De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Y.Hofkamp 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal via Bluetooth te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik een delonghi espresso apparaat al jaren. Dit is mijn nieuwste aanwinst. Ik kan zeggen het ziet er kwalitatief nog beter uit dan mijn vorige. Dagelijks wordt er flink wat koffie meegezet. Delonghi heeft ook een zeer goede service wat voor mij extra telt.

Pluspunten

  • Kwaliteit uitvoering.
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Maximaal 2 koppen op de verwarming bovenop
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Reageer

Cees 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Garantie en workshop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze volautomaat gekocht wegens goede beoordelingen , 3 jaar garantie en de goede naam van Delonghi. Pas een paar dagen in huis, maar warmhoudplaat links warmer dan rechts, koffie niet echt heet en machine maakt best nog wel herrie. Misschien nog niet helemaal gewent en leren we van de workshop. Design wel heel mooi.

Pluspunten

  • Design , gebruiksgemak ,
  • duurzaamheid is afwachten , ziet degelijk uit

Minpunten

  • pittige prijs ,
  • koffie niet echt heet
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design en heerlijk warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige automaat was ook een Delonghi en nooit problemen mee gehad en was helaas na precies 8 jaar en 15.383 kopjes koffie kapot. Dus betrouwbaar en weer een nieuwe Delonghi gekocht.

Pluspunten

  • Heel warme koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel soorten koffie makkelijk te maken
  • Strak en mooi design
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Plaatsing en levensduur

Algemene score

7,0
Deze volautomaat heeft een watertank die vanaf de voorkant bereikbaar is. Het opstellen wordt daarmee heel eenvoudig als je weinig ruimte hebt. Ik heb deze gekocht als vervanger voor de (bijna) identieke Prima Donna S de luxe, die het binnen 6 jaar heeft begeven en waarbij in de garantieperiode (3 jaar) drie keer een monteur bij is geweest. De betrouwbaarheid en levensduur valt voor zo'n duur apparaat een beetje tegen.

Pluspunten

  • Vulopeningen goed bereikbaar
  • Strak design
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • betrouwbaarheid
  • prijs
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Corrie 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het product pas maar heb er een goed gevoel bij en de eerste kennismaking valt mij erg mee. De eerste koppen koffie en cappuccino smaken goed.
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan-Willem 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze automaat vandaag pas gekregen en geïnstalleerd.
De eerste indruk is goed, cappuccino met zeer goed geklopte schuim en de koffie is goed heet

Pluspunten

  • hete koffie
  • melk schuimt goed bij de cappuccino
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kinkel 07-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze van dit apparaat heb ik gemaakt aan de hand van de testen die de Consumentenbond heeft uitgevoerd.
Het apparaat heb ik pas enkele dagen in bezit hij heeft een gemakkelijke bediening.
Via bluetooth is het instellen van de machine het gemakkelijkst en heeft mijn voorkeur.
Het is nu nog zoeken naar de bonen die het beste bij mijn smaak passen.
Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen na enkelijke dagen gebruik.
Het waterreservoir is niet te klein maar had van mij ook iets groter gemogen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RobS 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai uiterlijk door RVS

Algemene score

8,0
Te kort in mijn bezit om een zinvolle beoordeling te geven. Het installeren van de koffiemachine verliep soepel, en verbinding maken van het apparaat via bluetooth met mijn iPad ging eenvoudig. Aangenaam verrast dat bij het zetten van een kop koffie het kopje onder de uitloop via een lamp verlicht wordt.

Pluspunten

  • Fraai RVS uiterlijk

Minpunten

  • Bereidingstijd erg lang
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van veen 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mogelijkheden in te kiezen producten, eerdere positieve ervaringen met het merk,
teleurstelling met een ander merk

Pluspunten

  • warmte
  • keuzemenu
  • smaak
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adwng 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb deze gekozen op advies van de verkoper ik had eerst een Siemens maar deze leverde geen hete koffie. Deze was in ieder geval warmer dan de Siemens en qua uiterlijk kwam deze ook een beetje overeen. Ik heb helaas nog steeds geen goede latte machiatto ermee kunnen zetten dus kijk enorm uit naar de workshop in de hoop deze mij kan helpen met de juiste instelling

Pluspunten

  • Mooi
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Instelling niet juist hoopvol naar de workshop
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralph 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie met 1 druk op de knop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net de eerste kopjes koffie met dit apparaat gemaakt. Lekkere koffie. Apparaat is handig in gebruik. Ziet er mooi en degelijk uit. Eerste indruk is prima. Koffie ook goed heet. Net in gebruik dus over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • hete koffie
  • alles in te stellen
  • cappuccino met 1 druk op de knop
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening met heerlijk resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De De' Longhi Primadonna S EVO is eenvoudig in te stellen, te bedienen en te reinigen. De koffie (espresso, cappuccino of latte macchiato) zijn allemaal heel erg lekker! De opschuimfunctie werkt boven verwachting goed en de koffie is goed heet. Ook prettig dat de verschillende soorten koffie precies op de gewenste sterkte en hoeveelheid koffie en melk zijn in te stellen. We zijn meer dan tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • goede koffie
  • melkopschuimer werkt prima
  • temperatuur koffieproducten
  • eenvoudige bediening
  • instelmogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lennard 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een klasse apart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een half jaar bezitter van de Evo S, een heerlijk apparaat! Begonnen met Senseo, daarna een Siemens EQ-serie en nu in "the major league" van de consumenten apparaten gekomen. Prettig is dat de zetgroep binnen een handomdraai schoon is en je hier dus nagenoeg geen onderhoud aan hebt. Dit in tegenstelling tot mijn eerdere Siemens. Het prijskaartje is een stuk hoger dan de middenklassers, echter krijg je in mijn optiek echt waar voor je geld. Qua duurzaamheid is het natuurlijk afwachten doordat het apparaat pas een half jaar in bezit is.

Pluspunten

  • Makkelijker schoonmaken dan andere apparaten
  • Goede temperatuur van koffie, warm water en melk
  • Stevig melkschuim in 3 standen te regelen

Minpunten

  • Waterreservoir had iets groter gemogen
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

fran 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb m pas net, maar merk nu al dat alles heel makkelijk werkt en de eerste espresso, cappuccino en latte macchiato zijn al heerlijk!

Pluspunten

  • volautomatisch
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog niet
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Reageer

Y.M. Hofkamp 06-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer geluidsvriendelijk en goede hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat en met voldoende mogelijkheden.
Dit is ons derde apparaat en ons tweede van Delonghi
Delonghi heeft ook geweldige service vandaar weer voor dit merk gekozen!

Pluspunten

  • via bluetooth te gebruiken thuis
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Zou tastbare knoppen willen voor slechtzienden
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

primadonna 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed design, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit produkt omdat het gemakkelijk schoon te houden is en niet luidruchtig is. RVS uitvoering ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • gewbruiksgemak

Minpunten

  • lekbak gaat er lastig uit
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Reageer

Bas hagenaar 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apoaraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig kwalitatief apparaat met tal van functies. Kwaliteit die je als ziet in de uitstraling. De mogelijkheden voor zowel de "gewone" koffie als de varianten met melk zijn eindeloos

Pluspunten

  • Variaties
  • Formaat
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Reageer

RonnyB 04-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Blikvanger Reeds geplaats

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 2e Delonghi koffieautomaat en ben zeer tevreden Deze kan ik nog niet goed beoordelen maar de cappuccino smaakt voortreffelijk
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Reageer

R van Kooten 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Leesbaar scherm, mooi compact koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine, gedraagt zich zoals wordt beloofd. De koffie is super van smaak. Ik zou me geen andere machine willen permitteren.
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Reageer

Buster 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi gelikt uitziend apparaat en handige bediening

Algemene score

9,0
Vandaag in gebruik genomen. Bevalt prima! Bij in gebruiksname verkeerde taal gekozen. Moest importeur bellen om verder te komen. Om juiste taal te kiezen moest ik eerst app ontluchten om in menu te kunne voor het kiezen van een taal die ik wel kon lezen.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Handige bediening

Minpunten

  • geen
  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M

Reageer