De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 124 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De ETNA KCV 143 Zwart is een Ideale koelkast voor (ruim) 2 personen.
Klein maar fijn.
Een blikvanger die prima past in de omgeving. Wie hem ziet roept: wat mooi!
Opvallend stille motor. Staat in open keuken maar stoort nooit.
Ondanks bescheiden buitenmaten lekker ruim. Alles past er in.
Geeft gevoel van kwaliteit.
Koelkast is in de basis ok. Van tevoren contact gelegd met de vraag: hoeveel ruimte heeft hij nodig aan de rechter en linker kant? Hij moest namelijk op een behoorlijk smalle plek geplaatst worden. Er werd aangegeven dat het geen probleem is dat er maar een paar centimeter ruimte links en rechts is. Bij in gebruikstelling bleek dat het apparaat zijn warmte niet goed kwijtraakt en te snel ijs vormt.
Het is een zwarte koelkast, het levering was snel en de bezorgers waren professioneel en behulpzaam. Product zelf werkt zo goed. Koelt perfect en bevriest prima
Om te beginnen is het ontwerp aantrekkelijk, het is een plaatje in je keuken, zelf heb ik de zwarte!
Prettige indeling, goed voor een klein gezin, zo stil, dat is echt een verademing!
Hoop er nog heel lang plezier van te hebben!
Ben super tevreden over deze aankoop en dat voor die prijs!
Een koelkast met een vriesvak, super blij zijn wij ermee. We hebben een winkel in het centrum van Dordrecht en werken met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. De zorg dus!! We hebben al jaren een goedlopende winkel maar het ontbreekt ons regelmatig aan enige luxe. Een koelkast met vriesvak was onze wens. En uiteindelijk is die er gekomen door de goede service van Cool blue.
Het is weliswaar niet de duurste maar de service was top zoals men ook belooft via de reclames!!
Donderdag besteld en vrijdag met een glimlach in de winkel.
Wijze van inrichting is heel fijn, namelijk de vriezer onderin. Daardoor hoef ik minder te bukken om iets uit het koelgedeelte te halen. Dat is ergonomisch heel fijn. Zeker wanneer je op leeftijd bent. Verder past de maat bijzonder goed in mijn keuken en heb ik deze speciaal daarvoor uitgekozen. Hij is namelijk iets smaller dan gebruikelijk.
De deur moest echter wel omgezet worden en daarvoor moest ik wel betalen, maar prettig dat ook dat is gelukt. Kortom, prima product en werkt naar behoren.
Werkt zoals verwacht, niet te groot maar wel genoeg ruimte.
Je merkt wel duidelijk wannneer hij aanslaat qua geluid.
Uitstraling is basis maar netjes.
Al met al een degelijke koelkast, zeker voor de prijs.
Mooi formaat voor als je geen kids hebt , voldoende ruimte voor frisdranken en etenswaren,genoeg vries ruimte en waar ik zo blij om ben hij maakt weinig geluid ,)
En voor de prijs is hij zeker haalbaar voor iedereen , en in totaal 5 jaar garantie wanneer je je koelkast aanmeld op de site van etna ,ben er superblij mee!!
Kinderen de deur uit, tijd voor een wat kleinere koelkast. Oudste zoon heeft deze ook. Mooi formaat, vindt zwart helemaal geweldig. Ben er heel gelukkig mee!
Het is een hele compacte koel-/ vriescombinatie, maar er kan verrassend veel in. Ik gebruik hem in mijn eentje en alles past er in voor de hele week. Fijn dat er in het vriesgedeelte lades zitten, hierdoor kun je alles makkelijk vinden. De achterkant van de koelkast is dicht, dus het wordt niet zo'n stoffige bedoening bij het koelsysteem. Ik ben er heel blij mee!
Een kleine koel/vries combinatie geschikt in een één persoons huishouden. Door het formaat ook alleen hanteerbaar, bv bij verplaatsen en reinigen aan achterzijde. Opvallend hoe stil deze is. Het koelen is goed verdeeld door de hele kast en het (in) vriezen snel en goed. Uiterlijk glad en diepe zwarte kleur. Bovenste lade van de vriezer niet hoog, de andere lades wel hoog. Ook de groentelade is niet erg hoog. Nu 2 weken in huis over het reinigen kan ik nog niets zeggen. De gebruiksaanwijzing is wel duidelijk met genoeg informatie over gebruik, bedienen en reiningen. En ook bij ETNA voldoene info te vinden en bij registratie van je apparaat extra garantie.
Het is een fijne koelkast en past in ons tuinhuis die niet te groot is maar er past wel genoeg in, ook al is het buiten warm ,.... dan blijft de koelkast gelukkig nog heel stil, het is een leuk model en wij hebben de zwarte kleur en het lijkt wel een beetje een retromodel en ook de zijkant is mooi