De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef XL KVL4110S Stand Mixer - 1200W - Silver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik wilde perse een Kenwood hebben vanwege de betrouwbaarheid mbt het degelijk draaien in de bowl. Alle zijdes worden geraakt en er blijven weinig tot geen resten achter in de schaal. Mijn moeder (94) werkt er nu mee, maar ik heb dit apparaat gekocht voor mezelf. De werking is makkelijk en heel goed
I wanted to upgrade my baking skills!
My 'cake by hands' were never really special or good. Using Kenwood CHEF XL opened up the possibilities to do so much more - cakes, breads, pasta, pies. all done beautifully.
We hebben deze machine gekocht om meer te gaan bakken, en na enig zoeken kwamen we dit apparaat tegen lijkt ons een geweldige machine uitpakken was al een feestje.
Wat kun je hier veel mee, geweldig! Ik heb hem vooral gekocht voor het maken van brooddeeg. Mijn moeder had ook een Kenwood Chef. Zij was dol op dit apparaat, dus ik ken de mogelijkheden en de kracht
Werkt heel goed. Mooi groot mengkom. Makkelijk te gebruiken. Ik gebruik de keukenmachine vooral om brood te maken maar werkt ook heel goed voor taarten.
Het design is prachtig, eenvoudig in gebruik en fantastische resultaten, boven verwachting ! Het tijdperk van met de hand mijn brooddeeg kneden is voorbij. Broden worden prachtig, zo hou ik energie over voor andere zaken.
Krachtige motor, grote mengkom. Ideaal voor gezin.
De grote mengkom is ideaal voor gezin. Krachtige motor maakt dat je snel klaar bent. RVS kom en haken zijn super eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Mijn zoons van 9 en 11 vinden bakken meteen stoer en leuk.
Sterke en grote kom wat voor mij heel erg belangrijk is. ik ben al heel lang op zoek naar zoiets eindelijk gevonden groot en sterk ben er superblij mee.
Een grotere alleskunner. Waar de meeste keukenmachines steunen en puffen gaat deze onverhinderd door. Ook het grotere volume wat hij aan kan is voor ons de doorslag geweest.
Ik heb zeker 20 jaar geleden ook een kenwood keukenmachine gekocht incl. alle toebehoren en de machine heeft het nu begeven.
Nu deze gekocht waarbij ik de accessoires hierbij opnieuw kan gebruiken!
Had eerst een ander merk keukenmachine op het oog maar die viel 'in het echt' een beetje tegen (teveel plastic). Ondanks de wat hogere prijs toch voor de Kenwood Chef XL gevallen. De machine straalt een stoere degelijkheid uit door de metalen buitenkant en is gewoon mooi om te zien, een voordeel als de machine in het zicht staat, zoals bij mij. Natuurlijk is het uiterlijk een kwestie van smaak en geen garantie voor een goede functionaliteit van de machine, dus dezelfde dag nog twee broden en een cake gemaakt. Wat een verbetering en tijdbesparing vergeleken bij de handmixer en het met de hand kneden! De Kenwood Chef XL kneedt het brooddeeg moeiteloos en blijft ook stevig op zijn plek staan. De cake was luchtiger en prachtig gelukt en het brood ook. Noten malen in de blender ging ook super makkelijk en snel. Goed te bedienen en zonder poespas van allerlei knoppen en schakelaars. Wel nog even sparen voor de accessoires die ik op het oog heb. Heel tevreden en gelukkig met deze aankoop!
Product voldoet volledig aan de verwachting, het hele gezin kan er mee vooruit. Zeer handig in gebruik, makkelijk schoon te maken en een aanwinst voor in de keuken.