De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 242 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM450RVS - Inbouw Combi-Oven - 50L - RVS - Turbo Hetelucht - 13 Programma's - LED Display - Kinderslot op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Overgestapt van een Siemens naar deze Etna oven. Mooie oven, goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Groot pluspunt is de ruimte. Glazen plaat voor de magnetronfunctie is ook handig. Verder is de bediening heel even wennen, maar eenvoudig en heeft genoeg opties.
Ik heb dit product gekozen a: omdat ik goede ervaringen heb met Etna producten, maar b: vooral om de gebruiksvriendelijkheid in de bediening van de oven( vooral gezien mijn leeftijd, (83) en natuurlijk ook voor de resultaten die mijn bakproducten moeten geven. Ook al bak ik niet meer dagelijks, iedere keer als ik de oven gebruik hoef ik niet eerst over instellingen en ingewikkelde handelingen na te denken en dat maakt het nog leuker bij het bereiden van allerlei lekkere gerechten.
Ik heb lang gezocht,… en gevonden! Precies wat ik wilde: mooi design, lekkere grote draaiknoppen, simpel menu, genoeg ruimte voor de bakplaten, werkt 100 procent, zeeer blij mee!
Mooie compacte combi oven met een grote inhoud. Goede prijs-kwaliteits verhouding.
Er zit - naast een gewone bakplaat - een glazen bakplaat bij waarmee je meteen kan serveren. Simpel te bedienen, de display wijst de weg vanzelf.
Bevalt goed, zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding
Echt een veelzijdige combimagnetron, vakkundig geinstalleerd door Expert
zomaar een paar pluspunten
warmt super snel je maaltijd op., 900 W magnetron
ruime inhoud van 50 liter,
warmt ovengerechten extra snel op door boven en onder warmte met max 250 graden
opwarmen, koken en bakken, veel combinatie mogelijkheden
de grillfunctie: geeft een krokant laagje aan het vlees
eenvoudige bediening
prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig, voor € 699,- (was in de aanbieding bij Expert Dinxperlo )
Prima combi-oven, de eerste keer appeltaart bakken was meteen een succes. Enig nadeeltje in een wat onderbelichte keuken is dat de icoontjes in het bedieningspaneel niet verlicht zijn wat ze wat moeilijk te vinden maakt.
Heb dit apparaat op aanraden van mijn vaste contact ¨Reparatiedeal¨ te Bathmen, die bij ons een inductieplaat van Etna heeft gemonteerd.
Had een combi magnetron maar de oven voldeed niet aan mijn eisen. Nu dus een oven met een magnetron functie. Moet zeggen dat de oven zeer goed werkt en dat de keuze voor warmte zeer uitgebreid is. Allen onder, of boven maar ook beide en een soort van boost functie. De programma´s heb ik nog niet geprobeerd maar weet zeker dat deze ook voldoen. Kortom een prima apparaat. Kan het aan iedereen aanbevelen.
The ETNA CM450RVS is a fantastic all-in-one solution for our compact kitchen. We're amazed at how this sleek, built-in unit delivers full microwave, grill, and convection oven functions without the bulk. It heats quickly, bakes evenly, and its intuitive controls make daily use a breeze.
For its unbeatable price, the quality and versatility are exceptional. It has completely transformed how we cook, saving both time and counter space. An absolute gem from ETNA and a 100% recommended buy.
Pluspunten
Effortless Daily Use: It perfectly handles our family's busy schedule
switching from quick reheats to baking and grilling without hassle.
Instant Reliability: From the first use
it delivered consistent
excellent results with intuitive controls that anyone can master immediately.
Minpunten
The microwave works well for basic tasks
but it lacks advanced features like inverter technology
which can sometimes lead to slightly uneven heating in thicker foods.
It has the essential functions
but don't expect a wide range of sophisticated automatic cooking programs. You'll mostly be setting the time and power manually.
Zeer tevreden over de aankoop van de combi oven/magnetron.
Gekocht vanwege de uitstraling met RVS accenten. Prijs, kwaliteit verhouding is prima.
Apparaat voldoet aan onze verwachtingen.
Helaas ging onze oude fijne oven kapot, en deze bleek te oud om opnieuw te bestellen. Na grondig onderzoek bleek dit de combimagnatron die het beste bij onze wensen paste en een oven van Etna besteld. En vanaf het aller eerste moment heel blij mee. Hij is ruimer, stiller en sneller dan onze oude cambimagnetron. 10 minuten na instaleren zaten er de eerste afbakbroodjes er al in, en waren heerlijk! Ondanks we genoodzaakt waren een nieuwe te kopen, heel blij met deze aankoop!
Mooi strak uiterlijk, welke mooi in mijn keuken naar voren komt. De tiptoetsen zijn makkelijk te gebruiken en heel overzichtelijk. Geluids niveau is zeer acceptabel.
Er komen natuurlijk heerlijke gerechten uit.
Nog lang niet alle mogelijkheden geprobeerd, maar tot nu toe zeer tevreden. De oven is heel ruim, makkelijk te bedienen en de kook/bakresultaten zijn prima.
Prima product in gebruik maar helaas laat bij ons de emaille laag aan de binnenkant van de deur los. Oven is nog geen twee jaar oud. Klacht wordt overigens goed opgepakt via klantenservice
Grotere inhoud, nis hoogte is 45cm maar het is wel 50 liter inhoud, ongeveer 20 liter minder dan 60 cm nis hoogte ovens. Bediening is makkelijk en snel te begrijpen. Goede koop
Deze combimagnetron is een zeer luxe magnetron en qua design erg mooi. De Magnetron is erg ruim en heeft in plaats van een draaiplateau een rooster, een glazen plaat en een bakplaat. Deze schuif je in de magnetron en dit is erg handig en zeer stabiel. Het gebruikersgemak door het digitale display is erg groot en het is eenvoudig te bedienen. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed je krijgt heel veel voor een mooie prijs. Ik kan iedereen deze magnetron van harte aanbevelen.
Erg blij met deze oven van Etna. De verschillende ovenstanden (hetelucht, boven- onderwarmte, gril, magnetron) doen wat we ervan verwachten. Erg intuïtief om de oven in te stellen op de gewenste stand en de binnenruimte van de oven is een stuk groter dan de vorige oven, dus plaats voor grotere en meer ovenschalen in 1 keer!