Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit - Vriezers
Energieklasse A, D
Liebherr GP1486-21 - Vriezer - Tafelmodel - 103L - Wit - Vriezers
De ideale vriezer voor de duurzame voedsel-liefhebber
Handig model, er past veel in en hij is relatief erg zuinig. Fijn dat de tussenstukken eruit kunnen worden gehaald. Hierdoor is is grotere stukken vlees of vis invriezen erg makkelijk.
Pluspunten
- Snelle vriesstand
- Veel ruimte, ook voor langwerpige spullen
- Stil
- Zuinig
- Stabiel
Minpunten
- Schuift op gladde vloer
Bevalt zeer goed
Ik vindt deze vriezer tafelmodel uitstekend en van voldoende ruimte. Verder is hij netjes afgewerkt en goed schoon te houden, gladde wanden. Wij hebben voor Liebherr gekozen daar wij hiervoor een koelvries combinatie hadden die het 13 jaar uit heeft gehouden en nooit stukken hebben gehad.
Pluspunten
- Ruim van inhoud
- Degelijk afgewerkt
- Makkelijk schoon te maken, gladden wanden
prima diepvries!
prima diepvries! Energiezuinig, over de hele diepvries gelijkmatige temperatuurverdeling en kan in de schuur staan.
Pluspunten
- energiezuinig
- kan in schuur staan
- gelijkmatig koelen in vriezer
Goede vriezer
Vriezer voldoet aan onze verwachtingen; stil, compact, zuinig en effectief.
Bevalt bijzonder goed
Uitstekend product, veel ruimte in de vriezer en grote producten zijn geen probleem. Vriezer is daarnaast makkelijk te verplaatsen d.m.v. wieltjes aan de onderzijde. Hoge producten kunnen eveneens prima worden opgeborgen in de vriezer dankzij uitneembare glazen platen.
Pluspunten
- Veel ruimte in kleine vriezer
- Uitneembare glazen platen
Minpunten
- Tot op heden nog niet gevonden
Top vriezer
20 jr oude Liebherr vervangen voor nieuwe Liebherr . Super kwaliteit! Oude vriezer werkte nog prima maar vervangen omdat huidige vriezers energie zuiniger zijn. Ik hoop met de nieuwe ook 20+jr te doen.
Pluspunten
- degelijk
- energie zuinig
Minpunten
- geen
Zeer betrouwbare vriezer
Nadat onze Liebherr GP-1456-21 vriezer na 15 jaar een scheurtje in het deurrubber kreeg heb ik op de verkeerde manier een vervangend deurrubber geplaatst met als gevolg dat het rubber niet goed sloot. We hebben besloten dat we dan maar een nieuwe vriezer gingen kopen.
Voor ons was het duidelijk dat het weer een Liebherr vriezer moest worden, als na 15 jaar trouwe dienst het enige wat er aan mankeert een scheurtje in het deurrubber is, maakt het de keuze heel eenvoudig.
We hebben voor de opvolger van onze oude vriezer gekozen, model 1486-21.
Pluspunten
- laag energieverbruik
- duurzaam
- geluidsarm
- veel ruimte
Minpunten
- hoge aanschafprijs
Superfijne diepvries
Onlangs Liebherr vriezer gekocht. Ik had al dezelfde, maar kwam ruimte te kort. Dus mijn keuze was niet moeilijk. Heb ook 2 koelingen van Liebherr. Willen nooit geen ander merk, zijn er nogal verknocht aan.
Degelijk product.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
Minpunten
- Geen minpunten
Goeie vriezer.
Mijn oude vriezer moest ik 3 weken na ontdooien opnieuw ontdooien, dus op zoek naar een nieuwe. Ik kwam op de Liebherr GP1486-21 uit. Tot nu toe zeer tevreden. Maakt minder lawaai en een stuk zuiniger in energie verbruik. Indeling is prima te doen. De lades en/of glasplaten zijn eruit te laten voor een optimale vulling. Kort om, een aan te bevelen vriezer.
Pluspunten
- Energiezuinig.
- Stil.
Top vriezer
Veel ruimte met vario space. Super Frost werkt ook goed. Wij hebben altijd al een liebherr gehad maar ook een liebherr stopt er naar een lange tijd mee. Vandaar dat we weer dezelfde hebben gekocht.
Pluspunten
- Veel inhoud
- Super zuinig
Minpunten
- Prijzig
Energiezuinig
Zeer goede ervaring met Liebherr. Ook gekozen omdat de diepvries veel ruimte heeft. En ook het energie label. Duurzaam product.
Zeer goed
De vorige diepvries van hetzelfde merk beviel goed en ging lang mee, vandaar deze aankoop.
Pluspunten
- Handig in gebruik
Prima vrijwel geruisloze vriezer
Bewust gezocht naar een vriezer met het beste energielabel (D, voorheen A+++) en een zo groot mogelijke inhoud inhoud.
De Liebherr tafelmodel vriezer GP1486-21 voldeed hier met een inhoud van 130 Liter volledig aan
De vriezer is vrijwel geruisloos en is na plaatsing en aansluiting op het stroomnet snel op de standaard ingestelde temperatuur van -18. De instellingen voor het kinderslot (tegen ongewenst uitschakelen) en instellen van de display-verlichting is eenvoudig. De losse glasplaten maken het mogelijk om grotere producten die niet in een lade passen toch te kunnen bewaren. Kortom een aanrader die ook te gebruiken is in onverwarmde vorstvrije ruimtes.
Pluspunten
- Beste energie label
- Functies makkelijk in te stellen
- Vrijwel geruisloos
Zeker een aanrader
ruim model met overzichtelijke lades die ver open gaan en duidelijk display
Pluspunten
- overzichtelijk lades
- lades kunnen ver open
- duidelijk display met temp.
Minpunten
- lastig waterpas zetten
Goed betrouwbaar en zuinig product.
Goede ervaringen met Liebherr. Betrouwbaar en zuinig en daarom oude vervangen!!
Pluspunten
- betrouwbaar
- zuinig
- gebruiksaanwijzing
- degelijk
Een top aankoop
Deze vriezer is zuinig in verbruik, een compacte vriezer en makkelijk te ontdooien
Pluspunten
- Zuinig
- Makkelijk ontdooien
- Glazen schappen
Minpunten
- Geen
- Geen
Super vriezer!
Prima vriezer van Liebherr! Ons vorige model kreeg na 12 jaar wat kuren. Ruime lades en opvallend stil. Zeer tevreden over deze aankoop!
Pluspunten
- Stil
- Koelt snel
- Vormgeving
Prima vriezer.
Dit is een fijne vriezer. Blijft netjes rond -18 graden. Maakt nauwelijks geluid.
Pluspunten
- Geluid
- stabiliteit temperatuur
Minpunten
- iets minder ruim
Aanrader.
Weer een vriezer van Liebherr aangeschaft, vanwege de kwaliteit. De vorige vriezer is 30 jaar meegegaan en heeft heel wat verhuizingen doorstaan. Ook de mogelijkheden die er op zitten en het uiterlijk doen mee. Top merk!!
Deze diepvries heb ik gekozen omdat hij met 4 laden makkelijk in te delen is. Hij is mooi glad afgewerkt van binnen.
Werkt zoals verwacht, daarom echt een aanrader
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Geen
nieuw merk voor ons
onze "oude" vriezer gaf na 1 jaar de geest en om dit te voorkomen dat het weer gebeurd zijn we naar Expert Berkhof Vroomshoop gegaan, hebben daar goede informatie gekregen over apparaat wat we aangeschaft hebben. dat dit apparaat ook nog energie zuinig is en grote laden heeft voor de producten heeft de doorslag van aanschaf gegeven.
Pluspunten
- energieklasse
- grote lades
Zeker een aanrader
Een mooi handig tafelmodel vrieskast, je kunt deze direct op de stroom aansluiten ondanks dat deze juist verplaatst is (niet meer wachten zoals vaak gebruikelijk) en doet wat hij doen moet, namelijk prima vriezen. Daarnaast erg zuinig en stil. Aanrader.
Pluspunten
- direct aan te sluiten
- erg zuinig
- stil
- compact en handige indeling
Minpunten
- iets duurder ondanks duurzaam
Goede kwaliteit
Mooie ruime vriezer. Is energiezuinig. Doet het prima. Temperatuur is ook nog eens in te stellen hoewel ik gewoon het advies van -18 graden aanhoud. Nette afwerking.
Pluspunten
- Ruimte
- Energiezuinig
- Kwaliteit
Vertrouwd goed!
Vertrouwen in het merk door eerdere goede ervaringen met koeler én vriezer!
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- extra zekerheid door verlengde garantie
Liebherr staat bekend om zijn kwaliteit en werd door EP ook aanbevolen. De vrieskist voldoet prima. Handleiding is duidelijk.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed.