De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP61CB21SH op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Fijne steelstofzuiger, erg krachtig in de hoogste stand!
Wij zijn inmiddels al enkele weken in het bezit van de AEG AP61CB21SH CLEAN 6000. We gebruiken de steelstofzuiger veel, heel handig om er snel even bij te pakken! Wij hebben vier kinderen er is regelmatig een ongelukje, broodkruimels all over the floor na het eten :) Ook voor de trappen vind ik de steelstofzuiger heel handig, niet het gesleep met een complete stofzuiger. We kunnen in de hoogste stand prima een complete verdieping stofzuigen, het nadeel vind ik wel dat hij zodra de batterij dus leeg is, direct uit valt. Je gaat dus niet, als je in de hoogste stand aan het stofzuigen bent, eerst naar een lagere stand. Het ledlampje is wel echt heel fijn, er ontkomt geen stofje meer!
Wij waren al een tijd op zoek naar een steelstofzuiger. Deze voldoet zeker aan onze verwachting. Hij kan qua kracht nog niet helemaal tippen aan onze ouderwetse snoer stofzuiger maar voor dagelijks gebruik is hij echt perfect! De led lamp is van grote toegevoegde waarde want het vuil is goed te zien. Qua design is hij ook erg mooi, strak en basic! Op de middelste stand gaat hij best lang mee maar wij laden hem elke nacht op en kunnen dagelijks ook de hoogste stand gebruiken. Qua gebruik is hij ook erg makkelijk, wendbaar en niet te zwaar. Soms een keer extra over het vuil heen maar dit vinden wij niet vervelend. Zijn erg tevreden en heeft onze binnen bezem vervangen
Ik gebruik de AEG-stofzuiger nu 2 weken, en het stofzuigen is er een stuk makkelijker op geworden. Mijn vorige stofzuiger was zwaar en onhandig, dus het lichte en wendbare ontwerp van deze is echt fijn. Dankzij de smalle steel kom ik makkelijk onder meubels zoals de bank en het bed. Het feit dat hij zakloos is, maakt het nog handiger. Eenvoudig het reservoir legen in de prullenbak, zonder gedoe met stofzuigerzakken.
Met één klik verwijder ik de zuigmond en kan ik zelfs het plafond stofzuigen. Haal ik de steel los, dan verandert hij in een kruimeldief – perfect voor het snel schoonmaken van de auto of kruimels op de bank. Op het handvat zit een display waarop ik direct zie in welke stand hij staat. Bijvoorbeeld eco of boost.
Een klein nadeel is dat de batterij niet lang meegaat op de krachtigste stand, waardoor ik niet altijd het hele huis in één keer kan stofzuigen. Gelukkig laadt hij snel op, dus na een korte pauze kan ik gewoon weer verder. De led-verlichting op de vloer is ook een slimme toevoeging, want zo zie ik precies waar nog stof ligt.
Dankzij de meegeleverde wandhouder hangt de stofzuiger netjes aan de muur.
Ook voelt het stevig en kwalitatief goed aan. Kortom, ik ben ontzettend blij met deze stofzuiger.
Ik was al een tijd op zoek naar een krachtige draadloze stofzuiger dus was ontzettend blij dat ik deze mocht testen. De stofzuiger zuigt goed en is op verschillende standen in te stellen. Ook is hij prettig in gebruik omdat hij niet te zwaar is en ook de hoekjes goed meepakt. Al met al zeer tevreden!
Ik heb de AEG AP61CB21SH draadloze steelstofzuiger al een tijdje in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. De zuigkracht is heel goed en heeft 3 standen. Ik gebruik de middelste stand op een harde vloer en zet hem op de hoogste stand op tapijt. Dat werkt echt prima naar behoren. Ik ben heel blij met het lampje op de kop, hierdoor kun je goed zien waar je nog extra goed moet zuigen. De batterij gaat lang genoeg mee om een paar kamers te stofzuigen, en laden gaat snel met de bijgeleverde oplader. De stofzuiger is ook nog eens mooi om te zien! Al met al ben ik zeer tevreden over de draadloze stofzuiger!
Hele fijne steelstofzuiger. Uiteraard superfijn dat je draadloos kunt stofzuigen. Hierdoor pak ik veel sneller deze stofzuiger erbij als er kruimels liggen dan dat ik mer de bedrade stofzuiger doe. Wat ook heel handig is, is het lampje waardoor je onder kasten kunt kijken terwijl je stofzuigt. Op tapijt en laminaat doet deze zuiger het helemaal prima. De laadtijd is alleen best lang wachten. Ook vind ik deze stofzuiger best zwaar. Een hele verdieping stofzuigen voel daardoor als een hele training.
Soepele steelstofzuiger met een verraderlijk lampje
De steelstofzuiger is handig wendbaar in gebruik. Het lampje is een groot pluslunt.
De prijs had minder gekunt. De steelstofzuiger heeft een goede zuigkracht maar is wel zwaarder in gewicht. Er is geen snoer nodig, enkel om de accu op te laden. De accu is op de hoogste stand snel leeg. Lees 10-15minuten.
Deze steelstofzuiger is een uitstekende keuze gebleken. Zeker wanneer je kijkt naar de prijs in vergelijking met andere modellen in dezelfde categorie. Het apparaat is licht van gewicht, wat het erg gemakkelijk maakt om mee te werken, zelfs op trappen of op plekken die lastig te bereiken zijn. Daarnaast schakelt hij soepel tussen verschillende soorten vloeren.
De batterijduur is ruim voldoende om mijn appartement van ongeveer 60 m² in één keer schoon te krijgen. Voor grotere woningen kan het mogelijk wat krap worden, maar dat lijkt me iets wat je bij de meeste steelstofzuigers tegenkomt. Het geluidsniveau is niet bijzonder laag, maar persoonlijk vind ik dat geen probleem.
Een ander pluspunt is het mooie ontwerp. De stofzuiger heeft een moderne, stijlvolle uitstraling en staat zeker niet mis in huis. Kortom, ik kan de AEG CLEAN 6000 van harte aanbevelen!
Ik heb deze steelstofzuiger aangeschaft omdat ik boven graag 1 wou hebben. Beneden al een aeg steelstofzuiger en die bevalt uitstekend daarom ook weer een aeg gekozen. Helaas vind ik deze minder goed dan die ik al heb. Dit komt voornamelijk omdat hij minder goed zuigt. Stof is geen probleem dit zuigt ie als de beste maar kleine dingetjes op de grond zuigt ie niet of nauwelijks op. Mijn gevoel zegt dat dit door de borstel komt en dat is eigenlijk het enige minpuntje. Het uiterlijk is super mooi het geeft een luxe uitstraling. Ook ben ik enthousiast over de 3 standen. Dit omdat ik gewoon kan stofzuigen boven terwijl de kleintjes op bed liggen.
De AEG AP61CB21SH Clean 6000 is een fijne steelstofzuiger die doet wat hij belooft. De prijs-kwaliteitverhouding is prima: je krijgt een krachtige stofzuiger die makkelijk in gebruik is. Hij is licht en daardoor prettig om mee te werken, ook voor langere tijd. Zelfs op de moeilijker bereikbare plekken zoals onder het bed kom je goed bij.
Wat ik erg handig vind, is dat de stofzuiger snel gepakt kan worden voor een korte schoonmaakbeurt, zonder dat je eerst een zware stofzuiger uit de kast moet halen. De verschillende opzetstukken maken het makkelijk om zowel vloeren als meubels of andere oppervlakken schoon te maken. De accu is voldoende voor de meeste klussen, al is hij op de hoogste stand wel wat sneller leeg.
Al met al een no-nonsense apparaat dat goed presteert, en voor de prijs krijg je zeker waar voor je geld. Echt een aanrader!
De AEG snoerloze steelstofzuiger heeft een goede indruk bij mij achter gelaten na weken van gebruik. Het is wendbaar en voelt licht aan zonder af te doen aan de kwaliteit. Je kunt ook makkelijk onder de bank stofzuigen. Het reservoir van een halve liter leeg ik na elke beurt maar je kunt er eventueel langer mee doen afhankelijk van hoe vies het is. Het legen gaat met een klik op de knop en je komt niet in contact met het vuil. Wel zo fijn. Accu gaat 40 minuten mee bij normaal gebruik en dat is afdoende.
Je kunt een paar honderd euro extra uitgeven voor een exemplaar dat meer opties heeft maar als je alleen een stofzuiger nodig heeft dat moet stofzuigen en dat goed doet, kun je niet fout gaan met dit model.
Wat een top stofzuiger! Ik ben echt enorm enthousiast over de zuigkracht deze AEG. Hij pakt met gemak al het stof en vuil op, zelfs de grotere kruimels in de keuken.
Ook het design vind ik erg mooi. De witte kleur geeft hem een strakke en moderne uitstraling en past hierdoor perfect in mijn interieur.
Wat ik wel jammer vind, is de manier van opladen. Hij moet met een kabel opgeladen worden, terwijl veel andere merken draadloze stofzuigers hebben die je gewoon aan de muur kunt hangen. Dat is toch net wat handiger en minder gedoe.
Maar gelukkig maakt het lampje aan het einde van de steel veel goed! Daarmee zie ik al het stof liggen, zelfs op donkere plekken. Super handig, hierdoor heb ik stof gevonden op plekken die ik voorheen weleens vergat te zuigen!
AEG AP61CB21SH steelstofzuiger is heel fijn en handig in gebruik. Hiervoor had ik een andere steelstofzuiger en is niet te vergelijken. De steelstofzuiger is krachtig, stil en licht. Het knopje hoef je niet ingedrukt te houden. Ik ben niet de langste en vond de steelstofzuiger ideaal voor mijn lengte. De vuilnisemmer raakt wel snel vol en op de hoogste stand gaat de accu van de stofzuiger niet heel lang mee, maar op de lage of middenstand gaat het wel langer mee. De stofzuiger heeft een extra opzetmond waardoor je verschillende oppervlakken makkelijk kunt stofzuiger. Ik beveel de stofzuiger zeker aan!
Mooi en krachtig apparaat, helaas wel met de hand opladen
Als opvolger van een steelstofzuiger van het meest bekende merk, wilde ik niet meer dat merk. Ze zien er allereerst niet uit, maar de accu's bleven ook maar stuk gaan. Dus na goede ervaringen met een aantal andere huishoudelijke apparaten van AEG heb ik ook maar een AEG steelstofzuiger gekocht. Deze is veel mooier om te zien, is ook nog eens veel stiller en ook krachtiger! Daarnaast is het legen van de afvalcontainer een stuk eenvoudiger en hygiënischer. Helaas moet ik 'm wel handmatig aan het stopcontact leggen, dus er zit géén laadfunctie op de muurbeugel. Ach ja, wellicht gaat deze accu daarom wel veel langer mee..
Een ware droom! Zo blij met de AEG Steelstofzuiger. Hij is licht van gewicht, heel eenvoudig te bedienen en in tegenstelling tot de meeste steelstofzuigers eenvoudig met een kleine adapter op te laden. Geen hele laadstations die veel plek in nemen. En ook geen knop die je ingedrukt dient te houden tijdens het stofzuigen (heel fijn) Met een jong kindje in huis vliegen de krummels in het rond, niks is te veel voor deze AEG. Ook de kattenharen zijn zo weg. Ook heel fijn is de lamp in de stofzuiger waardoor je in het donker ook nog goed kan stofzuigen! Hij is makkelijk in onderhoud en echt een aanrader voor een gezin. Hij heeft 1 opzetstukje als een soort kruimeldief. Hier iets minder enthousiast over. Het opzetstuk heeft veel haartjes die de doorgang van de stofzuiger een beetje blokkeren. Maar dat is ook niet waar we de steelstofzuiger voor hebben aangeschaft! Prijs/ kwaliteit verhouding is goed en echt zeer tevreden met dit product!
Wat een aanwinst deze draadloze steelstofzuiger. Ik word vaak helemaal gek van duizend keer op een dag de stofzuiger pakken voor alles wat onze kids op de grond laten vallen. Het design is strak, mooi mat wit en met een handig lampje. Heel slim bedacht. Zo kun je precies zien wat je opzuigt als het onder tafel een beetje donker is. Heel fijn ook dat er verschillende standen op zitten, qua zuigkracht. Het enige waar ik minder blij mee ben is de accu. Die mag wel iets minder snel leeg gaan. Verder een topding!