De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver

De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver - Espressomachines

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 169 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

i*********@l******16-06-2022

Happy met mijn Delonghi PrimaDonna

Een perfect apparaat met elke keer een heerlijk vers kopje koffie....het aroma komt u tegemoet welke variatie je ook kiest. Ik zou zeggen , Doen!
f***********@g********09-06-2022

Een aanrader

Makkelijk in gebruik. Warmt snel op. Wel wat herrie bij het malen van de bonen maar de koffie is heerlijk, warm en naar keuze ( met mek) gezet
Pluspunten
  • Snel opgewarmd
  • Bonen en gemalen koffie
  • Naar gebruiker is de sterkte aan te passen
Minpunten
  • Herrie maken bonen
a*************@y********31-05-2022
Een fijne koffiezetapparaat, hete koffie, veel mogelijkheden, vrij stil vergeleken met andere volautomaten
De Longhi27-05-2022

Perfect

Mooie machine makkelijk in gebruik en heerlijke koffie. Deze zou ik bij iedereen aanraden. Wij zijn er mee in ons nopjes
Pluspunten
  • Warme koffie
  • Zelf alles in stelbaar
Minpunten
  • N.V.T
  • N.V.T
GerardB25-05-2022
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van dit product. Ik zocht een eenvoudig te bedienen volautomatische espressomachine. Deze Delonghi is niet alleen mooi om te zien, maar is ook zeer gebruikersvriendelijk. Is uit de doos in een mum van tijd geïnstalleerd en geeft een uitstekende kop koffie. Is een echte aanwinst in onze keuken.
n********@u*********20-05-2022

Mooi

Het is nog wel even wennen, maar de koffie die is al perfect, maar voor de andere instellingen kunnen wij er nog geen oordeel over zeggen, maar hebben daar alle vertrouwen in.
Pluspunten
  • Zet heerlijke koffie
  • Mooi machine
a*********@g********19-05-2022

Top apparaat

Lekkere koffie, veel opties hier nog veel voor leren. Verder prima apparaat
j*******@h*********18-05-2022

Bevalt erg goed

We hebben de machine net in gebruik. Maar hij zet heerlijke koffie en latte macchiato. Smaakt net zo als in koffiezaak. We hebben hem verder nog niet getest, maar dat gaat snel gebeuren! Voor nu super tevreden met de aankoop.
Pluspunten
  • Goede koffie
  • Mooi uiterlijk
e***********@o**********05-05-2022

Zeer eenvoudig

Eenvoudig te bedienen koffie machine met een ruim assortiment aan soorten koffie. Mooie vormgeving en weinig geluid.
Pluspunten
  • Assortiment
  • Eenvoudig
J*******************@g********03-05-2022

Het is een compacte makkelijk te bedienen en te reinigen machine . Ziet er mooi uit , goede koffie . Het is een zeer veelzijdig apparaat. Ik raad hem aan .
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk te reinigen
Seeburg30-04-2022

Bevalt tot nu toe

Net nieuw, gaan nog ervaren hoe we het vinden. Tot nu positief. Makkelijk te installeren en te programmeren.
Pluspunten
  • Ziet er goed uit.
  • Veel instel mogelijkheden
J.H. v. Weert26-04-2022

Bevalt goed

Apparaat meteen kunnen gebruiken, nadat ik de instructies had gevolgd tijdens het installeren. Nog een paar persoonlijke voorkeuren ingesteld, zoals temperatuur, sterkte en hoeveelheid koffie en/of melk. werkt naar ten volle tevredenheid. En ook fijn dat nadat je je hebt geregistreerd er voor kan kiezen dat je een keer een workshop thuis kunt krijgen.(is nu een actie)
Pluspunten
  • bijna meteen klaar voor gebruik
  • je kunt je eigen voorkeuren instellen
Minpunten
  • nog geen ontdekt
Andre23-04-2022

Aan koop van nieuwe bonen koffie machine

Na jaren een Senseo van Philips gehad te hebben en een Dolce Gusto voor een latte te kunnen zetten,zijn we eens rond gaan kijken voor een bonen machine.De geur van vers gemalen bonen is heerlijk en na meerdere revieuws te hebben gelezen zijn we naar de winkel gegaan.Wilden voor een Philips gaan kijken maar deze de Delonghi prima Donna S evo zag er zo mooi uit door de rvs uitstraling en de vele soorten koffie die je er mee kunt maken.Dus voor deze Delonghi gekozen en voor t gemak wat deze machine allemaal te bieden heeft.Na een paar dagen al heel tevreden over de heerlijk vers gezette koffie en het is een mooie aanwinst op onze aanrecht.We hopen er jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
  • Heerlijke warme koffie
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Nog niet echt kunnen ontdekken
Eleni15-04-2022

Lekker en mooi

Deze De'Longhi combineert alles; hele lekkere koffie en cappuccino, en een zeer mooie styling ; een lust voor het oog.
Pluspunten
  • lekkere bonenkoffie
  • design
  • goed melkschuim
  • opties voor soya, amandelk en rijstmelk
d*************@g********14-04-2022

Mooi met veel functies

Het is een mooi toestel onwijs stil in gebruik En de rvs afwerking geven hem een ontijdig design
Pluspunten
  • Groot waterreservoir
  • Stil
e**************@g********09-04-2022

Top apparaat deloghi ecam 510.55m

we wilden af van alle apparaten op de aanrecht, en een betere kop koffie en capucinno´s. na uitgebreide review te hebben bekeken uitgekomen op deze mooie delonghi vanwege de aparte boilers, kwaliteit en bedieningsgemak
Pluspunten
  • perfecto koffie
  • makkelijk in onderhoud
Minpunten
  • nog niet gevonden
t***********@l******21-03-2022

Prima koffiemachine

Had hiervoor ook de longhi prima-donna en dat is zo goed bevallen dat ik weer een nieuwe gekocht heb. Heb de oude machine bijna 6 jaar gehad en nooit iets mee geweest. Zet nog wel koffie maar geen cappuccino meer .vandaar dat ik een nieuwe heb gekocht
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Weinig onderhoud
z*********@g********08-03-2022

Aanrader!

Mooi apparaat , werkt prima zelfs met app op telefoon. Melkschuimer werkt heel goed en machine is stil. Het is nog wel even puzzelen voordat je alles wat erop zit kunt gebruiken omdat hij zo uitgebreid is. Maar uiteindelijk heb je heerlijke koffie die echt bij je past.
Pluspunten
  • lekkere koffie en cappuccino
  • Makkelijk te onderhouden
  • eenvoudig in gebruik
  • Stil
Minpunten
  • Afdekplaatje snel onder de krassen
  • prijs is nogal duur
t*******@h**********01-03-2022

Bevalt goed, een aanrader..

Een fijne machine, duidelijke handleiding en makkelijk in onderhoud. Heb er veel plezier mee...
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel warm
  • Spoelt automatisch schoon met aan en uitzetten
f**************@g********18-02-2022

Bevalt erg goed en is makkelijk te gebruiken.

Heel leuk, makkelijk te gebruiken. Lekker koffie. Staat ook mooi. Heb ook goede korting en garantie.
Pluspunten
  • Lekker koffie
  • Makkelijk te gebruiken
Minpunten
  • Prijs
  • Groot
s***************@i*********15-02-2022

Mooie machine lekker koffie

Mooie en lekkere koffiemachine. Koffie is echt weer lekker op temperatuur. Iets wat ik een tijdje gemist heb bij mijn 10 jr oude Siemens. Verder ben ik nog op mijn persoonlijke zoektocht naar het perfecte bakkie maar daar zal deze machine een antwoord op vinden
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Goed op temperatuur
Minpunten
  • Nog niet gevonden
c********@h******17-01-2022

Koffie met een smaakje

Perfecte koffiemachine lekkere koffie en veel meer opties prijs voor deze machine is ook prima
w***********@l******07-01-2022

Pima expressomachine

Super mooi apparaat , werkt prima zelfs met app op telefoon, luxepakket 3 jaar garantie ook fijn en een workshop
Pluspunten
  • mooie uitvcoering
  • goed warm
Minpunten
  • af en toe moeite met waterreservoir erin doen
q********@h**********27-12-2021

Koffie

Voldoet aan lekkere koffie. Melkschuimer werkt goed en machine is stil. Genoeg opties om uit te vinden hoe de koffie het lekkerst is.
roelf30-11-2021

geweldige koffie

Om een lekkere bak koffie te zetten was onze keuze op een DeLoghi apparaat gevallen.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • mooie design