De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICNd 5123 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
waren helaas genoodzaakt een zelfde type te kiezen als 8 jaar geleden, omdat de tochtstrip van de vriezer van de combinatie kapot was en niet was te herstellen !
(Een ander model was niet mogelijk omdat het een inbouw was).
Bovendien was de garantie-periode net voorbij !
Hopelijk gaat deze langer mee.....
Energiezuinige inbouw koel/vrieskast van één van de beste merken tegen een aantrekkelijk prijs. Snel op temperatuur, werkt geruisloos, grote groentelade, handig bedieningspaneel. Deur sluit uitstekend, degelijke materialen gebruikt.
Wij hebben vorig jaar een zeer zuinige vrijstaande vries-koelcombinatie CNd 5203-20A van Leibherr gekocht en wij zijn daar zeer tevreden over. Wij hebben nu besloten om de oude inbouw vries-koelcombinatie te vervangen door de zeer zuinige Liebherr vries-koel combinatie ICNd 5123-20. Bijkomend voordeel is dat de beiden vries-koelcombinaties NoFrost zijn.
Heb deze bij onze plaatselijk leverancier gekocht en bevalt prima.
Wat mijn ervaring is dat mijn producten en dan zeker met name de groente en fruit veel langer vers blijven scheelt echt gigantisch. Ook de soft close sluiting en de diepvries en indeling koelkast wat je zelf kunt aanpassen is heel fijn.
Wij hebben gekozen voor dit model omdat het apparaat zeer stil is (nagenoeg geruisloos), energiezuinig is en een handige indeling heeft. Tot nu erg tevreden!
Ziet er prachtig uit mooie indeling fijn helder licht binnen en zeer fijne ruime groetenlade en de diepvries is ook fijn ruim. Ben er heel blij mee. En zeker niet onbelangrijk ook nog zuinig in energie..
Ter vervanging van oude Liebherr koel-vries combinatie die 15 jaar meegegaan is.
Vertouwen in het merk en kwaliteit van Liebherr, dat ook deze nieuwe koelkast, een lange levensduur heeft bij lage verbruikskosten.
Tevreden met de degelijke kwaliteit van Liebherr. Dit op basis van eerder gekochte Liebherr producten.
Het is en blijft een aanwinst voor de keuken Chef onder ons.
Voor de aankoop van de Liebherr koel vries combinatie daarvoor eerst het internet afgestruind. Mede door de goede ervaringen daar en van familie tot aankoop over gegaan.
Bij het uitpakken zie je goed dat je niet voor niets een hogere prijs betaald voor deze koel vries combinatie. De gasveren die de deur net dat laatste zetje geeft om de deur te sluiten evenals de mooie afwerking.
Deze koelkast zelf in de keuken ingebouwd. Mede door de goed uitgelegde video op YouTube (als aanvulling op de papieren handleiding) is dit voor een handig iemand goed te doen.
Slechts kort in gebruik maar ben er van overtuigd dat dat wel goed zit.