Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 23466 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Vindt scherpe prijzen snel bezorgd alleen minder tevreden met dynalogic bezorging de apparaat wordt gedumpt en moet zelf op locatie brengen ik vraag niet voor aansluiting maar kom op zeg ,ze kunnen wel op locatie zetten in keuken of badkamer hangt van af wat je gekocht heb . Klein moeite op begane grond .
Ik was speciaal op zoek naar deze wasmachine omdat hij niet zo diep is, en Bemmel&Kroon kon hem zeer snel leveren voor een zeer goede prijs (vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen geleverd en aangesloten!).
Ik schrijf normaal nooit reviews, maar dit verdient echt een vermelding. Mijn wasmachine ging ’s avonds kapot en ik had met spoed een nieuwe nodig. Na vergelijken bleek Bemmel & Kroon opnieuw de beste keuze. Ze pasten direct de prijs aan toen ik een goedkopere aanbieding elders zag. Bij de bestelling was meteen duidelijk dat ik de volgende ochtend bericht zou krijgen met een levertijd in een tijdvak van 3 uur, wat ook netjes klopte. En inderdaad: de volgende dag stond de nieuwe wasmachine al te draaien. Snelle service, scherpe prijs en top geregeld!
Ruime keuze, goede prijs en snelle bezorging.
Ik werd snel geholpen. Eerst via een AI en later door een echte medewerker. Kreeg een keurige offerte die me direct aansprak. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en snelheid waarmee alles werd geregeld. Bezorgafspraak werd prima nagekomen en de jongens van Dynalogic hebben alles keurig 1 hoog gebracht en geïnstalleerd. Uitermate tevreden.
Goede prijs voor een fijn product. Keurig thuisbezorgd en op zijn plaats gezet. En een bedrijf wat al heel lang bestaat.
Top service, een mooie korting bij meer artikelen in de aankoop.
Wij waren opzoek naar een nieuwe AEG wasmachine en deze was bij deze shop goed geprijsd. Ook de aflevering en installatiekosten waren schappelijk in tegenstelling tot andere leveranciers. De bezorging was prima binnen het gestelde tijdsvenster en de installatie verliep zonder problemen.
Mooie combi-magnetron van Smeg gekocht voor een goede prijs. Snelle levering, 21.00 uur besteld, de volgende dag nog voor het middaguur in huis.
Goede info, lage prijs, super snelle levering
Goede advies, goede prijs, directe bezorging. Zoals ik gewend ben van Bemmel en Kroon, top geregeld!
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen.
Snelle levering en.plaatsing
Al mijn keukenapperatuur is van Bemmel & Kroon.
Keurig verpakt, op tijd bezorgd en geen problemen.
Heb altijd aan al mijn vriendinnen verteld dat ik alles bij Bemmel & Kroon bestel.
Vriendelijke medewerkers.
Quooker met montage gekocht en monteur is 1 uur bezig geweest en alsnog rekening van €134,95 gepresenteerd door installateur je word gewoon op kosten gejaagd door n Bemmel en kroon geeft verder geen gehoor aan de klacht voor mij de laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.
Juiste goede info op de site. Prijs is ook goed.
Groot voordeel is het verzenden met Dynalogic.
Deze heeft een perfect t&t systeem.
Goede service aflevering top inclusief testen
Zeer professionele en snelle afhandeling, goede communicatie gedurende het gehele proces en een beleefd en aardig installeerteam dat mijn nieuwe wasmachine en droger in no-time in mijn appartement op de 3de verdieping plaatste (zonder de muren of het houtwerk te beschadigen!) en op de gewenste plek neerzette en installeerde! Het leek een fluitje van een cent!
Snelle levering; gisteren besteld en vandaag al geleverd! Zeker een aanrader.
Fijne shop, goede prijs kwaliteit.
Snelle levering
Helaas kan ik geen 11 geven, bezorging door de mannen van Dynalogic zijn een voorbeeld hoe je Service (idd met hoofdletter) verleend als bedrijf. Supervriendelijk en zeer kundig!
Site van Bemmel en Kroon is duidelijk en eerlijk over de prijzen. En die prijzen zijn goed!!
Snelle en correcte levering, voldoende informatie vooraf mbt levertijd. Keurig personeel.
Top service en supersnelle levering
Goede begeleiding bij de aankoop van een nieuwe oven. Dat de oven pas 3 maanden later werd geleverd is geen fout van Bemmel en Kroon. Het betrof een nieuw model oven dat door de fabrikant niet eerder werd geleverd. Enig minpunt is dat ik zelf contact moest opnemen om achter de reden van de vertraging te komen. Het was fraaier geweest als B&K mij hierover zelf had gebeld. Toen de oven eenmaal beschikbaar kwam was de levering snel geregeld. De afspraak is keurig nagekomen. De oven werd vakkundig ingebouwd.
Online een onderbouw vriezer gekocht. Contact opgenomen ivm installatie. Allemaal keurig en duidelijk. Ook concurrerende prijs
Shop was perfect, heel mooie aanbieding via prijsverschil actie, zat toch weer paar tientjes onder prijs elders, daarna strakke afwikkeling en hellemaal happy met nieuwe wasmachine! 1 aandachtpuntje, machine werd door externe partij aan huis geleverd (gratis en oude machine retour) was alleen jammer dat de bezorger nauwelijks Nederlands sprak, waardoor communiceren stroef ging en beetje raar gevoel gaf!