Liebherr CNsfc 573i Plus - Koelkasten

Liebherr CNsfc 573i Plus
Liebherr CNsfc 573i Plus
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.329,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CNsfc 573i Plus

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNsfc 573i Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j**************@g********07-12-2025

Geweldige mooie koel-vries combinatie.

Een hele mooie strakke kool-vries combinatie mooi afgewerkt en een mooie handige indeling. We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
  • Mooie goede indeling
  • Veel ruimte
Minpunten
  • zijn er niet.
s*************@o**********28-04-2025

Mooie stille Koel-vries combinatie met 4 diepvriesladers

Mooie stille koel-vries combinatie met 4 lades in het vriesgedeelte en met de mogelijkheid om ijsblokjes te maken. Mooi afgewerkt en deze is met het touch-display gemakkelijk te bedienen. Handig dat deze geschikt is voor ruimte die niet gekoeld is. De garantieperiode van 8 jaar geeft ook zekerheid.
Pluspunten
  • Stil
  • 4 diepvrieslades
  • 8 jaar garantie
Minpunten
  • niet goedkoop
P************@g********09-02-2025

Super koeler/vriezer

Wat een super koel/vriescombinatie. Alles wat wij dachten nodig te hebben zit er op. Daarbij is hij heel stil. Het meest lastige was zijn gewicht, om hem op zijn plaats te krijgen.
Pluspunten
  • Mooi qua uitstraling
  • Display duidelijk leesbaar
  • Koelt snel
  • ook ijsblokjes
  • Degelijk product
  • Ruim qua inhoud
Minpunten
  • Gewicht
Rene te Riele04-12-2024

Zeker een aanrader goed produkt

Super stil en mooie koel - vrieskombi en ruime keuze
Pluspunten
  • Groot vriesruimte
  • Mooi uiterlijk goede prijs
4 vrielades!12-10-2024

Ruimte in vriesgedeelte

Gelukkig heeft Liebherr nog koelvries combinaties met 4 ruime vrieslades. Koelruimte flexibel in te delen. Sluit stevig. Verschillende instellingen mogelijk van koel en vries gedeelte.
Pluspunten
  • 4 ruime vrieslades
  • Flexibele indeling koelgedeelte
  • Koel en vriegedeelte in te stellen
Minpunten
  • Te veel plateaus
Arend19-09-2024

groot stil en strakke kast

Mooie strakke kast met plenty ruimte en muisstil
SM_Breda02-09-2024

Ik had meer verwacht.

Ik was op zoek naar een stille, redelijk energiezuinige koelkast met grotere vriesgedeelte. Dat laatste is zeker goed bij deze. Over energiezuinigheid valt nog weinig te zegen. Hij staat nu pas paar dagen aan. In normale stand trekt ie ong. 30W. Bij inschakelen SuperFreeze en SuperCool stijgt vermogen tot 100W. Bij NoFrost cyclus verwarmer gebruikt 180W en daarna compressor 75W. Ik denk dat het wordt gemiddeld 0,6-0,7kWh per daag. In de zomer. In de winter misschien de helft, uit ervaring gesproken. Dat is 2 keer minder dan mijn 15 jaar oude LG. Op zich niet verkeerd. Over binnenindelingsmogelijkheden bij koel- en vriesgedeltes ben ik positief. Lades zien redelijk goed uit met paar slimmigheden. Voor dat geld is voldoende. Verlichting is minder leuk en met 7250K het lijkt wel een mortuaria. Met CRI 91,5 zit het wel goed. Op zich het voldoet wel. In vriesgedeelte zit geen verlichting. Veel minder leuk is geluidsproductie. Na het lezen van reviews had ik toch een vrij onhoorbare koelkast verwacht. Een paar weken voor aanschaf een inbouwkoelkast van Liebherr bij vrienden geïnstalleerd, en die maakte erg weinig geluid. Dat maakte een doorslag voor mij. Maar realiteit is iets anders. In normale stand in open keuken overdag je hoort hem wel maar niet echt storend. Hij gaat zachtjes aan en uit. Op vol vermogen (SuperFreeze en SuperCool) en bij NoFrost cyclus je hoort hem erg duidelijk. OK, dat eerste bepaal ik zelf, dan valt het nog om mee te leven. Maar NoFrost cyclus start ie wanneer ie wilt, dat kan ook in de avond of nacht gebeuren en dat is dan niet leuk. Ander minpunt is ijsblokjesmaker. Je moet erg hard meerdere keren een hendel draaien voordat alle blokjes uitvallen. Maar dat hendel is te ondiep om goed te pakken. En draaien moet met redelijk wat kracht gebeuren. Ik kan het wel maar of het anderen ook lukt is een vraag. En dan komen we bij “slimme” gedeelte. App is vrij nutteloos. Er zitten niet alle opties die je wel via scherm op koelkast zelf kunt instellen. Enige nuttige zijn alarmmeldingen voor open deur. Verder geen grafieken/statistiek. Geen energieverbruik. Er ontbreekt ook enige vorm van integratie in SmartHome. Ik heb HomeAssistant thuis en energiemeter en temperatuur/vochtigheidssensoren uit mijn oude koelkast naar nieuwe overgeplaatst. En die geven mij veel meer inzicht en waarschuwen mij als iets gebeurt. App heb ik verwijderd. Dus “slimme”gedeelte krijgt van mij zwaar onvoldoende. Conclusie: gooi de verpakking niet weg, misschien bevalt het niet.
Pluspunten
  • Groter vriesgedeelte dan normaal
  • Ruim
  • Ijsblokjesmaker
  • Redelijk zuinig
Minpunten
  • Geluid
  • App voegt weinig toe en "smart" gedeelte slecht
  • Ijsblokjesmaker kan beter
  • Verlichting te koud
  • Montagehandleiding soms onuidelijk
Frank19-08-2024

Heel tevreden, met name door ruime vriezer

Werkt zoals verwacht. Stil en ruim en maakt een degelijke indruk. We hadden deze speciaal gekocht voor de bijkeuken vanwege het extra ruime vriesgedeelte, als aanvulling op onze inbouwkoelkast zonder vriezer. Tip: om het koelgedeelte op +4 graden te krijgen moest ik hem op +3 graden instellen.
Pluspunten
  • Ruim
  • Degelijk
  • Grote vriezer
  • Stil
Anneke de Jager16-04-2024

Bevalt tot nu toe erg goed

Heb hem nog maar een paar dagen, maar tot nu toe bevalt hij goed. Hoor geen lawaai van het aanstaan, dus een stille koel vries combinatie.
Pluspunten
  • Stil
n*******@h**********15-04-2024
Super mooi en goede kwaliteit slimme apparat makkelijk bedienbaar ,Ik ben zeer blij mee