Gereedschapcentrum.nl
Deze score is gebaseerd op 3482 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gereedschapcentrum.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Heb gekozen voor gereedschap centrum vanwege zijn goede aanbieding en snelle levering, was keurig verzorgd en op de afgesproken tijd bezorgd
Ikheb iets besteld dat de volgende dag geleverd zal worden dus besteld en betaald.
Krijg ik een dag erop dat het 2 april worden dat is 3 weken later.
Gebeld en ze zijden dat het niet op voorraad was en op de site stond dat het de volgende dag geleverd zal worden.
Dus ik was niet bij ik heb het nodig voor een klus dus ook maar bij een andere besteld en die had ik wel de volgende dag binnen.
Groetjes
Goed snel en betrouwbaar.
Overzichtelijke site en de prijzen zijn scherp. Snelle levering
Snelle levering, de benzinemaaier is al aan het werk gezet. Top
Netjes aangekomen. Alleen voor 22:00 besteld volgende dag in huis ging niet lukken. Werd de volgende dag.
gewoon goed en snel
Snelle en nette levering zoals het hoort. Item zoals beschreven en goed verpakt. Prima winkel tot zover.
Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering... kortom ga zo door!
Snelle en nette levering
Gebruiksgemak van de site, per artikel duidelijke kenmerken, de prijs is scherp
Goeie en snelle service en aardig en behulpzaam personeel in de winkel.
Snelle levering en netjes verpakt
Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering en goede service igv defect
Snelle verzending en overzichtelijke site
Duidelijke website, veel betaalmethoden en super snelle levering
Geweldig! Mijn zoon was jarig . Samen met zijn broer een milwaukee packout besteld en dat werd de volgende dag keurig afgeleverd! Helemaal top.
Dit keer was het super geregeld, vlot en snel bedankt gereedschap centrum
Een top winkel. Of je nu online besteld of naar de winkel gaat, altijd een goede service.
Leveringen online super snel.
alles wat ik aanschaf komt bij gereedschapcentrum vandaan.
Gereedschapcentrum kwam in de vergelijking met de beste aanbieding. Via een overzichtelijke website heel gemakkelijk mijn keuze kunnen doen. De bestelling werd de volgende dag geleverd en was keurig ingepakt. Klasse!
Uitgebreid assortiment, makkelijk bestelproces echter levertijd iets te lang.
Ik heb 2 makita machines besteld en extra geld betaald voor de volgende werkdag in huis.. hij kwam een dag later helaas. Dus extra geld voor niks betaald..
Al 2x besteld, prima gereedschap. Spullen voldeden aan beschrijving alleen de accu zat weer os in de doos,zou iets beter verpakt mogen worden. Gereedschap zelf wel goed verpakt en alles in goede toestand ontvangen
Goeie prijs en een snelle bezorging
Prima prijs, goed assortiment en direct de volgende dag in huis.