Deloox.nl

Deze score is gebaseerd op 4263 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Leen31-01-2026
product mooi op tijd geleverd
Kayleigh 28-01-2026
levering is extreem snel normaal gesproken, met een paar uitschieters (vandaar geen 10), klantenservice vriendelijk én behulpzaam. De site zelf is heel goed te navigeren (niet te veel knoppen of gekke dingen) en de prijs is hier over het algemeen een stuk beter dan andere sites.
Igna25-01-2026
Groot assortiment, leuke prijzen, snelle levering

Shiseido makeup22-01-2026
Een geweldige service, en snelle verzending!! Ben zeer tevreden en bestel in de toekomst vaker bij Deloox👍
Jane20-01-2026
Ik heb hier een heerlijke eau de parfum gekocht. Wat fijn dat het zo snel geleverd was! En ook goed verpakt.
Ronnie 14-01-2026
5.0
5.0
Product voor 22:00 besteld morgen in huis ,8 dagen later nog niets dus meerder malen contact opgenomen met Budbee die mij vrolijk vertelde wij doen niet aan volgende dag leveringen . Hoe kan je nu adverteren met voor 22:00 besteld morgen in huis ,er staat nergens tijdens het bestellen dat dit niet het geval gaat zijn . En ook vertelde Budbee mij als de lockers vol zitten gaat alles weer retour en dat is bij mij dus ook vele malen gebeurt. Al om al een lekker geurtje maar volgende keer rij ik wel gewoon naar de winkel.
Nathalie 08-01-2026
Ruime keuze, goedkoper dan elders, snelle levering .
Debbie 08-01-2026
Ze hebben leuke producten en ook nog eens voor hele leuke prijzen! Mijn neefje bestelde hier wel eens, dus ging ik eens kijken. Ik was heel blij verrast 🤩
D. V.08-01-2026
Snelle levering
Hans07-01-2026
Prima shop. Ik had 2 parfums besteld 2 dagen voor de kerst. Eentje kwam op tijd. De andere na de kerst. Maar eerlijk is eerlijk, van tevoren hadden ze aangegeven dat de levering 2 tot 5 dagen kon duren
Tom07-01-2026
Top. Goeie prijs/kwaliteit.
Jo06-01-2026
Site is gebruikersvriendelijk, goede zoekfunctie. De door ons aangeschafte parfums waren aanzienlijk goedkoper dan in de winkel. Vlotte levering.
Britt05-01-2026
Ik heb de prijzen van een parfum vergeleken en kwam bij Deloox verreweg het goedkoopst uit! De bezorging was ook nog eens heel vlot.
MDssnBtsch04-01-2026
Goede service, snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen. Top!
Eve03-01-2026
Top parfum en een vlotte levering! Wat wil een mens nog meer!
Rod03-01-2026
Snelle levering, makkelijke te bestellen. Goeie service
Angelkanjer03-01-2026
Snelle levering goede prijs
Marinus 02-01-2026
Gewoon alles perfect geregeld zoals het hoort
Amke01-01-2026
Heel vlotte en snelle levering, duidelijk website en snel antwoord op vragen.
Harold8501-01-2026
Gekozen voor de prijs. Nog nooit eerder besteld bij deze webwinkel. Ik had niet verwacht dat de beloofde levertijd gehaald zou worden mede door de kerstperiode. Toch is dat gelukt. Al met al een erg goede ervaring gehad.
Angela 01-01-2026
Wat een fijne aanrader is Deloox. Goedkopere prijzen, gratis verzending, snelle levering. Ik heb het al aan diverse personen om mij heen doorgegeven.
Marcel28-12-2025
Deze shop heb ik gekozen omdat zij de parfum Byzance van Rochas hebben. Dit luchtje was vroeger de favoriet van mijn vrouw maar werd niet meer gemaakt. Ik heb haar met de Kerst erg gelukkig gemaakt. De aankoop ging eenvoudig en de levering was op tijd. Prima webwinkel. Ook de communicatie was goed. Ben erg tevreden.
Jolanda27-12-2025
Fijne online winkel met scherpe prijzen en een hele snelle levering, dus al bij al TOP!!
Yr27-12-2025
Ik kreeg deze site via een vriendin en ben er super happy mee. De parfums die ik hier koop zijn bijna altijd wel goedkoper en ze hebben een groot assortiment. Communicatie is super fijn en makkelijk dus over het algemeen er super fijne ervaring !
Jacqueline.27-12-2025
Duidelijke site, eenvoudig te bestellen en snelle verzorgde levering