Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 629,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KCV385NZWA
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV385NZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
een mooie koel vries combinatie voor een betaalbare prijs en ook nog 5 jaar garantie en veel ruimte en mogelijkheden inmiddels 3 apparaten van etna en zeer tevreden tot nu toe item maakt soms een piepend geluid dus zou iets stiller kunnen de zijkanten zijn helaas niet in dezelfde kleur als de deur dat zou het design nog mooier maken
De ETNA KCV385NZWA maakt een solide indruk door zijn zuinige werking, stille motor en nette afwerking. Het energieverbruik blijft laag in het dagelijks gebruik (0.4-0.5 kWh), wat prettig is voor de maandelijkse kosten en het milieu. Tijdens het koelen hoor je nauwelijks meer dan een zacht gezoem; hij past daardoor goed in een open keuken of kleine woning. De materialen voelen robuust aan, met strakke pasvormen en soepel lopende laden en deurvakken die stevig vastzitten. De temperatuur blijft consistent en de indeling is praktisch, zodat boodschappen overzichtelijk blijven zonder onnodig schuiven. Al met al een betrouwbare keuze voor wie waarde hecht aan energiezuinigheid, rust in huis en degelijke bouwkwaliteit.
Schitterende ijs/vries kast, mooie zwarte kleur en vooral erg stil, wel belangrijk in een open keuken. Snel geleverd. Makkelijk in te stellen, overzichtelijk display.
Goede en mooie koel/vrieskast. Gekozen voor de zwarte kleur, dit staat perfect in mijn keuken en ook de iets minder diepe maatvoering bevalt me heel goed. Daarnaast is de kast wel ruim van binnen, handig ingedeeld met 3 ruime vriezerladen en ook 2 handige laden in het koelgedeelte welke apart in te stellen zijn qua temperatuur en luchtvochtigheid om zo het eten kwalitatief het beste te bewaren. Ik ben fan en raad het iedereen aan!
Ik had een nieuwe koel/vriescombinatie nodig omdat het oude apparaat niet goed meer werkte. Ik heb gekeken naar energielabel en prijs op verschillende sites voor dit soort apparaten.
Ik vind kleur en uitstraling ook belangrijk want je wilt toch iets moois in je keuken.
Ik heb deze koelvriezer gekocht en ben razend enthousiast. Het apparaat is mooi, werkt goed en de prijs is prima.
ik zou zeggen ,dit is een aanrader dus als je een nieuw apparaat wil kopen zou ik deze koel/vriescombinatie zeker overwegen.
Het is een fraai vormgegeven koel vriescombi . De indeling bevalt ons prima en de vakken en schappen zijn verstelbaar .
Het no frost systeem was voor ons ook een must .
Het is ook een zeer stille kast wat zeker overeen kwam met onze verwachting .
Kortom we zijn hier erg blij mee .
Een mooie aanwinst, veel ruimte, en de 2 lades zijn erg handig.
Grote lades in vries gedeelte.
Soepel open en sluitende deuren.
Hij staat bij mij in de openkeuken en je hoort hem niet..
De uitstraling van de koelkast is mooi, maar let op de zijkanten van de koelkast zijn van een andere niet glad materiaal (reliëf erin). Je moet hier van houden. Persoonlijk vind ik het een tegenvaller en vind dat Etna dit duidelijk had moeten aangeven in de beschrijving. De indeling is ook even wennen zonder flessenrekje. 1,5 liter flessen kunnen in het zijvak maar dan kan je niet alle andere opbergbakjes gebruiken. De no frost werkt, maar niet zo goed als bij mijn vorige koelkast. Er komt af en toe toch wat ijs op de lades. Het koelkast gedeelte werkt prima. Het is een stille koelkast.
Stille koelkast, heel veel ruimte. Erg fijn zijn de twee lades voor groentes e.d., werken goed en het eten blijft lang goed. Handige piep als de deur te lang open is. Vriesgedeelte ok, middelste la mooi diep. De antraciete kleur vinden we prachtig. Kortom, voor dit bedrag een hele fijne koelkast!
Het is echt een super koelkast. Super ruim veel extra koelruimte voor groente fruit etc. De vriezer is ook enorm voor "maar" vaks. middelste gedeelte is een xl vak en daar passen makkelijk 4,5 brood en extra's in.
Enige minpuntje is dat flessen niet stabiel in de deur staan. Maar goed dan komen ze te liggen en is het ook opgelost.