Xiaomi S301 Roterend Scheerapparaat - Zwart

Xiaomi S301 Roterend Scheerapparaat - Zwart - Accessoires voor elektrische scheerapparaten

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 36,35Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Xiaomi S301 Roterend Scheerapparaat - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m*******@z**********08-08-2025
2.0
2.0
Na een maand of 7 is scheerapparaat niet meer te gebruiken door een snerpend geluid van het scheerhoofd, Xiaomi klantenservice geeft aan dat het scheerhoofd om de 6 maanden vervangen moet worden? Ik heb apparaat 7,5 maand dus geen garantie. Ik moet scheerhoofd zelf los kopen voor EUR 13,00, excl. verzendkosten. Dat ga ik niet doen Ik kies ervoor om apparaat dan maar weg te gooien. Bij aankoop gaf ik Xiaomi het voordeel van de twijfel. Maar helaas is het toch Chinese rommel.