Kenwood Audio KENWOOD DMX120BT - Dubbel DIN autoradio met Bluetooth en touchscreen - Bluetoothadapters

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 179,00 Bekijk alle aanbieders
7.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Audio KENWOOD DMX120BT - Dubbel DIN autoradio met Bluetooth en touchscreen op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m************@g********02-03-2024
afmetigen van de autoradio et quel belle qualité tactile je suis ravis de mon achat
r******@h******29-01-2024

Ingewikkeld

Ingewikkeld en niet aan mijn wensen voldaan. Hij doet niet wat wij willen. Kenwood staat goed bekend maar wij zijn niet tevreden
Irene Bouvrie03-03-2021

Mevr

Gave radio en doet wat hij moet doen alleen jammer dat de app voor mirror link niet werkt dit is wel een teleurstelling ,zeker dat dit nu niet iets is dat net pas bestaat.
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Goed geluid
Minpunten
  • Mirror link werkt niet
  • e.bouvrie@gmail.com
Wilfred10-02-2021

Mooie goed werkende auto radio

Gekocht vanwege het grote scherm en toutchscreen, erg tevreden met de werking, bleutooth werkt prima en de geluid qualiteit is uitstekend, kan de radio aan bevelen aan iedereen prijs is goed
J de voogd31-12-2020

Mooi groot scherm

Mooi groot scherm en makkelijk in gebruik, mooi geluid . Makkelijk schakel tussen radio en de verbinding met de telefoon
Patrick van Aarden07-12-2020

Goed beeld en geluid

Goede prijs kwaliteit verhouding , makkelijk te bedienen heb met Kenwood altijd perfecte audio spullen gehad en nooit problemen mee gehad . Duidelijke beschrijving zit er bij en makkelijk te installeren.
M.de Groot29-10-2020

Mooi duidelijke bediening en visueel aantrekkelijk

Vormgeving en visueel mooi voor in de auto. Rustig voor het oog tijdens het rijden met een duidelijke en makkelijke bediening tevens veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld de achteuitrij camera
Nn22-10-2020

Kenwood dmx120bt

Ik ben blij met het geluid,het scherm is goed kwa groote en functie,s ben erg tevreden en zal mensen dit aanbevelen
Leyssens Rudy22-08-2020

Basis

5.0
Als basis radio ok Enkel probleem met iPhone aansluiting op Bluetooth Klank hapert Ben op zoek naar software
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Gemakkelijk te plaatsen
Minpunten
  • Bluetooth met iPhone X
J20-06-2020

mooi scherm

5.0
De navigatie waar wij hem voorgekocht hebben werkt niet met stremming dit is ook weer wat dat je verplicht wordt om 100 karakters er neer te zetten terwijl we liever korte antwoord geven
Pluspunten
  • Geluid is goed
Minpunten
  • dat is jammer
Cynn25-03-2020

mooi beeldscherm

wij hebben deze gekozen omdat wij al een geruime tijd opzoek waren naar een dubbel din radio! deze voldeed aan de eisen en prijsverhouding
Pluspunten
  • duidelijk beeldscherm
  • makkelijk te bedienen
Minpunten
  • volume knop
Bé Dilling16-03-2020

geweldig mooi product

geweldig mooi product voor weinig geld die zijn naam waar maakt Ben er superblij mee vormgeving past heel mooi in mijn auto Geluid en beeld uitstekend en de bediening zelf voor mijn vrouw te begrijpen (grapje)