Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 56 - Reviews

Bekijk 9 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 56 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Onvoldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ankie 09-08-2020
  • Product gekocht

Superfijne fiets!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 53

Algemene score

9,0
Hele mooie, stabiele fiets. Ik vind het echt een feest om op te rijden. Vier standen, hoge actieradius. Riem in plaats van ketting. Brede banden. Niet goedkoop maar zeer de moeite waard.

Pluspunten

  • Hoge actieradius
  • Zeer stabiel door dikke banden
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierre 13-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte fiets.

Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 47

Algemene score

4,0
In augustus kochten we 2 van deze fietsen met een grote accu.( 2x 4199 euro).
Voor dit geld verwacht je een goede fiets.
Na 4 maanden en 3500km liepen zijn we tegen de volgende problemen aan .
Problemen met een band, met de standaard, met de riem en nu na 4 maanden bij het oversteken van een spoorbaan een lasnaad stuk. We raden deze fiets niet aan.

Pluspunten

  • schakelen
  • zadel
  • stabiel door plaats accu.
  • riem.

Minpunten

  • frame
  • banden
  • standaard
  • riem
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Anja 08-10-2020
  • Product gekocht

Topfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 53

Algemene score

10,0
Fijne stille fiets, ondersteuning stopt als je deze niet nodig hebt, maar fietst dan als een normal fiets. Bike + heeft de fiets goed afgesteld, dus alle schouder- en handklachten (bv tintelende vingers) die ik bij mijn vorige el. fiets ondervond, zijn verdwenen. Fiets in mei gekocht en eind augustus al 3000 km op de teller. Topfiets!

Pluspunten

  • Geen ketting meer
  • Licht in gewicht( op fietsdrager zetten)
  • Bereik van 200 km
  • Zonder ondersteuning toch licht fietsen

Minpunten

  • Met regen kan je soms de belt horen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Schreurs 10-08-2020
  • Product gekocht

Een nieuwe E bile

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 53

Algemene score

9,0
Een paar weken geleden gekocht en nu ongeveer 300km mee gereden .
Kost wat maar dan heb je ook wat: het neusje van de zalm. Geen ketting meer maar riem aandrijving: in een woord geweldig. Je rijdt geruisloos rond op deze prachtig uitgevoerde fiets. Mijn vrouw staat al te popelen om haar koga EVO im ontvangst te mogen nemen.
Aanrader voor iemand die relaxed wil rondrijden!

Pluspunten

  • Riemaamdrijving
  • Prachtige uitvoering
  • Weggewerkte kabels
  • Schijfremmen

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekkrn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuinkabouter 12-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koga fiets E Nova PT, misschien toch een miskoop?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 50

Algemene score

6,0
Mijn ervaringen met KOGA E NOVA PT.
In mei 2020 hebben mijn vrouw en ik bij de FIETSVOORDEELSHOP.NL een KOGA E Nova PT gekocht en deze half Juli 2020 opgehaald. Na enkele honderden kilometers gefietst te hebben begon ik mij te storen aan wat vreemde geluiden in trapas, kettingkast en achterwiel. Dankzij de zéér goede thuisservice van de Fietsvoordeelshop.nl in Heerhugowaard ( zelf wonen wij in de Zaanstreek ) , kwam men bij mij de fiets nakijken en op het laatst net voor de Kerst 2020 vond men het beter de fiets op te halen en mee te nemen naar de werkplaats om hem eventueel door te sturen naar KOGA zelf. Dit laatste is dan ook gebeurd en heeft ruim 2 maanden moeten duren om hem afgelopen 1 maart 2021 teruggebracht te mogen krijgen. Een verjaardagscadeautje toevallig op die datum. Enkele dagen later heb ik enkele kilometers gefietst en tot op heden geen vervelende geluiden of storingen mogen ervaren. Kan nog niet zeggen of alles zo blijft ( hoop het natuurlijk wel ) maar zodra het kan en mag zal ik uitgebreid de fiets testen. De fiets van mijn vrouw, de zelfde dus, is prima en daar valt niets op aan te merken.
De FIETSVOORDEELSHOP.NL IN HEERHUGOWAARD heeft er alles aan gedaan om het keurig op te lossen, zelfs met een tijdelijke leenfiets. Ik kan alléén maar zeggen dat ik dit TOP vind en ik twijfel dan ook géén moment aan hun geweldige service. Met name ONNO wil ik hierbij noemen als contactpersoon met wie ik heel goed telefooncontact en mailcontact heb gehad. Hij heeft er alles aan gedaan om het geheel in goede banen te begeleiden en af te handelen. Dankjewel ONNO. Negatief ben ik absoluut over KOGA zelf omdat ik van hen had verwacht dat zij dit veel beter en klantgerichter zouden oplossen. Al met al heeft dit veel geld en ergernis gekost van verschillende kanten en komt mij in ieder geval NIET klantvriendelijk over. De "Aftersale" van KOGA is zéér slecht en zeker NIET klantgericht. Helaas was ik door een eigenaar van een andere winkel in de omgeving hiervoor gewaarschuwd maar heb toen toch de E Nova PT gekocht vanwege zijn kwaliteit in diverse beoordelingssites. Beter zou geweest zijn de KOGA direct om te ruilen en af te leveren bij de klant en dan bij hen in de fabriek later e.e.a. rustig na te kijken zonder de klant hiervan de dupe te laten worden. Tenslotte is het geen kattep... wat je uitgeeft aan 2 fietsen van dit kaliber. Helaas, het mocht niet zo zijn. Wel heb ik nog steeds de twijfel of ik er wel goed aan gedaan heb dit merk te kiezen en niet bijvoorbeeld gekozen te hebben voor de gelijkwaardige en ook Hollandse Dutch ID. Maar goed dat is achteraf geklets wat niet meer omkeerbaar is. Wel zullen zien wat de komende maanden ons zal brengen en hopen dat ik niet meer terugval in de problemen zoals boven omschreven. Raad ik de FIETSVOORDEELSHOP.NL aan ; JA.
Raad ik KOGA aan ; Twijfel.

Groet Jan.

Pluspunten: mooie uitvoering ,"geen "wiebelfiets.; schakelt prima en licht stevig op de weg
Minpunten: Slechte aftersale van KOGA; Crank heeft speling op de as.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ZiaSr 28-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Neusje van de zalm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 53

Algemene score

10,0
Een prachtige fiets. Mooi afgewerkt. Aandrijfriem is een uitkomst; geen smeel van een ketting meer.
De plaats van de accu is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 27-11-2020
  • Product gekocht

Topfiets!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 53

Algemene score

9,0
Ik heb de fiets nu 5 maanden en kan maar één ding zeggen: wat een heerlijke fiets. Inmiddels ruim 2100 km. gefietst zonder enige moeite. Op enig moment maakte de fiets een wat schurend geluid. Leverancier (Leenders, Hengelo) gebeld, die het euvel direct heeft opgelost.

Pluspunten

  • Rijdt heerlijk
  • Prima verlichting
  • Fijne zithouding

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DIJO 18-06-2020
  • Product gekocht

mooie, fijne fiets met riem, weinig onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Koga E-Nova Evo PT grijs / lage instap / 50

Algemene score

10,0
Mooie, fijne fiets met riem, weinig onderhoud, genoeg versnellingen en ondersteuningen. Beviel goed bij de test en heb het dan ook gekocht, wacht tot het geleverd wordt.

Pluspunten

  • weinig onderhoud door riem
  • fijne zit

Minpunten

  • trapt heel iets zwaarder door riem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer