De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver

De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver - Espressomachines

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 169 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g*********@h**********26-11-2021
Prachtig koffiezetapparaat met vele instelmogelijkheden. Biedt daarnaast ook ruime keuze in (koffie)specialiteiten/recepten. Schoonmaken en onderhouden is erg eenvoudig. Erg handig is de functie van My koffie, waarmee je je koffie espresso etc. geheel naar eigen keuze kunt vastleggen.
Pluspunten
  • vele mogelijkheden
  • Makkelijk onderhoud
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
w*********@h**********26-11-2021

duidelijk, makkelijk en stevig

Melkbakje voorop. en bovenop duidelijke omschrijving welke soorten koffie je kunt kiezen zonder allerlei moeilijke school systemen om bij de juiste koffie te komen. Nu een week in gebruik en we zijn er zeer tevreden mee
Pluspunten
  • stevig
  • overzichtelijk
  • makkelijk
Vanest25-11-2021

koffieluut

Goed product zet lekkere koffie en is simpel in gebruik ook de app is mooi meegenomen de koffie staat klaar precies met de sterkte die je zelf heb ingesteld
John24-11-2021

Koffie koffie, lekker bakje De longhi

Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk. De mogelijkheden die het toestel bied,alleen nog uitproberen. Maar lekkere koffie nog belangrijker. Hoe het toestel zich vehoud zal nog moeten uitwijzen gezien we dit pas een paar dagen in bezit hebben. Ook aangeschaft mede de 3 jaar garantie en service.
Pluspunten
  • Mogelijkheden
  • Mooi toestel
Minpunten
  • Langzaam warm water
Hedgehog24-11-2021

Zeker een aanrader

Het apparaat kan alles wat we zouden willen, koffiebonen, filterkoffie (handig voor Décafe). En uiteraard kun je alle soorten koffie (met of zonder melk) maken. Handig is ook het warmhoudplaatje om je koffiekopjes warm te maken voor het vullen. En het apparaat ziet er ook nog eens perfect uit qua vormgeving en gebruikte materialen. Een echte aanrader! Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
  • warmhoudplaatje
  • mooie vormgeving
  • Alle koffiesoorten mogelijk
Minpunten
  • schoonmaken
PIETER22-11-2021

PRIMA MACHINE

HET IS EEN MOOI PRODUCKT ,WERKT GOED VEEL KEUZE MOGELIJKHEDEN.PRIMA MACHINE BEN ER BLIJ MEE. PIETER
Cor17-11-2021

Mooie, degelijke machine en eenvoudig schoon te houden

Heel wat zoekwerk verricht op het internet voor de juiste koffiemachine. Uiteindelijk uitgekomen bij de D'Longhi Prima Donna S Ecam 510.55.m. Heel veel reviews gelezen en gegaan voor de goede uitkomsten. En nu heb ik hem zelf! Het was zeker niet de goedkoopste die ik gezien en getest heb, maar wel de betere! Een zeer degelijk apparaat, goede uitstraling en, het belangrijkste, heel fijne koffie. De Longhi was zeer degelijk verpakt, er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en binnen een kwartiertje dronk ik mijn eerste cappuccino. Moest er eerst nog 4 zetten, de bonenmaalknop iets meer richting de 1, maar toen was de cappuccino ook heerlijk. Ook de koffie werd lekker gevonden door mijn partner. Ook het instaleren van de app en de Bluetooth verbinding met het apparaat ging moeiteloos. Kortom, blij met mijn aankoop. Wij drinken weer met plezier onze expresso, cappuccino en koffie, een echte aanrader! Om de fijne kneepjes te leren gegaan voor het zgn Luxe pakket, een Barristo komt aan huis, en 3 jaar garantie aan huis!
Pluspunten
  • kwaliteit
  • eenvoudig te installeren
  • goede app
  • is inderdaad erg stil
  • heerlijk hete koffie/expresso/cappuccino
Minpunten
  • niet gevonden
2*********@l******15-11-2021

Prima koffiemachine

Fijne koffiemachine, je kunt ook verschillende functies via je telefoon instellen, maar dat is niet mijn ding. Het is nog wel even puzzelen voordat je alles wat erop zit kunt gebruiken omdat hij zo uitgebreid is. Maar uiteindelijk heb je heerlijke koffie die echt bij je past.
Pluspunten
  • Heel uitgebreide machine
  • Watertank aan de voorkant
Minpunten
  • Klein bonen reservoir
s*************@m******11-11-2021

Aanrader!

Fantastisch apparaat met een ruime keuze uit verschillende koffie cappuccino en noem maar op. Dit apparaat is vanaf je mobiel te bedienen
s*********@h**********04-11-2021

Genieten van heerlijke koffie producten

Perfect apparaat, mooie uitstraling, heel makkelijk in gebruik en zet geweldige koffie producten. Indien je een volautomatische koffie automaat wilt aanschaffen dan is de Prima Donna een aanrader. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.
Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Mooie uitstraling
  • Zet meerdere koffie producten
  • Ruime instellingsmogelijkheden
  • Smaakvolle en warme koffie producten
d********@h**********23-10-2021

De machinen voor de koffie liefhebber

Mooie en fijne koffiemachine, makkelijk in gebruik en schoonmaak. Geen losse slangetjes maar een nette afneembare melkschuimer die zelf reinigt.
Pluspunten
  • Makkelijk te onderhouden
  • Mooie vormgeving
  • Lekkere hete koffie
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Losse waterfilter om de 2 mnd vervangen
Comace21-10-2021

Bevalt erg goed

Net een avond in bedrijf. Bevalt zover heel goed voldoet aan de verwachtingen. Nu volop uit gaan proberen.
Pluspunten
  • Makkelijk in bedrijf te nemen
  • Goede uitleg
g********************@h**********21-10-2021

zeer tevreden

Geweldig apparaat . Mooi en stil . en goede koffie mogelijkheden. Opnieuw gekozen voor deLonghi ivm goed ervaringen
Pluspunten
  • mooi
  • stil
h**e@g**i*.com15-10-2021

Voldoet volledig aan onze verwachtingen

Voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Koffie is heerlijk en je kunt er ook een kop thee mee zetten. Schoonmaken hoeft niet vaak en is nog makkelijker dan we dachten. Als je het regelmatig bijhoudt dan is het niet veel werk. En hij staat ook nog mooi in onze keuken.
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • eenvoudig schoon te houden
Minpunten
  • nog niet gevonden
d**********@h**********10-10-2021

Blij met Delonghi

Goede prijs-kwaliteit verhouding en mooie uitvoering. Kan zelf het onderhoud grotendeels uitvoeren. Duidelijk display met redelijk duidelijk menu.
JDV62409-10-2021

mooi en goed apparaat als opvolger van onze eerste Prima Donna uit 2014. Nog niet echt in gebruik genomen, maar we gaan er van uit dat hij net zo goed gaat bevallen als de eerste.
Pluspunten
  • heerlijke koffie
  • eenvoudig in gebruik
Minpunten
  • geen gevonden tot nu toe
Koffie Fanaat06-10-2021

Prima Donna!

Mooi design koffiemachine in duurzaam rvs materiaal, compact en toch veel mogelijkheden tegen een schappelijke prijs. De machine heeft een makkelijke, logische bediening. Ook stiller dan mijn vorige machine van De Longhi. Ik heb de machine pas in bezit dus over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen. Maar de vorige machine is nu na bijna 6 jaar intensief gebruik nog steeds goed werkend (wilde gewoon een nieuwe). Dus de verwachting van de duurzaamheid zit wel goed.
a**********@m*******************30-09-2021

Top machine

Perfecte koffie en mooie machine. Hiervoor een Krups gehad met veel problemen en minder lekker koffie. Top aankoop
Adri21-08-2021

Geen capsones maar gewoon een perfect bakkie

Ik had eerst een delonghi die na 10 jaar defect ging , daarna een duurdere jura gekocht vanwege de naam. Deze ging al na een jaar stuk en was onmogelijk om iedere keer te cleanen na een cappuccino. Nu heb ik deze delonghi die perfect is. Snelle cappuccino, snel cleanen, eventueel via een app een specifiek kopje koffie zetten.
Pluspunten
  • Cleanen
  • App
  • Veel keuze
Minpunten
  • Drink nu teveel koffie
Fam.Boreas.19-06-2021

mooi apparaat duidelijke display

dit is mijn 2e De Longhi en hij overtreft al mijn wensen en voldoet aan al mijn eisen o.a. heerlijke warme ( hete ) koffie
Pluspunten
  • hete koffie, lekkere hete cappuccino en latte.
  • schitterend design
  • geluid van het malen van de bonen vrij rustig
Minpunten
  • kan geen vinden
Freerk18-06-2021

Prachtig design.

Prachtig design, eenvoudige bediening en niet onbelangrijk zet een fantastische koffie. Wij zijn er ontzettend blij mee.
De paepe03-06-2021

Mooi apparaat

Mooi rvs afgewerkte machine, cappuccino werkt goed met volle schuim. Service pakket aangevraagd met 3 maar garantie en workshop
Lamers27-05-2021

fijne koffiemachine

koffiemachine werkt zoals verwacht, lekkere koffie, veel mogelijkheden zoals latte macchiato, long koffie, cappuccino. tot nu toe zeer tevreden. hebben machine een paar weken in bezit, eerst een jura gehad maar deze doet zeker niet onder aan de jura.
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • mooi design
koffievariantje27-05-2021

Heerlijke koffie uit een mooi vormgegeven apparaat

goede prijs kwaliteitverhouding duidelijke gebruiksaanwijzing, mooi uitgevoerd apparaat, een eyecatcher in de keuken
Ine24-05-2021

Duidelijke Display menu en prima van smaak ,

Deze machine werkt beter en stiller dan mijn vorige van ander merk. Ziet er heel mooi uit en makkelijk te bedienen
Pluspunten
  • Duidelijke display met menu en instellingen
  • goede smaak o.a. Cappuccino
  • makkelijk reiniging systeem
Minpunten
  • Ned .handleiding in dik boek diverse talen