De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver - Espressomachines
Mooi strak design en heerlijk warme koffie
Onze vorige automaat was ook een Delonghi en nooit problemen mee gehad en was helaas na precies 8 jaar en 15.383 kopjes koffie kapot. Dus betrouwbaar en weer een nieuwe Delonghi gekocht.
Pluspunten
- Heel warme koffie
- Makkelijk te bedienen
- Veel soorten koffie makkelijk te maken
- Strak en mooi design
Plaatsing en levensduur
Deze volautomaat heeft een watertank die vanaf de voorkant bereikbaar is. Het opstellen wordt daarmee heel eenvoudig als je weinig ruimte hebt. Ik heb deze gekocht als vervanger voor de (bijna) identieke Prima Donna S de luxe, die het binnen 6 jaar heeft begeven en waarbij in de garantieperiode (3 jaar) drie keer een monteur bij is geweest. De betrouwbaarheid en levensduur valt voor zo'n duur apparaat een beetje tegen.
Pluspunten
- Vulopeningen goed bereikbaar
- Strak design
- Eenvoudige bediening
Minpunten
- betrouwbaarheid
- prijs
Goed design
Heb het product pas maar heb er een goed gevoel bij en de eerste kennismaking valt mij erg mee. De eerste koppen koffie en cappuccino smaken goed.
Lekkere koffie
Deze automaat vandaag pas gekregen en geïnstalleerd.
De eerste indruk is goed, cappuccino met zeer goed geklopte schuim en de koffie is goed heet
Pluspunten
- hete koffie
- melk schuimt goed bij de cappuccino
Gebruiksgemak
De keuze van dit apparaat heb ik gemaakt aan de hand van de testen die de Consumentenbond heeft uitgevoerd.
Het apparaat heb ik pas enkele dagen in bezit hij heeft een gemakkelijke bediening.
Via bluetooth is het instellen van de machine het gemakkelijkst en heeft mijn voorkeur.
Het is nu nog zoeken naar de bonen die het beste bij mijn smaak passen.
Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen na enkelijke dagen gebruik.
Het waterreservoir is niet te klein maar had van mij ook iets groter gemogen.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
Fraai uiterlijk door RVS
Te kort in mijn bezit om een zinvolle beoordeling te geven. Het installeren van de koffiemachine verliep soepel, en verbinding maken van het apparaat via bluetooth met mijn iPad ging eenvoudig. Aangenaam verrast dat bij het zetten van een kop koffie het kopje onder de uitloop via een lamp verlicht wordt.
Pluspunten
- Fraai RVS uiterlijk
Minpunten
- Bereidingstijd erg lang
gebruiksgemak
mogelijkheden in te kiezen producten, eerdere positieve ervaringen met het merk,
teleurstelling met een ander merk
Pluspunten
- warmte
- keuzemenu
- smaak
Mooi apparaat
Ik heb deze gekozen op advies van de verkoper ik had eerst een Siemens maar deze leverde geen hete koffie. Deze was in ieder geval warmer dan de Siemens en qua uiterlijk kwam deze ook een beetje overeen. Ik heb helaas nog steeds geen goede latte machiatto ermee kunnen zetten dus kijk enorm uit naar de workshop in de hoop deze mij kan helpen met de juiste instelling
Pluspunten
- Mooi
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Instelling niet juist hoopvol naar de workshop
lekkere koffie met 1 druk op de knop
Net de eerste kopjes koffie met dit apparaat gemaakt. Lekkere koffie. Apparaat is handig in gebruik. Ziet er mooi en degelijk uit. Eerste indruk is prima. Koffie ook goed heet. Net in gebruik dus over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen.
Pluspunten
- gemakkelijk in gebruik
- hete koffie
- alles in te stellen
- cappuccino met 1 druk op de knop
Eenvoudige bediening met heerlijk resultaat!
De De' Longhi Primadonna S EVO is eenvoudig in te stellen, te bedienen en te reinigen. De koffie (espresso, cappuccino of latte macchiato) zijn allemaal heel erg lekker! De opschuimfunctie werkt boven verwachting goed en de koffie is goed heet. Ook prettig dat de verschillende soorten koffie precies op de gewenste sterkte en hoeveelheid koffie en melk zijn in te stellen. We zijn meer dan tevreden met onze aankoop.
Pluspunten
- goede koffie
- melkopschuimer werkt prima
- temperatuur koffieproducten
- eenvoudige bediening
- instelmogelijkheden
Minpunten
- nog niet ontdekt
Een klasse apart
Sinds een half jaar bezitter van de Evo S, een heerlijk apparaat! Begonnen met Senseo, daarna een Siemens EQ-serie en nu in "the major league" van de consumenten apparaten gekomen. Prettig is dat de zetgroep binnen een handomdraai schoon is en je hier dus nagenoeg geen onderhoud aan hebt. Dit in tegenstelling tot mijn eerdere Siemens. Het prijskaartje is een stuk hoger dan de middenklassers, echter krijg je in mijn optiek echt waar voor je geld. Qua duurzaamheid is het natuurlijk afwachten doordat het apparaat pas een half jaar in bezit is.
Pluspunten
- Makkelijker schoonmaken dan andere apparaten
- Goede temperatuur van koffie, warm water en melk
- Stevig melkschuim in 3 standen te regelen
Minpunten
- Waterreservoir had iets groter gemogen
mooi apparaat
Ik heb m pas net, maar merk nu al dat alles heel makkelijk werkt en de eerste espresso, cappuccino en latte macchiato zijn al heerlijk!
Pluspunten
- volautomatisch
- makkelijk te bedienen
Minpunten
- nog niet
Zeer geluidsvriendelijk en goede hete koffie
Fijn apparaat en met voldoende mogelijkheden.
Dit is ons derde apparaat en ons tweede van Delonghi
Delonghi heeft ook geweldige service vandaar weer voor dit merk gekozen!
Pluspunten
- via bluetooth te gebruiken thuis
- Weinig lawaai
Minpunten
- Zou tastbare knoppen willen voor slechtzienden
Goed design, gebruiksvriendelijk
Gekozen voor dit produkt omdat het gemakkelijk schoon te houden is en niet luidruchtig is. RVS uitvoering ziet er mooi uit.
Pluspunten
- uiterlijk
- gewbruiksgemak
Minpunten
- lekbak gaat er lastig uit
Mooi apoaraat
Prachtig kwalitatief apparaat met tal van functies. Kwaliteit die je als ziet in de uitstraling. De mogelijkheden voor zowel de "gewone" koffie als de varianten met melk zijn eindeloos
Pluspunten
- Variaties
- Formaat
Blikvanger Reeds geplaats
Dit is mijn 2e Delonghi koffieautomaat en ben zeer tevreden Deze kan ik nog niet goed beoordelen maar de cappuccino smaakt voortreffelijk
Leesbaar scherm, mooi compact koffie machine
Super machine, gedraagt zich zoals wordt beloofd. De koffie is super van smaak. Ik zou me geen andere machine willen permitteren.
Mooi gelikt uitziend apparaat en handige bediening
Vandaag in gebruik genomen. Bevalt prima! Bij in gebruiksname verkeerde taal gekozen. Moest importeur bellen om verder te komen. Om juiste taal te kiezen moest ik eerst app ontluchten om in menu te kunne voor het kiezen van een taal die ik wel kon lezen.
Pluspunten
- Mooi apparaat
- Handige bediening
Minpunten
- geen
- Geen
Ideaal via Bluetooth te bedienen
Ik gebruik een delonghi espresso apparaat al jaren. Dit is mijn nieuwste aanwinst. Ik kan zeggen het ziet er kwalitatief nog beter uit dan mijn vorige. Dagelijks wordt er flink wat koffie meegezet. Delonghi heeft ook een zeer goede service wat voor mij extra telt.
Pluspunten
- Kwaliteit uitvoering.
- Gemakkelijke bediening
Minpunten
- Maximaal 2 koppen op de verwarming bovenop