De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Y.Hofkamp 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal via Bluetooth te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Ik gebruik een delonghi espresso apparaat al jaren. Dit is mijn nieuwste aanwinst. Ik kan zeggen het ziet er kwalitatief nog beter uit dan mijn vorige. Dagelijks wordt er flink wat koffie meegezet. Delonghi heeft ook een zeer goede service wat voor mij extra telt.

Pluspunten

  • Kwaliteit uitvoering.
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Maximaal 2 koppen op de verwarming bovenop

Reageer

Marius 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
We hebben ons oude apparaat vervangen en genieten nu van goed hete koffie. Dit apparaat voldoet aan al onze risen; mogelijkheid tot het zetten van decade koffie, waterreservoir vullen aan de voorkant. Groot waterreservoir, gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Mogelijkheid voor decade koffie
  • Goed heet water
  • In te stellen naar eigen voorkeuren
  • Warmhoudplaat bovenop

Minpunten

  • Wordt heet aan de zijkant van het apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maja 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Strak en mooi design. Machine is van alle kanten mooi. Compact en heerlijke koffie! Ruim keuze in maken van simpele espresso tot Latte Machiato!
Ik heb lang getwijfeld maar ben ontzettend blij de aankoop!

Pluspunten

  • Design
  • Materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenie Looij 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan al onze wensen

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Voldoet aan al onze wensen, mooie uitvoering, lekkere koffie, veel mogelijkheden en redelijk makkelijke bediening. We moeten even wennen aan de vele mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bert van Eken 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

6,0
Net gekocht, ben nog bezig met het instellen.
Niet moeilijk en duidelijke uitleg.
Koffie is lekker warm

Pluspunten

  • duidelijkheid en lekker warme koffie

Minpunten

  • geen 2 koffie samen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herbert 21-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht als vervanging van onze oude De Longhi machine. We hebben voor dit type gekozen om de vele mogelijkheden, bedieningsgemak in combinatie met de heerlijke koffie

Pluspunten

  • Snel in gebruik
  • Mooi uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Voortreffelijke koffie

Minpunten

  • Mogelijkheid zetten 2 kopjes tegelijk beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NettyAM 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PrimaDonna S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving! Is slechts een paar dagen in mijn bezit maar verbaas mij over het gebruiksgemak. Is nu nog geprogrammeerd op fabrieksinstellingen (de koffie is oké) maar kan niet wachten om dit apparaat beter te leren kennen en zodoende mijn eigen koffietaste te verwezenlijken. Ook de App werkt prima!

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Melkopschuimer
  • Programmeer mogelijkheden
  • Uitgebreide gedrukte gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • Nog niet ontdekt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fdopperen 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Makkelijk in gebruik mooi professioneel apparaat

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Ik mijn keuze laten vallen op het machine door zijn mooie strakke uiterlijk.IK heb hem nu 2 dagen in gebruik en werkt prima hij is makkelijk te bedienen , ik vind het ook makkelijk omdat zijn reservoir aan de zijkant zit van het machine dus is makkelijk handbereik.Ik heb mij keuze mede gemaakt door de goede service die eraan vast zit waneer een machine kapot mocht gaan,een belletje en ze komen hem ophalen en heb je hem snel weer terug.IK ben zeer tevreden de koffie is goed warm naar behoren.Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

20-07-2019 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden. Goede prijs kwaliteitverhouding. Het apparaat heeft een overzichtelijk bedieningspaneel en display.

Pluspunten

  • Mooi apparaat.
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing soms iets onduidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berto 09-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Sinds een week in het bezit van deze koffiemachine en er zeer tevreden over. Natuurlijk hebben we alle mogelijkheden nog niet onderzocht maar dat hopen we met de workshop te ondervinden

Pluspunten

  • Groot bonenreservoir
  • Het personaliseren van de koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB te H 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote keuze koffiesmaken, handige app, goede cappuccino

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
De Primadonna ziet er prachtig uit en zet geweldige koffie. Met de app op de mobiel is mijn persoonlijke voorkeur snel gemaakt. Met de app vind ik het instellen makkelijker dan via het bedieningspaneel op het apparaat. Voor mij is de keuze met name gebaseerd op de wijze waarop je een cappuccino zet met de Primadonna. De opschuimer is makkelijk in gebruik, kan je in de koelkast plaatsen en de reiniging is eenvoudig.

Pluspunten

  • keuze uit veel verschillende koffiebereidingen
  • bediening met de app op mobiel vergroot het gemak
  • ziet er goed uit, staat heel mooi in de keuken
  • goede opschuimer en gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 27-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, duidelijk menu om te selecteren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, makkelijk te bedienen en te onderhouden. Keuze voor allerlei smaken. Niet echt luidruchtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 04-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi uitziende machine die ik bij Media Markt heb gekocht. Capuccino smaakt heerlijk. Enig puntje is hoe ik de koffie nog heter kan maken. Dat is nog even uitvogel werk.

Pluspunten

  • design
  • gebruik van koffiebonen

Minpunten

  • koffie niet te heet genoeg
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mitchel 17-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat met mooie behuizing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Wat de primadonna modellen zoveel mooier maakt dan de normale modellen is de metalen behuizing. Daardoor oogt het apparaat veel degelijker dan zijn kunstoffen broertjes. Verder zet het apparaat gewoon goede koffie. En is de melk bij cappuccino’s lekker warm

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Oogt degelijk

Minpunten

  • Bediening moet je even aan gewend raken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joke van Velzen 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Ik heb het pas vijf dagen in bezit dus nog niet veel ervaring. Gekozen omdat het gemakkelijk is schoon te maken. Het prachtige design van het apparaat.En natuurlijk als eerse voor de heerlijke koffie die verkregen wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henriette 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, hmmmm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Omdat we regelmatige een lekkere koffie willen drinken, en kennissen ons trakteerde op deze, deze Primadonne bij verhuizing aangeschaft nadat we lange tijd een Miele hebben gehad.

Pluspunten

  • Verscheidenheid van verschillende koffies.
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alphons 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Zijn altijd in voor een lekkere bak koffie. Dus kwamen we uit op een prima Donna automaat.
Mooie RVS uitstraling.
Kompact!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden. Goed heet. Lekkere cappucino
  • Eenvouwdig te reinigen

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Claassen 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanbevolen door familie

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

7,0
aanbevolen door familie en geniet altijd van een bakkie bij hem, verder nog geen
beoordeling vanwege kort bezit zelf

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cees 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Garantie en workshop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

7,0
Deze volautomaat gekocht wegens goede beoordelingen , 3 jaar garantie en de goede naam van Delonghi. Pas een paar dagen in huis, maar warmhoudplaat links warmer dan rechts, koffie niet echt heet en machine maakt best nog wel herrie. Misschien nog niet helemaal gewent en leren we van de workshop. Design wel heel mooi.

Pluspunten

  • Design , gebruiksgemak ,
  • duurzaamheid is afwachten , ziet degelijk uit

Minpunten

  • pittige prijs ,
  • koffie niet echt heet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design en heerlijk warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Onze vorige automaat was ook een Delonghi en nooit problemen mee gehad en was helaas na precies 8 jaar en 15.383 kopjes koffie kapot. Dus betrouwbaar en weer een nieuwe Delonghi gekocht.

Pluspunten

  • Heel warme koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel soorten koffie makkelijk te maken
  • Strak en mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews