Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver Best Reviewed apr 2020

Vergelijkbare producten

Gaggia RI9700/60 zilver

Gaggia RI9700/60 zilver

De'Longhi ELETTA CAPPUCCINO TOP ECAM 45.760.W wit, zilver

De'Longhi ELETTA CAPPUCCINO TOP ECAM 45.760.W wit, zilver
8,8 (57)
Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie kan hier enorm intens genieten van een heerlijke cappuccino
De koffie is ook lekker goed warm
Ik kan kiezen uit sterker of minder sterke koffie wat voor mij een pluspunt is aangezien de een van sterke koffie houd en de ander van minder sterke
De verschillende soorten koffie die ik kan severen vind ik geweldig

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • De koffie is echt warm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.Hofkamp 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal via Bluetooth te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Ik gebruik een delonghi espresso apparaat al jaren. Dit is mijn nieuwste aanwinst. Ik kan zeggen het ziet er kwalitatief nog beter uit dan mijn vorige. Dagelijks wordt er flink wat koffie meegezet. Delonghi heeft ook een zeer goede service wat voor mij extra telt.

Pluspunten

  • Kwaliteit uitvoering.
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Maximaal 2 koppen op de verwarming bovenop

Reageer

Suijker 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk volautomaat machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Omdat we niet meer met een piston wilden werken hebben we besloten een volautomaat aan te schaffen. Delonghi heeft een goede naam en dit type kwam ook naar voren uit de reviews. Hij is degelijk gemaakt en is ook mooi om te zien. Niet te groot, dus kan makkelijk in een hoek staan zonder teveel aanrechtruimte in beslag te nemen. Installeren is makkelijk en de display is vrij duidelijk. Er wordt een heerlijke espresso gemaakt. De melkvarianten moeten we nog proberen.

Pluspunten

  • degelijk ontwerp
  • mooie uitstraling
  • heerlijke espresso

Minpunten

  • Deksel van het bonenreservoir voelt stug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

emu 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne automaat, met heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie en ontzettend veel mogelijkheden! Wel een heel uitgebreid menu wat je echt moet leren kennen, maar daarna een geweldig apparaat.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • uitgebreide gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • het duurt even voordat je het allemaal kent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LC 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
heb altijd al een delonghi gehad. Na 14 jaar was die op. Daarom een nieuwe gekocht. perfect. Het water van de koffie is heerlijk warm (heet), en de cappuccino heeft goede schuimvorming. Mooi design.

Pluspunten

  • design
  • Warme koffie
  • makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Verschil "koffie" en "mijn koffie" onduidelijk
  • Bluetooth werkte pas na restart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emile 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Erg mooi uitziende volautomaat die heerlijke koffie zet. Heb deze nu 1 week. De enigste 2 minpunten die ik heb zijn dat het koffieplaatje snel beschadigd en dat het water best snel bijgevuld moet worden ondanks de 2 liter watertank

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Heerlijke koffie
  • Melkschuim

Minpunten

  • Water bijvullen
  • Koffieplaatje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

frans 26-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi apperaat eenvoudig te bedienen
na installeren binnen een paar minuten heerlijke koffie
De capecino is heerlijk, goed schuim
het is fijn dat de opwarm tijd kort is

Pluspunten

  • korte opwarmtijd
  • mooi vol schuim
  • goede vormgeving

Minpunten

  • prijs is nogal duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacger 25-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, prijs/kwaliteit lijkt prima in orde.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat, makkelijk in gebruik, heerlijk schuim!! Vele koffie's al mee gemaakt in 3 maanden, bevalt uitstekend. Duurzaamheid nog moeilijk iets over te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lekker bakkie 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, warme koffie, makkelijk te bedienen doordat je je eigen voorkeur in kan stellen. Eenvoudige reiniging
Prijs/kwaliteit goed!

Pluspunten

  • Eigen instellingen
  • Veel verschillende soorten koffie
  • Goed warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo de Bruin 12-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede schuimige cappuccino, in hoogte verstelbare uitloop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Wij hadden al eerder een prima donna van de longhi. Bevalt prima! Heerlijke cappuccino! Gebruikersgemak, alles gaat automatisch. Deze nieuwe machine heeft nog meer mogelijkheden. Fijn dat we een workshop krijgen!

Pluspunten

  • Volautomatisch
  • Heerlijke cappucino met veel schuim!

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Silvia 12-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
Ik had op Internet en vergelijking opgezocht, prijs - kwaliteit was erg goed, maar ook de schoonmaak van de automaat was voor ons heel belangrijk (wij hadden en Jura en hier was het altijd wegbrengen om de automaat echt weer schoon te krijgen).

Pluspunten

  • prijs - kwaliteit
  • onderhoud
  • melkschuim
  • app bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 06-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine die lekkere koffie eenvoudig zet

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Hiervoor had in al een Delonghi koffiemachine.
Daar was ik heel tevreden over. De keus was dus gemakkelijk.

Pluspunten

  • Redelijke prijs
  • Zet uitstekende koffie
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

albert van den bogaard 04-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
goed en makkelijk apparaat met een geweldige service er bij, makkelijke werkwijze en iemand aan huis die het apparaat nog een keer uit legt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epjan 03-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Onze koffiemachine bevalt goed vanwege het heldere display , de grote reservoirs , veel mogelijkheden. Lekkere koffie

Pluspunten

  • helder display
  • grote reservoirs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marius 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

9,0
Ik heb het product voor zijn uiterlijk gekocht, bobendien de koffie is super lekker, dit is mijn tweede volautomaat en de eerste DeLonghi

Pluspunten

  • rvs body
  • compact
  • coffie temeratuur

Minpunten

  • geen knop voor 2 kopies koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

5,0
Ziet er mooi uit . Makkelijk schoon te maken . Voor de rest nog afwachten . Net in bezit . Afwachten dus

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Eigen koffie smaak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

espresso lover 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke Schoonheid

Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
Deze schoonheid heeft naast design de smaak van degelijkheid, gebruiksgemak en kwaliteit te pakken. Het gemak waarmee ze de verschillende soorten koffie serveert en schakelt tussen de verschillende soorten is subliem. Het is niets voor niets een primadonna

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 02-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat ,lekkere warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

10,0
We wilden een koffiemachine die veelzijdig en goed is.
Deze kwam naar voren bij het kijken in meerdere zaken.
Werd ook aanbevolen als goede kwaliteit koffie en we hebben de eerste bakkies koffie en cappuccino gemaakt en ze smaakten heerlijk. Ook was de koffie goed warm.
Verder kan je ook een eigen keuze menu op aanmaken. Kortom prima apparaat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • melkkan eenvoudig eraf om in koelkast te bewaren
  • Eigen menu aanmaken met voorkeuze van sterkte enzo

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Mooie compacte machine.
Temperatuur prima.
Ruime voorraad water en koffie.
Nog te kort in bezit om verdere beoordeling te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nora 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stoer design, veel keuze, lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi stoer design, mooie afwerking, veel keuze mogelijkheden om in te programmeren, lekkere koffie. Apart vakje voor bijv. cafeine vrije koffie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews