doet wat moet, ook handig is de supergroot knop (tijdelijk -32 graden). Ik heb zelf de deur omgehangen, dat ging zeer eenvoudig.
Pluspunten
  • Energieverbruik laag
a*********@k***********05-03-2022

nieuw en goed

Een goede en zuinige diepvriezer voor een goede prijs bovendien een extra garantie van 5 jaar wat genoeg zegt over het merk zekerheid dus nog geen minpunt ontdek. Hr. AA Ursinus Arnhem
Pluspunten
  • degelijk en goed
Fons26-02-2022

Goed product

Perfect vrieskast, werk heel goed. En aanrader dus van mijn kan, en je hoort hem niet.
Pluspunten
  • Stil
  • Veel ruimte
h***@t***********26-02-2022

Energie zuinige vrieskast die weinig decibels produceert

Omdat van onze huidige 60 ltr. AEG uit 2006 de thermostaat kapot ging, hebben wij e.e.a. uitgezocht. Vervanging van de thermostaat stond niet in verhouding tot de kostprijs van nieuwe vriezer. Door de omstandigheden van de laatste twee jaar zijn wij meer gebruik gaan maken van de vriezer, dus besloten we een tafelmodel vriezer te kopen. Deze vriezer moest zuinig omgaan met de steeds duurder wordende kWh's èn mocht tijdens zijn werkzaamheden niet veel decibels produceren. Het is dus een Liebherr GP 1486-21 geworden: Makkelijk in gebruik en ook nog eens moeders mooiste!
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • energie zuinig
  • weinig decibels
  • strakke kast
  • 4 lades
Leen24-02-2022

Energiezuinige diepvries

Mijn oude Miele diepvries had een storing. Voorrijdkosten voor reparatie in samenhang met de leeftijd van de vriezer maakte dat ik op zoek ging naar eenzelfde model. Gebeld naar een lokale witgoed specialist en hij raadde me deze Liebherr aan. Volgens de verkoper dezelfde prestaties en model. Maar extra garantie en energiezuiniger. Daardoor was ik overtuigd. Met de huidige energie prijzen hopen te merken in het verbruik. Over de kwaliteit van het apparaat ben ik verder tevreden.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
Minpunten
  • helderheid temp. display handmatig moet ingesteld
r**************@g********21-02-2022
Ik vind Liebherr een heel goed product. Heb voor de vriezer gekozen zodat ik niet meer hoef te ontdooien, En zeer zuinig met energie.
j************@l***********18-02-2022

Geweldige vrieskast

Geweldige diepvriezer met 4 lades. Heel fijn zo kan ik de vis in een aparte lade doen. Veel makkelijker eruit pakken omdat het vlees en de vis gescheiden zijn. Hierdoor is de deur korter open dus energie besparend. Makkelijk schoon te maken omdat alles gewoon vlak is. HELEMAAL BLIJ MEE!!
Pluspunten
  • 4 lades dus overzichtelijk
  • makkelijk schoon te maken
Dirk18-02-2022

Kwalitatief zeer goede vriezer

Energiezuinig, weinig geluid, kinderslot, low-frost, prijzig maar supermerk
Pluspunten
  • Vriest snel
  • Goede isolatie
  • Kinderslot
  • Low-frost
  • 'Open'-alarm
Minpunten
  • Prijs
d************@x********29-01-2022

Erg stil en zuinig, heel tevreden over deze aankoop.

Ik heb dit product (vrieskast GP1486-21) gekozen omdat ik een vriezer zocht die ik kan gebruiken in een onverwarmde garage. Volgens de beschrijving kan deze temperaturen tot -15 C verdragen. Bovendien wilde ik een apparaat dat niet al te veel stroom verbruikt. Dat doet deze, het is een van de weinige vriezers met een D-label, bijna alle andere vriezers hebben een E of F-label. In de praktijk blijkt dat de vriezer nauwelijks geluid maakt. Bij het toevoegen van producten hoor je hem zachtjes aanslaan, maar zelfs dat hoor je nauwelijks. Alles bij elkaar een prima apparaat waar ik na een maand gebruik erg tevreden over ben. Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.
Pluspunten
  • weinig geluid
  • lager energieverbruik
  • werkt ook in onverwarmde ruimte
Minpunten
  • onderste lade is wat klein door 2 koudeaccu's
m***********@h**********23-01-2022

Praktisch en modern

Een sterke, degelijke, moderne en vooral praktische vriezer. Makkelijk in gebruik, met zelfs een kinderslot voor kinderen.
Pluspunten
  • Moderne uitstraling
  • Helder display
  • Snel te installeren
  • Kinderslot voor display
  • 4 lades
Minpunten
  • Meegeleverde Koelelementen niet noodzakelijk
  • Extra afstandhouders ivm energiebesparing.
r***********@a*************20-01-2022

veel ruimte voor weinig geld

Voor een relatief laag bedrag een tafelmodelvriezer met een behoorlijke inhoud. Wel jammer dat de accus ongeveer de helft van de ruimte van de onderste lade innemen. We nemen het risico op onverhoopt ontdooien en laten de accus derhalve weg. Apparaat is goed verpakt en door de achterrollers ook gemakkelijk te verplaatsen. Net pas gekocht, dus geen review voor een gebruiksverslag. Gezien de reputatie van Liebherr op koel/vires gebied echter alle vertrouwen voor de toekomst
Pluspunten
  • Redelijk goedkoop
  • grote inhoud
Minpunten
  • accus veel ruimte innemen
m*******@u*********17-01-2022
Goede prijs en energiezuinig. Verder eenvoudig te bedienen en maakt verder nagenoeg geen geluid
Mady16-01-2022

Bevalt erg goed, aanrader

Een paar maanden geleden deze vriezer al uitgekozen voor het geval we der een moesten aanschaffen. Over de kwaliteit hoeven we het niet te hebben want Liebherr is gewoon top. Het feit dat deze vriezer ook bij een lage temperatuur werkt was doorslaggevend. De vriezer moet ook in de garage kunnen. De vriezer staat nu 3 weken in de kelder. De vriezer is stil en de legplanken gaan er makkelijk uit.
Pluspunten
  • Erg stil
  • Legplateau's kunnen eruit
  • Zuinig
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Misschien de prijs. Maar voor kwaliteit betaal je
Eric15-01-2022

Een absolute topper in koude garages.

Jarenlang hebben we problemen gehad in de winter met vriezers in onze koude garage. Onder de 10 graden begonnen ze niet meer goed te vriezen. Het ingevroren eten voelde ook minder diepgevroren. Na te hebben gegoocheld kwamen we op de Liebherr GP 1486-21. Deze presteert tot -15 graden. Daarnaast scheelt het tientallen euro’s per jaar aan elektriciteit t.o.v. onze slechts drie jaar oude vriezer. Ook kregen we 7 jaar garantie op het apparaat na aanmelding bij Liebherr van de aankoop. Je voelt de degelijkheid na ingebruikname. Hij is superstil alhoewel dat voor ons niet eens nodig is. Tenslotte is hij best prijzig, maar dat betaald zich wel terug in de tijd. Kortom: zeer aanbevolen.
Pluspunten
  • Vriezen in koude ruimtes
  • Energiezuinig
  • Stil
  • Kwaliteitsproduct
  • 7 jaar garantie
Minpunten
  • Prijs
p*********@p********15-01-2022

Goede keuze qua ontwerp en energiezuinigheid

Energiezuinige vriezer als vervanger van onze 30 jaar oude Miele. Is wel 10 liter kleiner qua inhoud (103L) als onze oude door de dikkere wanden en hogere energiezuinigheid. Op dit moment is de 103 L voor dit type vrijstaand tafelmodel wel ongeveer het maximaal haalbare in deze hoogste zuinigheidsklasse. Met de huidige energietarieven en zorg voor het milieu daar nu wel voor gekozen. Indeling is praktisch met handige schuifladen die ook een eindstop hebben, waardoor ze er niet zo maar uitgetrokken kunnen worden. De 2 koude accu's liggen in de lade en nemen dan wel nuttige ruimte in. ( in ons oude model waren de koude accu's tussen de laden geschoven in een daarvoor bestemde ruimte). Ze zijn wel klein en kennelijk voldoende om de goed geïsoleerde kast bij langere stroomuitval op temperatuur te houden. Strak model met handige display aan de bovenkant met o.a. de temperatuur weergave. De deur was qua draairichting eenvoudig om te zetten en heeft een verticale handgreep. De greep is goed glad afgewerkt en als enige minpuntje is dat de greep wat grof is uitgevoerd ten opzichte van het totale ontwerp van de vriezer.
Pluspunten
  • ontwerp
  • ruimte en indeling
  • energiezuinigheid
  • volume bij dit energielabel
Minpunten
  • handgreep steekt wel wat uit
  • koude accu's nemen nuttige ruimte in de lade in
Yeti-Alpha11-01-2022

Prima diepvries

Oude diepvries moest vervangen worden omdat deze te veel verbruikt. 20j oud
Pluspunten
  • Energie zuinig
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Lades zouden rechte kanten moeten hebben.
  • Label A+++. Maar dat bestaat niet meer. Is nu D