Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 389,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA VWV144WIT
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 157 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV144WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een stille kracht met één klein verbeterpuntje
Ik heb deze vaatwasser nu een tijdje in gebruik en over het algemeen ben ik zeer tevreden. Hier zijn mijn belangrijkste bevindingen:
De pluspunten:
Fluisterstil: Je hoort hem nauwelijks, wat ideaal is voor een open keuken of als je hem ’s avonds laat aanzet.
Uitstekend resultaat: De vaat komt er stralend schoon uit. Belangrijker nog: hij droogt ook erg goed.
Automatische opening: De klep die aan het einde van het programma automatisch openspringt is echt ideaal. Dit helpt enorm bij het laatste restje condens, zodat zelfs de plastic bakjes goed droog worden.
Zuinig: Het is fijn om te weten dat hij efficiënt omgaat met zowel water als stroom. Goed voor de portemonnee én het milieu.
De verbeterpunten:
Bouwkwaliteit mand: De slede van de bovenste mand voelt een beetje gammel aan als je hem uittrekt. Het werkt tot nu toe prima, maar het had wat robuuster gemogen.
Uitschakelen: Een klein minpuntje is dat de vaatwasser zichzelf niet volledig uitschakelt nadat het programma klaar is. Je moet dit dus handmatig doen.
Conclusie:
Ondanks de ietwat lichte bouw van de bovenste mand en het ontbreken van een automatische uitschakelfunctie, doet deze vaatwasser precies wat hij moet doen: stil, zuinig en grondig schoonmaken. Een aanrader voor wie houdt van een droge vaat zonder gedoe!
Vanwege goed testresultaat en de voordelige prijs deze afwasmachine gekocht. En hij doet het prima. Wast en droogt puik.Echt vuile pannen wel onderin zetten. De onderste mand moet je goed positioneren om blokkeren te voorkomen.
Fijn ook de gratis verlengde garantie. 5 jaar!
Het apparaat werkt naar behoren.
Alleen ruikt hij erg naar verbrand plastic als hij een tijdje staat te draaien.
De zaak waar ik hem gekocht heb is langs geweest en de monteur vindt ook dat hij een beetje verbrandt rook,maar hij dacht dat het nieuwigheid was,
Hij heeft nu zo’n 10 keer gedraaid en de geur wordt wel minder.
Ik vindt het toch niet zo’n fijn gevoel.
Nadat onze vaatwasser defect raakte, zijn wij op zoek gegaan naar een vervangend model. Bij onze lokale leverancier kwamen wij uit bij deze ETNA. Dit apparaat functioneert uitstekend en is bovendien energiezuinig. Wij zijn hier zeer tevreden mee.
Gekocht vanwege de uitstraling en prijs kwaliteit.
We hebben de vaatwasser nu 14 dagen in gebruik.en voldoet aan onze verwachtingen.
De vaat is schoon.en maakt weinig geluid.als na de cyclus de deur automatisch open springt en je wacht dan tot het geluids signaal te horen is dan is vaat ook droog.
Voor een mooie prijs deze vaatwasser gekocht, de aansluiting en het bedienen van de vaatwasser is super gemakkelijk.
Wat helemaal top is, dat deur automatisch open gaat.
De vaat word super schoon. Zijn er erg blij mee
Wast goed schoon en is stil.
Deur gaat automatisch open en schakelt vanzelf uit, ideaal een droge vaat en ik hoef niet te wachten om zelf het apparaat uit te schakelen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik ben heel blij met deze vaatwasser. Wast prima af ook het ecco programma doet het prima. De vaatwasser doet bijna geruisloos zijn werk, hij staat in de open keuken, maar ik hoor hem niet. Hij is ook zeer voordelig van prijs maar doet absoluut niet goedkoop aan. Daarom is hij zijn geld dubbel en dwars waard.
Willem.
WasresultaatGoed
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenGoed
DuurzaamheidGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
Goede voordelige prijs
Roestvrij binnenwerk
Zeer stil
Eenvoudige bediening
Minpunten
Als je het extra rekje plaats rechts in het bovenste rek
dan loopt het een beetje vast als je het rek naar binnen schuif.
Zeer goedkope vaatwasser, maar qua prijs en prestaties is deze super, hij is geruisloos en doet zijn werk naar behoren.
Heb een Etna aangeschaft omdat ik ook goede ervaringen heb met de dubbeldeurs koelkast van Etna.
Al met al een goed en betrouwbaar merk 👍🏻
Ik heb onlangs deze fijne vaatwasser gekocht omdat ik heel tevreden was met mijn Etna combimagnetron. Ik ben er reuzeblij mee. De vaatwasser ziet er mooi uit, is bijna muisstil als hij aanstaat en alles komt er schoon en glanzend uit. De prijs-kwaliteit verhouding is geweldig. Ook ben ik heel content met de 5 jaar garantie. Tevens ben ik blij dat Etna een Nederlands merk is. Etna is definitief mijn favoriete merk voor keukenapparaten!