De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver - Reviews

Best Reviewed 2 keer apr 2020 De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Koffie soort(en)
caffe crema, caffe latte, caffe lungo, cappuccino, chocolademelk, espresso, hete melk, koffie, latte macchiato, lungo
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 82 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie kan hier enorm intens genieten van een heerlijke cappuccino
De koffie is ook lekker goed warm
Ik kan kiezen uit sterker of minder sterke koffie wat voor mij een pluspunt is aangezien de een van sterke koffie houd en de ander van minder sterke
De verschillende soorten koffie die ik kan severen vind ik geweldig

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • De koffie is echt warm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.Hofkamp 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal via Bluetooth te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Ik gebruik een delonghi espresso apparaat al jaren. Dit is mijn nieuwste aanwinst. Ik kan zeggen het ziet er kwalitatief nog beter uit dan mijn vorige. Dagelijks wordt er flink wat koffie meegezet. Delonghi heeft ook een zeer goede service wat voor mij extra telt.

Pluspunten

  • Kwaliteit uitvoering.
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Maximaal 2 koppen op de verwarming bovenop

Reageer

gefran 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening en prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
diverse machines vergeleken op internet en op deze uitgekomen vanwege vrijwel allemaal positieve beoordelingen.
mooie machine, stil en vooral veel instellingen en prima koffie

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening via app

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dim Nieuwland 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Ziet er netjes uit en heeft weinig onderhoud nodig.
Fraaie vormgeving en uitstekende instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • weinig onderhoud
  • een knop bediening voor soort koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schitterend 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Heel veel reviews gelezen van diverse merken en ook veel apparaten bekeken, maar deze machine springt er echt boven uit. Kwaliteit en kwantiteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze machine al 3 andere gehad van andere merken, allemaal defect tijdens de garantie periode, ik hoop dat ik met deze meer geluk heb. Heel veel kan ik nog niet over de machine zeggen, omdat ik hem pas 1 dag heb. Maar uiterlijk en van het materiaal valt ze mij 100% mee en veel degelijke verwerkt dan mijn vorige machines, die ook niet goedkoper waren. Ze is overzichtelijk en ook makkelijk in de bediening. Ik was er eerst een beetje bang voor omdat de machine geen knoppen heeft en mijn man helemaal niks heeft met al het digitale maar zelf hij zei dat deze machine veel beter is dan de vorigen, er is beter over nagedacht, zegt hij. De koffie is goed warm en ze maakt ook niet veel lawaai, van de vorigen was ik meer lawaai gewend, mooi stil dus. Ik beveel de machine aan en heb ook absoluut geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • degelijk

Minpunten

  • nog niks ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Desiree 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi prima-donna s evo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
Deze machine vandaag aangeschaft
Goede warme koffie , perfecte cappuccino. Goede schuimlaag. Duidelijke symbolen top machine

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Goede schuimlaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette en Richard 18-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
Het product voldoet aan de verwachting, de koffiemachine is handig in gebruik en het maken van een koffiekeuze is gebruikersvriendelijk door de selectieknoppen. De standaard instelling voor wat betreft de koffie sterkte voldoet aan onze verwachting, meer of minder sterk is eenvoudig in te stellen. De cappuccino heeft een perfecte en stevige cream laag.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid en heeft een korte opwarmtijd
  • De cappuccino heeft een perfecte cream laag

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caroline gesthuisen 14-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hete koffie , maakt geen herrie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
mooi apparaat. lekkere koffie, makkelijk schoonmaken, veel mogelijkheden, maak niet zoveel lawaai en is snel in gebruik. dit is onze tweede de longhi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexis 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
Na de aanschaf van onze nieuwe keuken zei m’n vrouw dat ze een koffie machine wilde. Aangezien zij een koffie liefhebster is gingen we op zoek naar een machine die in onze nieuwe keuken zou passen. Bij de winkel aangekomen liet de verkoper ons de beschikken de modellen zien die zij in het assortiment hadden. Onze oog viel gelijk op dit apparaat. In eerste instantie omdat het kwa uitvoering en grootte precies in onze keuken zou passen. Naarmate de verkoper ons meer informatie gaf over de mogelijkheden van het apparaat nam onze belangstelling ook toe.
Uiteindelijk is onze keuze op deze Prima-donna evo S gevallen.
Nou...geen spijt! Heerlijke koffie en zeer mooi apparaat om te zien!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van Reijn 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stijlvolle machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
Ik raad beslist deze machine aan er zitten veel mogelijkheden op de koffie is echt fantastisch lekker ik zelf had eerst een andere machine maar de koffie ik vond het echt niks mijn zoon en dochter hebben een delonghi en ja ik dronk daar erg graag koffie dus mijn besluit is snel genomen ik kan alle soorten zetten goede cappuccino latte machiato en espresso voor de liefhebbers .hij is makkelijk te bedienen ik ben er echt heel blij mee .

Pluspunten

  • Stijlvolle machine
  • Mooi duidelijk display
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 16-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
De RVS uitvoering ziet er goed uit. De kwaliteit en de afwerking zijn prima.
De instellingen maken het mogelijk de dranken te personaliseren.
De koffie is heerlijk van smaak.

Pluspunten

  • Prima koffie
  • Goed instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LC 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
heb altijd al een delonghi gehad. Na 14 jaar was die op. Daarom een nieuwe gekocht. perfect. Het water van de koffie is heerlijk warm (heet), en de cappuccino heeft goede schuimvorming. Mooi design.

Pluspunten

  • design
  • Warme koffie
  • makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Verschil "koffie" en "mijn koffie" onduidelijk
  • Bluetooth werkte pas na restart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emile 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Erg mooi uitziende volautomaat die heerlijke koffie zet. Heb deze nu 1 week. De enigste 2 minpunten die ik heb zijn dat het koffieplaatje snel beschadigd en dat het water best snel bijgevuld moet worden ondanks de 2 liter watertank

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Heerlijke koffie
  • Melkschuim

Minpunten

  • Water bijvullen
  • Koffieplaatje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

frans 26-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi apperaat eenvoudig te bedienen
na installeren binnen een paar minuten heerlijke koffie
De capecino is heerlijk, goed schuim
het is fijn dat de opwarm tijd kort is

Pluspunten

  • korte opwarmtijd
  • mooi vol schuim
  • goede vormgeving

Minpunten

  • prijs is nogal duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lekker bakkie 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, warme koffie, makkelijk te bedienen doordat je je eigen voorkeur in kan stellen. Eenvoudige reiniging
Prijs/kwaliteit goed!

Pluspunten

  • Eigen instellingen
  • Veel verschillende soorten koffie
  • Goed warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Silvia 12-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
Ik had op Internet en vergelijking opgezocht, prijs - kwaliteit was erg goed, maar ook de schoonmaak van de automaat was voor ons heel belangrijk (wij hadden en Jura en hier was het altijd wegbrengen om de automaat echt weer schoon te krijgen).

Pluspunten

  • prijs - kwaliteit
  • onderhoud
  • melkschuim
  • app bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

albert van den bogaard 04-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
goed en makkelijk apparaat met een geweldige service er bij, makkelijke werkwijze en iemand aan huis die het apparaat nog een keer uit legt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epjan 03-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Onze koffiemachine bevalt goed vanwege het heldere display , de grote reservoirs , veel mogelijkheden. Lekkere koffie

Pluspunten

  • helder display
  • grote reservoirs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janai Bosch 13-01-2021
  • Product gekocht

Slechte machine

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

5,0
Ik heb deze machine nu een jaar..... De eerste periode deed hij het goed, echter na een paar maanden begon het....
De melkopschuimer werkt niet fatsoenlijk, waardoor als je 1x roert de schuimlaag al weg is, ookal zet ik het op de hoogste stand. Zelfs met de Café Latte heb ik hetzelfde probleem. Vaak ben ik op 1 ochtend een halfuur bezig om een goede schuimlaag te krijgen, vervolgens na 30 minuten en 3 kopjes koffie later nog niets gehad... Dit apparaat kost 800 euro, dit zou niet mogen. Het onderhoud houd ik altijd goed bij, dus daar kan het zeker niet aan liggen.
Iemand anders ook dit probleem?

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Duur
  • Slechte melkopschuimer

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Officiële reactie van De'Longhi Group 14-01-2021

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Voor hygiëne en om het beste resultaat uit de melk opschuim functie te halen adviseren wij u om de volgende officiële video van De'Longhi te raadplegen:

https://www.youtube.com/watch?v=9Hh75JZeyU8&list=PLEMc1V_7ahGHvkFsiQMZqH_AYD6v-2dgM&index=12

Hiervoor heeft u het volgende onderhoudsproduct nodig:

https://www.delonghi.com/nl-nl/producten/koffie/koffiemachines/koffie-accessoires/eco-multi-clean

Mocht dit niet de gewenste oplossing bieden adviseren wij u om uw espresso volautomaat te laten beoordelen en indien nodig herstellen door een erkend De'longhi monteur.

https://www.delonghiservice.nl/

Hopelijk helpen deze tips u om nog meer tevreden te zijn met uw apparaat.

Geniet van de koffie.

Met vriendelijke groet,

Team service De'Longhi

Reageer

Toon meer reviews