De'Longhi ECAM 350.15.B - Espressomachines

De'Longhi ECAM 350.15.B
De'Longhi ECAM 350.15.B
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 369,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 497 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.15.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c***@k********18-08-2023
4.0

Werkt goed

4.0
Bij het apparaat zat geen gebruiksaanwijzing. Nodig voor installeren en vooral bij het ontkalken. Klantenservice verwijst naar internet. Daar ontbreekt afbeelding met codes zodat je niet verder kunt. Via post kreeg ik van de winkel een instructie boekje. Maar van een ander type apparaat. Na drie weken en veel problemen werkte het. Alleen lekken met water. Je moet ook het opvangbakje legen. Ontkalken is een drama zonder instructie. Tip: koop ontkalkingsmiddel bij de Action dat scheelt heek vee ook en werkt goed. Zes weken ellende. De koffie is goed. 30 april 2023 Aanbieding Sligro. Goed verpakt. Handleiding ontbreekt. Geproduceerd in Roemenie. Nederlandse gebruiksaanwijzing kan je downloaden door op internet te zoeken. Die is duidelijk maar er zit geen afbeelding bij zodat je de verwijzing naar de plaatjes met cijfers niet hebt. Daardoor een soort puzzel. Installatie duurde daarom drie uur. Er hoort een ontkalker device bij. Op internet te koop tussen de 9 en 15 euro per stuk. 1 x per drie maanden vervangen. Goede kwaliteit bonen kopen. Anders geen goede koffie. Bediening is simpel. Maakt veel lawaai. Koffie is goed. Met de hand sterkte maling in te instellen. Regelmatig vijf onderdelen zelf reinigen. Maar dat geldt voor alle koffieautomaten.
Pluspunten
  • Snel warme melk en schuim
  • Het apparaat was gratis bij de koffiemachine
Minpunten
  • Gebr aanwijzing niet in NL taal
Janssen29-11-2019

Prima koffie uit een automaat met domme foutjes

Als ik twee kopjes tegelijk zet, dan komt er in het linker kopje meer koffie dan het rechter. Dat is gewoon idioot. Als ik koffie zet terwijl er niet genoeg water in de tank zit, dan krijg ik geen waarschuwing, maar het ding begint gewoon een zet een half kopje, dat dus veel te sterk is. Dat is gewoon onhandig, ondoordacht.
Pluspunten
  • Goede koffie goede instel mogelijkheden
Minpunten
  • Ongelijke verdeling bij zetten van twee kopjes
  • Waarschuwing van lage waterstand komt te laat
Ruben02-11-2019

Lekkere Italiaanse koffie

Nadat mijn Nespresso op zijn laatste benen liep maar van de cup koffie afgestapt. Erg Blij met deze volautomaat. Heeft een mooie Design. Alles wijst zich vanzelf. Ideaal dat het waterreservoir aan de voorkant van de machine zit. Zit nog wel wat te stoeien met de watertemperatuur, die is nu erg heet waardoor de koffie te bitter wordt.
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Degelijk product
Minpunten
  • De laagste stand van de watertemperatuur is heet
V.29-10-2019

Mooi design!

Voor deze prijs heb je van een goed merk een koffiemachine met verse bonen met nog eens extra functies. Top!
Pluspunten
  • Sterkte kunnen bepalen
  • Verse bonen
Minpunten
  • Schoonmaken
  • Glimmende bonen kunnen er niet in
Daniëlle Schimmel27-10-2019

Mooi kompakt espresso apparaat

Goede prijs kwaliteits verhouding. Heeft alles wat we in een espresso apparaat zoeken. Makkelijk in het onderhoud.
Max26-10-2019

Goede volautomaat espressomachine voor een goede prijs

Erg lekkere koffie uit deze volautomaat espressomachine. Goede prijs/kwaliteit verhouding, ik hoop dat we er nog lang plezier van zullen hebben.
Pluspunten
  • Goede koffie
  • Mooi uiterlijk
Paul24-10-2019

Fantastisch expresso

Dit is mijn 3de Delonghi expresso volautomaat. Ook deze zet eem heerlijke expresso. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van Delonghi erg goed.
Pluspunten
  • Smaak
  • Temperatuur
  • Design
Cvw24-10-2019

Fijne machine prima koffie

Volgens de specificaties zou hij beduidend minder geluid maken en dit klopt inderdaad. Verder is de kwaliteit van de techniek m.i. Degelijk.
Pluspunten
  • Minder geluid
  • Voldoende opslag van bonen water en afval
  • Hij is goed te houden
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Wat lastige gebruikers instructies
Leo Osseweijer22-10-2019

Heerlijke koffie

Deze koffiezetapparaat bied de mogleijkheid om heerlijke koffie te maken. de sterkte van de koffie kan naar smaak aangepast worden. bovendien is het design heel mooi en het is makkelijk te gebruiken
Pluspunten
  • makkelijk te gebruiken
  • mooi design
H Bos20-10-2019

Prima Koffie machine

Wij vinden deze DeLonghi koffiemachine (ECAM350.15B) een prima product. Wij hebben deze koffiemachine gekocht omdat de vorige koffiemachine ook een DeLonghi (ECAM22.110) was en wij daar over zeer tevreden waren. Wij vinden de prijs / kwaliteit verhouding is goed.
Pierre Wijnans19-10-2019

Prima display

Ik heb nu vier verschillende koffiezetapparaten en met de DeLonghi Dinamica ECAM350.15B heb ik alles in een. Het bespaart dus veel ruimte in de keuken.
Paul19-10-2019

Prima design

Omdat ik iemand ken waar altijd heerlijke koffie krijg, heb ik besloten om ook een De Longhi volautomatisch espressoapparaat aan te schaffen. De eerste bakjes gezet. Nu al erg tevreden. Nu de instellingen nog verder afstemmen op de persoonlijke smaak.
Pluspunten
  • Water aan voorzijde bij te vullen.
  • Eenvoudige bediening.
Minpunten
  • Nog geen ontdekt.
Wilmer18-10-2019

Prachtige grote machine

Het product heeft een grote waterbak, bak voor bonen en een makkelijk bedieningsscherm. Alles komt mooi naar voren bij deze relatief goedkope instapper.
Pluspunten
  • Waterkan van vooruit uit te halen
  • Zowel koffiebonen als gemalen koffie
Minpunten
  • Schuimpijpje is niet geweldig.
Yvonne17-10-2019

Heerlijke koffie voor iedereen

Voor iedereen wat wils. Wil je geen sterke koffie, dan kan dat. Wil je sterke koffie dan kan dat ook. Wil je espresso dan kan dat ook. Fijn dat je kan kiezen voor 1 of voor 2 kopjes tegelijk. En je kan bonen gebruiken of filter koffie. Al met al een fijn apparaat!
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
Minpunten
  • Geen kunnen ontdekken
Jolanda17-10-2019

Lekkere koffie

Nog maar kort in gebruik. Lekkere koffie, makkelijk in te stellen. Apparaat ziet er mooi uit. De standaard instelling van de koffiesmaak is al lekker stevig.
Pluspunten
  • Mooie schuimlaag
  • Hete koffie
Minpunten
  • Nog geen
Rob17-10-2019

Top koffieautomaat

Snel een lekker bakkie koffie en je kan er gelukkig ook direct twee bakkies mee zetten. Installatie erg makkelijk en snel.
Pluspunten
  • Snel koffie
  • twee tegelijk zetten
Siem vd Vlugt12-10-2019

fijne koffiemachine

Beter dan onze vorige machine en heel makkelijk in gebruik. sterkte van de koffie beter instelbaar en is ook warmer.
Marc12-10-2019

Fijne koffiemachine

Mooi design, gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden voor het instellen van de perfecte kop koffie.
Pluspunten
  • Design
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Geen minpunten tot nu toe
Guus10-10-2019

Mooie uitstraling

Eerder een Delonghi expressoapparaat gehad, zeer goed bevallen. Lekkere koffie, makkelijk in onderhoud en bediening. Verhouding kwaliteit en prijs is goed.
Pluspunten
  • Waterbak aan zijkant, makkelijk bereikbaar
  • Uitstraling apparaat
Hendrika07-10-2019

Espressoapparaat, mooi en lekker!

Supermooi, snel gebruiksklaar, heerlijke espresso, lungo en cappuccino. Voldoet aan alle verwachtingen. Waterreservoir met veel volume, 2 liter. Mogelijkheid voor dubbele espresso , instellen koffiesterkte
Pluspunten
  • Snel gebruiksklaar
  • Mooi
Minpunten
  • Niet
Joke06-10-2019

Makkelijk in gebruik en maakt niet te veel geluid.

Snel een kopje koffie gezet! Het apparaat heeft een mooi uiterlijk, een redelijke prijs-kwaliteitverhouding en is makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk in gebruik
  • maakt niet teveel geluid
Ronald de Jager06-10-2019

heerlijk bakje

heerlijke koffie makkelijk te bedienen apparaat, we hebben deze nog maar een aantal dagen maar zijn nu al tevreden over onze aankoop !
Jan30-09-2019

Prima apparaat

Heerlijke koffie, makkelijk in gebruik. Zitten genoeg mogelijkheden op. Mooi strak apparaat met een fijn touchscreen.
Pluspunten
  • touchscreen
  • strak uiterlijk
Geesink30-09-2019

Excelente koffiesmaak en eenvoudig onderhoud en bediening

Goede prijs kwaliteit verhouding, eenvoudige bediening en onderhoud, goede garantie voorwaarden van 2 jaar aan huis, koffiesmaak, maling en temperatuur instelbaar. Uitstekende koffiesmaak met crema laag.
Pluspunten
  • bediening
  • onderhoud
Minpunten
  • niet kunnen ontdekken
Sandra30-09-2019

lekker stil

het is een fijne machine, lekker stil. Hij moet alleen altijd eerst zeker 10 koppen zetten voordat de koffie lekker wordt.
Pluspunten
  • stil