De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 290 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750BK Keukenmachine - Zwart - 1000W - 5L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is een machine die gebruiksvriendelijk is en van zeer goede kwaliteit. Makkelijk schoon te maken en deze machine staat prachtig in je keuken. Echt een aanrader!
Deze machine heb ik aangeschaft zodat ik makkelijker taarten kan bakken. Tevens heb ik de lasagneroller erbij gekocht zodat ik zelf mijn verse pasta kan gaan maken!
mooi en stevig apparaat. Nog te kort in gebruik voor een degelijke review maar de eerste indruk is meer dan goed. Pizzadeeg maken is een verademing tov een handmixer gebruiken
Degelijk apparaat met erg veel mogelijkheden.
Ook het uitbreiden er van met meer accessoires is een plus punt geweest voor de aanschaf. Kortom een must to have.
Heel degelijk apparaat. Hele zware motor. Super.Het is uitstekend geschikt voor broodbeleg. De bediening is erg simpel. Ik heb er lang over nagedacht, maar ik heb het nu gekocht.mik heb er geen moment spijt van.
Mooie degelijke mixer voor de hobby bakker. Stevige mixer met goede accessoires.
Nog twee maal gebruikt voor brood en koekjes en het kneden van het deeg gaat uitstekend
De Kmix bevalt mij erg goed, het design is mooi en het is een stevig apparaat.
De verschillende snelheden en het feit dat alle meegeleverde stukken in de vaatwasser kunnen is super.
Deze keukenmachine maakt een hoogwaardige indruk en kan ook het zwaardere werk goed aan.
De afwerking is netjes.
Het is een goede opvolger van mijn (na vele jaren zwaar gebruik) versleten Kenwood Patissier.
Ik koos voor dit product omdat hij goed uit de recensies kwam. Dit bleek ook zeker terecht te zijn! Goede kwaliteit, kan in de vaatwasser (de accessoires), maakt niet al te veel herrie, bouwt langzaam snelheid op. Al met al een goede aankoop en mijn ouders zijn er zeer tevreden mee.
Ten eerste ziet het product er mooi uit. Het is gemaakt van goede en stevige materialen. Met 1000 W vermogen, een 5 liter roestvrijstalen mengkom, en nog een aantal accessoires zoals een deeghaak kan je helemaal je gang gaan in de keuken. Superblij met deze aankoop.
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik hem voor een goede prijs kon krijgen en ik zocht naar een goede keukenmachine. Hij is makkelijk in gebruik en ziet er prachtig uit!
Vergelijkbaar aan dure merken en werkt perfect en niet zo lawaaierig. Voor het maken van meer dan 1 kilo beslag ideaal. Staat mooi in de keuken.
Niet al te duur.
Het is een kerstkado. Heb hem dus nog niet gebruikt. We hebben hem alvast gekocht zodat hij ook nog voorradig was en we zeker wisten dat we hem op tijd voor de kerst binnen zouden hebben. We hebben hem dan ook nog niet getest. Ik ga ervan uit dat hij aan alle verwachtingen zal voldoen. De recenties zijn nl zeer positief.
Ik heb lang gezocht naar ee nieuwe keukenmixer, zoveel keuze op de markt. Uiteindelijk gekozen voor de KMX750KB, een Solide product met een goede vormgeving. Kan niet wachten om voor de feestdagen te gaan bakken