Liebherr Rdgd 1400

Liebherr Rdgd 1400 - Koelkasten

Energieklasse D

Liebherr Rdgd 1400 - Koelkasten

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 474,00Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Rdgd 1400 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Z***********@g********27-11-2025

Koelkast

Kleur past goed bij de keuken .is stil En heb meerdere apparaten van liebher wat zeer goed bevalt
GsBeauty17-11-2025

Fantastische koelkasten – elke euro dubbel en dwars waard!

Fantastische koelkasten – elke euro dubbel en dwars waard! Ik heb onlangs twee Liebherr koelkasten gekocht: een tafelmodel in antraciet én een volledige inbouwkoelkast. In het begin vond ik de prijs wat aan de hoge kant, maar nu ik ze gebruik, kan ik eerlijk zeggen dat elke euro het meer dan waard is. De kwaliteit, afwerking en functionaliteit zijn op een compleet ander niveau dan wat ik gewend was. De 0-graden zone is voor mij echt het hoogtepunt. Groente, fruit en verse producten blijven weken lang vers. Waar ik voorheen wekelijks boodschappen moest doen, kan ik nu met gemak om de twee weken alles inslaan zonder dat er iets slap, nat of oud wordt. Dat geeft zoveel rust en gemak in huis. Zelfs als ik een paar dagen weg ben of op vakantie ga, blijft alles perfect vers. Het voelt gewoon betrouwbaar – ik laat met een gerust hart mijn hele koelkast vol achter, en bij thuiskomst ziet alles er nog net zo goed uit. Daarnaast zijn de koelkasten prachtig om te zien. Het antraciet tafelmodel is een echte blikvanger, en de inbouwkoelkast past perfect in mijn keuken. Beide werken fluisterstil en voelen ontzettend degelijk aan. Kortom: ja, het is een investering, maar wat je ervoor terugkrijgt is topkwaliteit, luxe en vooral gemak. Liebherr heeft mij echt positief verrast – ik zou het zo weer doen.