Remington MB 6850 Vacuum Baardtrimmer - Zwart

Remington MB 6850 Vacuum Baardtrimmer - Zwart - Knippers

Remington MB 6850 Vacuum Baardtrimmer - Zwart - Knippers

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB 6850 Vacuum Baardtrimmer - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lenn14-06-2018

Prima trimmer

Baardharen komen voor 90% in de opvangbak. “Optillen” van de baardharen had misschien beter kunnen zijn.
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • Vacuum opvangbak
Minpunten
  • “Optillen” van baardharen
Johnb5209-06-2018

uitstekend apparaat!

ligt goed in de hand, goede accuduur, uitstekend scheerresultaat, goede prijs/kwaliteitverhouding, zeker met cashbackactie
Pluspunten
  • accuduur
  • scheert perfect
  • verschillende mesjes
Minpunten
  • 2 uur opladen
E.s.08-06-2018

Zuigt de haartjes echt op!

Trimt perfect, zuigt de meeste haartjes op en de accu blijft lang vol. Doet precies waarvoor ik hem heb asngeschaft.
Pluspunten
  • Zuigt haartjes daadwerkelijk op
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede accuduur
  • Betaalbaar
Minpunten
  • Lastig te zien waar je zit door het kapje
Laurens08-06-2018

Uitstekende prijs-kwaliteit

De batterij van mijn BaByliss was versleten, en omdat deze het niet zo lang uitgehouden heeft dacht ik eens een ander merk te proberen. Een uitstekende keuze! Deze Remington werkt voorlopig heel goed, en dat voor weinig geld. De vacuüm functie is niet perfect maar helpt toch wel. Of de batterij degelijk is zal de toekomst uitwijzen...
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Goedkoop
  • Vacuüm functie
  • Prijs-kwaliteit
Seppe VB08-06-2018

Geweldige accuduur

Een geweldige trimmer die doet wat hij moet doen. Dankzij de twee bijgeleverde kopstukken kan je de gehele baard snel trimmen of net heel precies gaan aflijnen. Het vacuüm-systeem zorgt er ook voor dat er veel minder haartjes in de wasbak terecht komen. (95% wordt opgezogen). kort samengevat, een topper!
Pluspunten
  • Accuduur
  • Vacuüm zorgt voor minder opkuis
Minpunten
  • behoorlijk groot toestel
  • relatief 'lange' minimumlengte
Rudi07-06-2018

Vorige probleem met accu. Toestel is goed.

Product werkt (te) goed maar probleem met accu's. Ik koop toch een nieuw want de rest was goed. Vooral de vacuum was goed.
Pluspunten
  • Vacuum.
TruckerMike20-05-2018

Trimmen en stylen zonder overal haartjes!

Een trimmer en stofzuiger in één, dit is de uitvinding van de eeuw! De designer bij Remington die dit bedacht heeft zit gebeiteld! Lekker stylen en trimmen zonder dat er overal haartjes wegspringen? Dan is dit echt je go-to apparaat. Geen haartjes meer op je kleren, op de wastafel en waar ze anders altijd terecht komen (en dus ook geen zeurende vriendin/vrouw meer, win/win haha!) Deze trimmer zuigt ze allemaal op in de vacuümkamer en na afloop schudt je deze zo leeg in de vuilnisbak. Met een extra opzetkop (met een kleiner blad) voor het fijne werk (en ook hier werkt de afzuigfunctie gewoon door!), een afneembare verstelbare opzetkam voor diverse lengtes (zonder kam op 0,05mm en met kam van 2 tot 18mm), zowel op de accu (ruim 60 minuten) als met de adapter te gebruiken, en alles is in het stevig reisetui te pakken dat meegeleverd is. Alleen maar plussen dus, een aanrader!
Pluspunten
  • Extra trimkop voor het fijne werk
  • Stofzuiger in een baardtrimmer!
  • Reisetui zit erbij (en alles past erin)
  • Niet zwaarder of groter dan een gewone trimmer
Jeroen18-05-2018

perfect resultaat, zonder overal losse haren

Deze baardtrimmer zuigt vrijwel alle haartjes op zodra ze zijn afgesneden, dus je hebt vrijwel geen last van haren die in je kleding vallen. De trimmer heeft een fijne verstelbare kam en een precisietrimmer zodat je je baard kunt stylen zoals je wilt. Het apparaat kan een uur op de accu trimmen. Ik ben erg tevreden over dit apparaat, het resultaat is goed en de ingebouwde afzuiger voor de losse haartjes is echt een groot pluspunt.
Pluspunten
  • vacuumsysteem
  • resultaat
  • verstelbare kam
  • precisietrimmer
  • accuduur
jdegroot106-05-2018

Geniale uitvinding

Deze vacuüm baard en stoppel baardtrimmer is werkelijk een geniale uitvinding! De baardtrimmer is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat de afgesneden haartjes niet door je hele badkamer vliegen! Het apparaat heeft namelijk een super handige vacuümkamer die alle afgesneden haartjes opvangt. Ik kan niet beschrijven hoe ontzettend blij ik ben met deze uitvinding! Ik zou het alle mannen aanraden.
Pluspunten
  • Vacuümkamer
  • Oplaadtijd (2 uur)
Bas23-04-2018
4.0

Matig apparaat

4.0
De baardtrimmer is niet instaat de contouren van je gezicht te volgen als het apparaat voorzien is van de in lengte instelbare trim kop.
Pluspunten
  • zuigt ong. de helft van de haartjes op
Minpunten
  • In lengte instelbare trim kop is te groot
  • Kan je snor niet bijwerken met het apparaat
Tovawe23-04-2018

Ligt goed in de hand

De trimmer ligt lekker in de hand en werkt prima. Haartjes worden goed opgezogen en je hebt dus geen rommel (en jeuk :-))
Pluspunten
  • Ligt goed in de hand
  • Accu gaat lang mee
  • Fijn dat de haren worden opgevangen
mesjvdw20-04-2018

Grondig kortwieken met een mini-stofzuiger

De Remington MB6850 sprak mij in eerste instantie vooral aan vanwege de harenvanger,de afgelopen twee jaar heb ik vaak last gehad van chronisch verstopte afvoerleidingen, maar sinds het gebruik van deze Remington heb ik een stuk minder groot slagveld in de badkamer.
Pluspunten
  • Lange batterijduur
  • Goeie accesoires
  • aanpasbare engte voor scheren
MWA20-04-2018

Drie apparaten in één. Bodygroomer, baardtrimmer en tondeuse

Via een leuke en scherpe dagaanbieding op een bekende site gekocht. Mooie degelijke baardtrimmer met handige opvangkamp voor de haartjes zodat de wasbak nagenoeg schoon blijft. Scheert goed kort.
Pluspunten
  • Opvangbak
  • Lange accuduur
  • Degelijk en handzaam.
Arjen20-04-2018

Soepel scheren maar doms even zonder bakje

Het is een fijne trimmer. Stiller en soepeler dan mijn Philips maar ik moet soms het bakje van de “stofzuiger” er af halen om met peciesie te trimmen
  • Soepel
Minpunten
  • Minder makkelijk precisie
Hidde20-04-2018

Scheren zonder rommel

Door her handige opvangsysteem hoef je niet bang te zijn dat de hele badkamervloer vol ligt met haar. Daarnaast scheert hij ook super!
ghesus20-04-2018

mooi design

De remington MB 6850 is een fantastische trimmer. Heel mooi afgewerkt. De kam kan met kleine stapjes worden ingesteld. De batterij gaat ook lang mee. Zeker het afzuigsysteem is een groot pluspunt, minder haartjes in de lavabo en dus minder kans op verstopping.
Pluspunten
  • mooi design
  • goede afzuiging
  • lange batterijduur
Nico Wiertz20-04-2018

Schone wastafel

Het product werkt nog beter dan verwacht. Geen schoonmaken meer van je wastafel na het trimmen! Wat een uitkomst. Kan het iedereen van harte aanbevelen.
Pluspunten
  • werkt erg precies
  • lange accuduur
Paul20-04-2018

Geen haren meer in de badkamer!

Geweldige trimmer. Heeft ook stand van 2 mm, want bij andere wel eens wordt overgeslagen. Ideaal is de vacuumkamer die de haren opvangt. Werkt perfect!
Pluspunten
  • Vacuumkamer
  • Lange batterijduur
MSH20-04-2018

Uitstekende baardtrimmer

Ik hrb al vaker verschillende trimmers geprobeerd en ben blij er nu eindelijk een gevonden te hebben die bevalt. De trimmer is simpel in gebruik, verschillende onderdelen zijn makkelijk te verwisselen. Accuduur is prima. De ingebouwde zuiger voor je haartjes is super, ipv een badkamer met overal kleine haartjes en een geïrriteerde vrouw heb ik nu een strakke baard en een paar losse haartjes in de wasbak. Voorheen liet ik mijn baard bijna wekelijks trimmen bij de kapper, kost 10 euro per keer, met deze trimmer heb ik bijna hetzelfde resultaat in 15 min. Enige minpunt is dat de snorharen net onder de neus lastig te bereiken zijn met het opzetstukje erop.
Pluspunten
  • Ingebouwde haarzuiger
  • Prima accuduur, ook met laadkabel te gebruiken
  • Precision trimmer
Minpunten
  • Snorharen net onder de neus lastig te bereiken
Emiel20-04-2018

Emiel

Fijn product. Hiervoor een Philips vacuum product. Echter, daarvan kon het haar opvangbakje niet worden los gehaald en dus was het onmogelijk om schoon te maken. Deze Remington kent deze optie wel. Zeer tevreden!
Pluspunten
  • Vacuum baardtrimmer
  • Haar-opvangbakje kan los worden gehaald
  • Prijs
Thom20-04-2018

Perfect trim resultaat

Erg tevreden met mijn Remington, voor zowel trimmen als precisie werk. Opzet stuk werkt fijn voor het instellen van een bepaalde baardlengte. Het wisselen van de twee scheerkoppen gaat gemakkelijk. Precisie kop erg fijn voor de snor en baard lijn. De vacuüm werkt maar vangt niet alles op, gelukkig adverteren ze daar ook niet mee. Vooral bij een grote scheer beurt zal de wasbak nog enig sinds vol liggen.
Pluspunten
  • Verschillende scheerkoppen
  • Precisie en trimmen
  • Opzetstuk voor baardlengte
  • Handig etui-tje
Minpunten
  • Vacuüm niet 100%
  • Vacuüm voegt extra geluid toe