Inventum Stofzuiger met stofzak / ST307ZZA - Kruimeldief

Inventum Stofzuiger met stofzak / ST307ZZA
Inventum Stofzuiger met stofzak / ST307ZZA
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 77,99 Bekijk alle aanbieders
9.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum Stofzuiger met stofzak / ST307ZZA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l*********@g********03-10-2025

Deze Inventum doet wat hij moet doen, en dat doet ie goed!

Jemig, heb ik net een heel verhaal geschreven. Ik zocht een nieuwe stofzuiger en keek op de site. Dacht 700 watt? Kan nooit, maar echt deze stofzuiger is hartstikke goed. Doet wat ie moet doen. Even goed kijken onder het klepje, daar zitten 2 hulpstukken. Regelbare sterkte, 9 meter snoer. Rolt zich zelf ook weer op.
Pluspunten
  • 700 watt
  • stil
  • hulpstukken
  • anti allergie
Minpunten
  • de kleur
H.S. te Kerkrade10-06-2025
Een dijk van een stofzuiger. Stevig van uitvoering en toch licht van gewicht, stil qua geluid, goed gefilterd, prima geschikt voor o.a. parket en heeft een grote actieradius. Een goede aankoop. Al met al in één woord TOP !! En dat voor die prijs :-)
Pluspunten
  • grote actieradius
  • goede zuigkracht
Minpunten
  • --
  • --
m*******@g********27-02-2025

Zeker een aanrader

Het product is in kwaliteit en prijs voor mij gewoon geweldig
Pluspunten
  • Gewicht
  • Geluid
Bianca Verbarendse30-11-2024

Topper

Ik vind het een hele goede stofzuiger. Hij is goed wendbaar en heeft een groot bereik. Het handige is dat er meerdere zuigmonden bij zitten die in het apparaat kunnen worden geplaatst. De zuigmonden zijn eenvoudig te wisselen. Goede grote stofzak zodat je niet zo vaak hoeft te wisselen. Huisdierenborstel is ook erg handig.
Pluspunten
  • Lange snoer
  • Weinig lawaai
  • Makkelijk wendbaar
  • Veel zuigkracht
  • Meerdere zuigmonden
Minpunten
  • Vrij zwaar
t***********@h**********12-08-2024

Stille multifunctionele stofzuiger

Fijne stille stofzuiger met verschillende accessoires. Hierdoor overal inzetbaar.
  • Veel accesoires
  • Lang snoer
Roland30-07-2024

Veel waarde voor zijn geld

Heel veel waarde voor zijn geld. Fantastische zuigkracht, erg lang snoer en erg stil. Verder 5 jaar garantie en veel accessoires. Erg blij met deze aankoop!
Pluspunten
  • zuigkracht
  • lengte netsnoer
d***********@g********03-07-2024

Wat een beest!

Fijne stofzuiger, goede kwaliteit. Daarnaast een lang snoer en verschillende stofzuigermondstukken, die ervoor zorgen dat elke klus geklaard kan worden. De prijs is prijs/kwaliteit gezien perfect.
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Verschillende stofzuigermondstukken
Minpunten
  • Gewicht
r**********@c********05-04-2024
Geweldige stofzuiger!!!! 12 meter snoer. Dus je kan overal komen zonder elke keer een ander stopcontact te gebruiken. Inventum rulezzzzz!!!! Veel waar voor je geld. En dat voor een oer nederlands produkt. Ik kan het iedereen aanbevelen. Chapeau!!!!!
h*********@u*********24-11-2023
Enthousiast over de aankoop. mooie uitstraling, goede zuigkracht en veel hulpstukken. het lange snoer is heel handig.
Frank10-08-2023

top apparaat

Top apparaat voor weinig! Zuigkacht prima en snoer ook heerlijk lang. Veel hulpstukken voor allerlei doeleinden. Hij ziet er netjes uit en is ook niet heel groot waardoor hij makkelijk mee te nemen of op te bergen is. Opbergvak voor 2 hulpstukken is ook erg handig. Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen op dit moment. Zeker geen spijt van.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • lang snoer
  • veel hulpstukken
  • mooi design
  • incl 2 stofzakken
Minpunten
  • slang zou ietsje langer mogen zijn
t*@h**********************06-05-2022

Absolute aanrader.

Deze stofzuiger ziet er niet alleen prachtig futuristisch uit maar heeft ook de beste zuigkracht die ik tot op heden bij een stofzuiger heb meegemaakt, zelfs op de laagste stand. Bijregelen met luchtsleufje in slang voorkomt vastzuigen als nodig. Zelfs op de hoogste stand zuigkracht is er een aangenaam laag geluidsniveu (je kunt gemakkelijk met elkaar in gesprek blijven). Het gewicht is verrassend laag en de trap ermee oplopen is geen probleem. De hulpstukken zitten in een eenvoudig te openen compartiment, daaronder zit gemakkelijk bereikbaar de stofzuigerzak. De stroomdraad is zeker zo'n 10 tot 12 meter. De apart meegeleverde parketborstel is luxueus uigevoerd. Daarbij opgeteld komen nog de allergievriendelijkheid en milieuvriendelijkheid (de verpakking bestond voor 99,5% uit karton, nauwelijks plastic). Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Aanrader.
Pluspunten
  • Zachtjes
  • Licht
  • Mooi
  • Luxueuze parketborstel gratis erbij
EC Franken14-10-2021

Super stofzuiger!

Super stofzuiger met enorme zuigkracht, fijne accessoires, mooi design, maakt minder herrie als mijn voorgaande stofzuiger en het heeft een HEPA filter. Echt waar voor je geld èn mijn man vindt het ook weer leuk om te stofzuigen.
Pluspunten
  • HEPA filter
  • Maakt weinig herrie
  • Lange snoer
  • Fijne accessoires
Minpunten
  • Nog geen ontdekt