Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23272 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ignace van Dommelen 08-02-2026
Alles was naar wens, duidelijke informatie op de site. Eenvoudige keuze door duidelijke productinformatie. Betaling ook duidelijk en eenvoudig. De planning voor levering is correct uitgevoerd nette mensen, ze wilde geen koffie. Ik heb alleen complimenten.
Marcel08-02-2026
Wasmachine Miele WQ1000wps besteld. De beste prijs on line en super goede service. Zowel aan de telefoon via de mail en de bezorgers. Alles even vriendelijk. Ik had een kleed voor onder de wasmachine besteld. Ik bedacht me dat deze helemaal niet onder de machine kon ivm Wastoren. Even gebeld en werd vriendelijk geholpen en het artikel werd van de rekening gehaald. Nog even wat meer vragen gesteld waarbij ik uitstekend werd geholpen geen gehaast en Nederlands. Via de mail steeds op de hoogte gehouden over de bestelling. 2 man kwamen bezorgen en aansluiten erg vriendelijk en behulpzaam. Dit bedrijf is een aanrader
Anita08-02-2026
Duidelijke site, telefoontje (supersnel opgenomen) voor extra informatie ook keurig netjes in orde, bezorging ook perfect.

Jolanda08-02-2026
Goed geholpen en snel geleverd
Brands 08-02-2026
Zeer prettig telefonisch contact om te bestellen. Super snelle levering. Nette prijs. Goede bezorging naar 1e verdieping. Kortom: alles goed.
Ruben07-02-2026
Goede prijzen en kwaliteit, snel geleverd en vriendelijk
R. Scholte 07-02-2026
Nette combi prijs gemaakt, snelle communicatie en goede service. Heel tevreden en zeker aan te raden!
Dudu Ergincanli06-02-2026
Heel tevreden over het bestelling en het verloop tijdens de bestelling.De jongens die mijn apparaat hebben bezorgd ook heel tevreden.Dank jewel!!
T. Grubben06-02-2026
Na lang zoeken de voor ons best geschikte wasmachine gevonden bij een concurrerend bedrijf, maar was daar niet op voorraad. Toen vond ik dezelfde machine wel bij Bemmel en Kroon, maar wat duurder, na hierover contact te hebben gehad kreeg ik dezelfde wasmachine voor dezelfde prijs, en dat vind ik dan klantgericht.
R.Roubos05-02-2026
Duidelijke website en de voordeligste winkel voor de wasdroger die ik wilde kopen. Werd bezorgd en geleverd door zeer vriendelijk personeel!
Anja05-02-2026
We kochten een Bosch Amerikaanse koelkast. Netjes op tijd afgeleverd en heel correct en voorzichtig naar binnen gebracht.
Gitta Vlug-Arnaud de Calavon05-02-2026
Goede adviezen, ook in de avond, snelle levering door Dynalogic binnen het aangegeven tijdvenster, vriendelijke bezorger!
S.05-02-2026
Goede prijs, kordate hulp aan de telefoon, besteld en dag erna geleverd en geïnstalleerd voortreffelijk!
Ed04-02-2026
Snel en simpel, Helemaal mijn ding.
TdGr04-02-2026
Goed en duidelijk telefonisch advies, scherpe prijs, gratis bezorging en keurige bezorgers, ze bellen ongeveer 15 minuten voordat ze komen bezorgen. Ook het verplaatsen ven de geplande afspraak verliep makkelijk.
Jella04-02-2026
Vriendelijke klantenservice via de chat. Dacht goed mee. Snelle levering na de aankoop.
Wim de jong van café restaurant Jongepier 04-02-2026
Wasmachine online gekocht alles prima gegaan nette en vriendelijke bezorgers
Jos04-02-2026
Top bedrijf, fijne klantenservice snelle levering. Al het contact was vrolijk.
De Haan03-02-2026
Wasdroger aangeschaft .Vriendelijke geholpen met telefonische bestelling. Volgende dag al geleverd.
Raymond03-02-2026
Perfect op tijd en in 100% staat afgeleverd!
Ewald03-02-2026
Snelheid en duidelijkheid van order afhandeling. Tevens duidelijkheid omtrent lever datum.
Wilma02-02-2026
Snel en netjes geleverd zonder problemen en op de de aangegeven tijd geleverd ik kan het iedereen aanbevelen
Jean Pierre Kockelbergh 02-02-2026
Is reeds mijn 3e aankoop bij deze firma, steeds zeer snelle levering en de service na verkoop is uitstekend
EvdE02-02-2026
Tijdige levering, op tijd gebeld dat ze kwamen.
Maurice 02-02-2026
2.0
2.0
Bij deze wil ik mijn beoordeling geven over Bemmel en Kroon betreft de aanschaf Bosch wasmachine deze werd afgeleverd op de gewenste datum maar toen kwam het aflever pakket genomen 25,00 euro nieuwe machine had foutmelding die ze niet konden verhelpen en gingen er vandoor los het maar op met Bemmel en kroon gelijk gebeld er moest maar een monteur bij komen ? Nieuwe machine net geleverd !!! Naar veel discussies werd ik door verbonden met Bosch die wel erg deskundig was en prima service een 1/2 uur met de machine bezig geweest en uiteindelijk gelukt mijn beklag gedaan bij Bemmel en Kroon en zou de volgende dag terug gebeld worden maar helaas laat in de middag zelf maar gebeld met als antwoord wij doen hier niks mee wat ze eigenlijk zij zoek het maar uit wat een slecht bedrijf Bemmel en Kroon on klantvriendelijke service ik zal dit bedrijf bij niemand aanbevelen en nooit meer een product kopen dan maar wat meer uitgeven waar service nog in het vaandel staat