Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 1.329,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr FNb 425i Prime NoFrost - Vrijstaande Vrieskast - 160L - Wit
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNb 425i Prime NoFrost - Vrijstaande Vrieskast - 160L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Gekozen voor dit model omdat deze net iets meer inhoud heeft dan een tafelmodel. De lades zijn lekker ruim en het Nofrost-systeem voorkomt ijsvorming, daarnaast is hij stukken energiezuiniger dan mijn oude vriezer. Superblij met deze aankoop…
Een geluidsarme met binnenverlichting (heel handig) en ongeveer 126 cm hoge diepvrieskast. Deur vergrendeling gaat heel licht en makkelijk.
De ijsblokjesmaker heb ik eruit gehaald omdat ik die al in onze Amerikaanse koelkast heb. Hierdoor ontstaat nog meer ruimte.
Ook de mogelijkheid om iets hoog in te vriezen is mogelijk.
Met energielabel B zeker een grote aanrader. Nu met 8 jaar garantie!
Na vele jaren van trouwe dienst besloten we ons tafelmodel Liebherr te vervangen voor een grotere Liebherr die niet regelmatig hoeft te worden ontdooid en die ook veel zuiniger is in energie gebruik. Onze keuze viel op de superzuinige Liebherr FNb 425i Prime NoFrost. We hebben nu een zee aan ruimte en de vriesbakken zijn heel handig in gebruik en gemakkelijk er uit te halen. De deurhandel werkt heel prettig met een kliksysteem, zodat je niet aan de deur hoeft te trekken. De bediening via het aanraakscherm werkt eenvoudig en het maken van ijsblokjes is ook zeer simpel en effectief. De kast is zeer goed afgewerkt en met een afgesloten achterkant zijn er ook geen stofnesten meer mogelijk. De vriezer staat in de kelder en door de grootte was het niet vooraf zeker dat de vriezer daar geplaatst zou kunnen worden. We zijn zeer goed en kundig door de Expert Ypey in Groningen geholpen en zij zijn voor de aanschaf komen opmeten of deze grotere vriezer wel via de trap in de kelder zou kunnen worden geplaatst. Het Expert team dat de vriezer na aankoop heeft geplaatst heeft dat ook zeer kundig en plezierig gedaan. Chapeau voor alle service! De gratis 8 jaar garantie geeft ons ook het gevoel dat we een zeer solide product hebben gekocht waar we weer voor vele jaren plezier aan zullen beleven.
Super vrieskist. Wel een behoorlijke investering maar energiezuinig, superstil en veel ruimte voor producten in verschillende maten. 8 jaar garantie geeft veel comfort dat het ook een goed apparaat is maar met al onze Liebherr-producten hebben wij eigenlijk nooit gedoe gehad dus vaste klant !